Min systers forslag till hur jag kan gora for att fira Valborg har.

Utdrag ur mejl, skickat den 30 april 2008 15:51:38 fran Marie Karlsson:
Här "firar" vi nu Valborg och Kungens födelsedag. Du kanske kan ordna en brasa i trädgården och lägga dig full i en buske så du får lite valborgsfeeling där borta med.



Vad ska man saga? Det hade varit kul ja :P


Konstiga ägg

Jag fattar inte hur man kan koka ett ägg i OVER 9 minuter, och fortfarande fa det mellankokt (eller hur man kan koka ett ägg i 8 minuter och lyckas med att det fortfarande ar loskokt). Jag vet inte vad det ar for superägg dom har har i USA, men nagot mysko ar det.

At varsta gora frukosten idag, eller duktiga iaf.. tror jag :P At runt nio (ju senare man ater frukost destom senare behover man ata lunch vilket okar chansen att man inte ater sa mycket pa kvallen). At en halv bagel med ost och tomat, ett ägg + 5 vindruvor, 3 bitar (inte skivor) vattenmelon & en annansring + vatten. Mkt duktigt, det later nyttigt iaf.

Det vart inget gym igar heller (skippade mandagen med) utan direkt efter min sanglektion akte jag till bion dar Sanja och Maria redan var och sa sag vi "Baby Mama" - fan va jag skratta! :D Lyckad kvall.

Fick dessutom paket fran Tyskland igar :) :) :) Alla min Stephan, min lilla tysk fran Prum? Dom har ju gatt ur nu sa han skickade mig deras typ, avslutningskatalog, dar alla ar med och det ar massa artiklar och grejer i (pa tyska forstas, men va fan) + att han skicka med lite choklad (Merci) och DET paminde mig om nar jag var i tyskland och varje kvall nar vi kom hem (efter att ha varit ute och.. ja.. intagit alkohol.. :P ) satt vi i hans kok och drack vatten och at Merci och prata i en timma.. :) Maste verkligen aka dit och halsa pa nagon gang, troligtvis nar jag halsar pa Maria och Sanja for da ar jag ju redan i landet :P

Idag ar planen att gymma... tror faktiskt det kommer handa ocksa :) Mer an det ar det dott.

Hade tankt lagga upp en lat som jag hitta en gang som ar skitbra (Shomi haller INTE med, hon har inget sinne for svensk politisk musik :D ). Det var typ Ung Vanster Ornskoldsvik eller nagot som hade gjort den, "Lat dig inte luras" heter den iaf, men tror ni den fanns pa youtube? NEJ!! :D Skitliv!

Ej! Gissa vad, jag hittade den, men det kravs some effort from you for att ni ska kunna hora, for ni far ga in pa lanken. Men ska ni lyssna, da far ni fanimej lyssna pa texten, den e bra :D

http://www.lastfm.se/music/Kreti+och+Pleti/_/L%C3%A5t+dig+inte+luras

(Det ar okej att nerdstampla mig, I don't mind ;) )

Acklad

Allvarligt talat. Laste artikeln nedan i aftonbladet - jag blev chockad. Jag forstar inte att folk kan tanka sa och jag ryser av tanken att nagon runt omkring mig eller kanske till och med nagon utav mina killkompisar skulle kunna dela asikten, jag menar vad vet jag. Tank om? Usch.


http://www.aftonbladet.se/kvinna/article2366696.ab

Maria e hemma :)

Jupps! Sa som sagt, jag akte och hamtade henne pa lordagskvallen. Sondagen agnade vi forst at att sloa. Sen kom Steve (forbollscoachen fran England) hem med en kompis, sa da satt vi och tjota en stund. Akte till mallet sen dar jag kopte en svart piketroja + tva minishorts i gratt och gult (allt "gratis" da jag har presentkort fran i julas :P). Nice. Sen akte vi hem och laga middag. Det var trevligt, killarna fick gora sallad. Rob (Steves kompis) fragade hur han skulle skara tomaterna varpa jag svarade att jag ville ha dom hjartformade. Dom sjalva om ni ansag han lyckades - jag tyckte iaf det ver roligt :)  Sanja kom senare pa kvallen sa det var kul.. akte dock hem vid halv elva for det ar ju back to normal now efter springbreak.

Sa vad har jag sysslat med idag? Jag och Michael hade babyswim vilket var roligt. Jag har borjat springa omkring i min tranings t-shirt eller celtics t-shirten vilket okar min tjockisfaktor med typ 10 poang. Vad ska man gora? :P Jag och T kollade OTH tillsammans nar Michael sov och ikvall aker jag och Maria till gymmet en snabbis for att bara kora styrka (jag ar faktiskt sjuk :P). Sen e d nytt OTH klockan 21. Dar har ni min mandag. ^^

Jag planerar att gora en skiss (lista) over vad jag ska ha for kille/man, for av nagon anledning borjar det har singellivet kannas uttrakat. Det ar sa gammalt sa jag kan inte ens forestalla mig sjalv med en pojkvan - fan da e det illa ^^ Jag brukade ju alltid ha pojkvan :D Harligt!




Steve attakerar med mig med en.. vf heter det.. life saver? Light saver? gud vet, san dar fran Star Wars iaf. Sjuk e han.

Linkoping

Ja... nu ar det ju sa att det kostar svinmycket att bo overallt + att jag har en liten situation med min lagenhet; salja eller inte? Grejen ar ju, kommer jag in i Gbg i host, da ar det ju himla smart att behalla lagenheten och sen pendla, eftersom det ar sa billigt att bo dar. Dock undrar man ju hur stor chansen ar att jag verkligen kommer in dar. Sa jag kikade runt lite pa bostadsratter i universitetstaderna och jag kom fram till att bast ar om jag kommer in i Linkoping, for dar verkar det vara billigt att bo ^^ Nice. Jag har inget emot Linkoping, det ar mitt andra hands val, sa ja.. blire inget Gbg kan vi allt kora pa Lkpg. Fragan ar ju bara vad fan jag ska gora om jag INTE kommer in ngnstans. Hitta jobb i Thn? Fortsatta hyra ut i andra hand? Gud vet... Lat mig fa jobb i Gbg forst. Sen var ju fragan om jag skulle kora pa lite kurser i host, nagra pa juristlinjen eller losa kurser. Vi far se :P

Shomi forklarar for mig hur mycket hon saknar mig:

Shomi!!=)... says:

men ..ja saknar dej ...fan va ja tog på din cykel igår när ja va hos mimmi .. :( ..




Ja Shomi, det lat perverst ;)


Lean on me

Maria kommer antligen hem :) Grejen var ju att hon skulle komma hem klockan 20.00 idag, sen ringde hon mig imorse och var superglad for hon fatt veta att planet skulle ga klockan 11.00 vilket skulle medfora att dom kom hem klockan 15.00. Skitbra - trodde vi. Dock lyckades hennes smarta hostparents gora sa att dom missade flyget, sa dar fick dom vanta pa att komma med nasta plan. Det ar slutet av springbreak nu, ALLA aker hem fran Florida. Sa hela dagen har dom fatt agna at att hoppas pa att det ska komma oppningar pa nagot plan upp hit sa dom kan komma hem. Forsta oppningen kom nu, klockan 18.00, en plats. Maria kommer alltsa hem sjalv. Gud vet nar hennes hostfamily kommer kunna flyga hem, det kan komma att bli imorn, eller annu senare. Maria kommer i alla fall hem snart sa jag ska kora upp till Manchester, NH for att hamta henne om en timma eller sa. Nice :)

Tankte lagga upp den har for flera manader sedan, men det blev inte sa. Jag tycker den e fin. Fast det vart ju meningen det skulle vara albumversionen. Men men.


(Lean on me - Michael Bolton)

Min mamma ska kopa en hund

Jupps.. min mamma ska kopa en hund. Hon far den den 19/5 om jag forstod det ratt. Det ar en blandningen mellan en kinisesk nakenhund och en pudel. Alltsa en nakenhund med pals. Ar det bara en hund da?

Det ar inte bara min mamma som e galen, min mormor ocksa :P Hon talade namnligen om for mig att anledningen till att jag soleksem ar for att jag har metaller i munnen (piercing + skenor fran tandstallningen), precis som det ar anledningen till att jag har ont i knaet och ar sjuk konstant.

Ja... gud vet vad jag kommer hitta pa for galenskap nar jag blir aldre, med dom generna menar jag.

image146
Chillie Rossi. Jag rostar pa att vi kallar honom Mjau.

Soleksem

Jupps.. tro fanimej jag lyckas fa soleksem av att sola.. hur det gick till har jag ingen aning om da jag endast fatt det pa kanarieoarna forr typ, efter en vecka i solen, men uppenbarligen sa ar inte Boston sol sa himla bra for mig heller. Skitliv. Dessutom har jag ett mysko insektsbett pa benet som e knallrott... jaja, fucked up e man ^^

Maria kommer hem idag vid tre, far se vad vi hittar pa :) Ata svensk choklad lar vi sakert gora iaf.. usch usch :P

Sa javla antisocial jag har varit den har veckan.. men det ar skont :) Dock e d roligt att Maria kommer hem.. Jag har lite drygt 3 veckor kvar har.. DET ar sjukt.. :S

Holl nastan pa att skriva ett sant dar langt tankeinlagg igar, for jag hade ett i huvudet, men det blev inte sa. Handlade om vad man ar stolt over, och vad man ska vara stolt over. Kanske blir en annan dag.

image145
Jag ater hamburgare i Sverige. Det AR roligt ^^

Sol ^^

Vackra grona ogon? Ja du det vet jag inte men sa sa en mamma idag iaf. Ja man ar val underbar. HAHA! :D

Basta idag och nagot jag vill grovt:

-|->Malek<-|- sent 4/24/2008 3:10 PM:

jag vill du ska kma hem så vi kan sparka boll på min bakgård, äta glass o ligga o tjöta massa gött i solen


Allvarligt talat.. jag ar radd att jag inte kommer fa jobb nar jag kommer hem.. det ar lite skrammande.

Hum... det var nagot jag skulle skriva.. som jag inte kommer ihag alls nu... suck.. va storande.


Au Pair of the year

Kan helt arligt erkanna att det ar inte jag idag. Fy fan vad forbannad jag ar, igar eftermiddag ocksa. Tva ungar som inte lyssnar samt en bebis som skriker som om han vore i malbrottet. Jag far ryck, jag skrek at dom igar, jag tror dom ar radda for mig idag. Herregud. Men nej.. ryck far jag. ska ga ut om en stund, det kanske hjalper.

Jag ar iaf brunare nu an jag var for tva dagar sen :) Yes :)

Det ar inte mycket tid kvar har alls, for jag borjade rakna helger och planer :S Denna helgen ska jag jobba fredagkvall (ar ledig imorgon dag) sen pa lordagkvall hoppas jag Maria ar hemma sa vi kan fira henne pa nagot satt (dock e ju Sanja borta den noten) sen ar helgen slut. Nasta helg ar det Tylers barnkalas pa lordag fm samt sondag agnas at Walk for Hunger, sa den helgen ar full. Helgen darefter ar helt och hallet fri an sa lange, far val se till att traffa Patrick och Marcos da iaf, sen helgen efter ar det Kanada och sen aker jag pa tisdag. Herregud.

Agnar en del tid till att kolla arbetsformedlingen. Soker val i princip allt som jag skulle kunna fa i Gbg, dock har jag en kansla av att det inte kommer leda till sa mkt... kanske stadjobb dock, men det ar ju battre an inget :P Man kan ju inte bli president direkt ;)

Suck.. kom o hjalp lite da? (med ungarna alltsa ^^)

Sommar

Allvarligt talat sa ar det faktiskt sommarvader har just nu. Idag och igar har jag sprungit omkring i shorts och linne ute och jajeman, rod bada kvallarna pa axlarna. :D Det ar positivt - jag blir brun -> jag blir mindre blek -> jag blir minder ful. :D Skont ar det med. Man blir ju glad av solljuset. Sa idag nar Michael sov middag var jag och Tyler ute pa baksidan och spela fotboll. Fan va mycket fotboll vi spelar hela tiden faktiskt (vi snackar soccer alltsa). DET ar nagot jag vill gora i sommar med folk for skojs skull ^^.

Maria ar ju i Florida och Sanja vet jag inte riktigt vad  hon har for sig, hon hade college igar iaf. I vilket fall det jag ville komma fram till att jag spenderar endast tid med mig sjalv och med familjen har, och ja, jag njuter av det. Faktiskt. Jag ar san, ibland ar det bara sa skont att inte traffa nagon, bara snurra runt sig sjalv, gora vad man vill och inte behova prata med nagon. Lasa en bok typ (for jag har en som jag kopte i Boston for flygresorna, Oceans apart) och inte fundera sa mycket pa annat. Det ar skont. Dock ar jag ju rolig, for andra perioder kan jag vara super sallskapssjuk sa jag inte vill vara ensam.. det gar upp och ner. Haha, tror det ar bra med bada :)

Dock kan jag saga sahar, jag kommer sakna att vara har. Far jag inte intervju i maj kommer jag nog kanna fan, jag hade kunnat stanna till augusti iaf. Jag vet inte, det ar lattare har hemma nu (dock vet man ju aldrig hur det kommer vara) samt vadret ar fint och jag kommer bli brun och jag vet inte.. man ar bara gladare... far jag en intervju dock.. da far det val vara okej :P

Maria fyller ar idag, GRATTIS :)

Jag rekomenderar inte...

... att sova sisadar totalt 7h pa ciskur 2,5 dygn. Jag ar FUCKED up. Dock sov jag till och fran pa planen hem nu, men anda. Jag ar SJUK. usch usch usch usch. Dock var det kul o traffa folket, fast det var inte sa overvaldigande som jag trodde det skulle vara... det kandes som vi sags forra veckan :S Jaja, nu kommer jag hem om en manad iaf.. :)

Jag ska sova nu.. familjen e inte hemma, dom kommer hem imorgon typ sen morgon sa dom, nice. Hoppas jag somnar typ direkt och sover tills dom kommer hem, det behovs typ. Ska nog jobba imorn em anda. Basta ar att Michelle e ledig imorn och tisdag, men klart hon kommer jobba hemifran (hon har alldeles for mycket att gora pa jobbet) sa ja.. jag far allt jobba anda. Sanja daremot har inga barn pa hela veckan. Kul for henne! Och Maria ar i Florida. Forsokte ringa henne men det funka inte.. skit ocksa.

Jaja.. ska forsoka sova nu, sa kanske jag lever imorn. Det ar faktiskt skont att vara "hemma".. :)

Natti

Provet är över

Nu är provet över... äntligen! Det gick inte superbra, hann faktiskt inte med allt (skrev såklart svar på alla men det var ju chansningar) men Marie läste att det är normalt så det var väl bra. Del 2 och 3 (moral och personlighet) var ju lättare gjord så det var ju lugnt.. Är trött som fan.. Gud vet hur få timmar jag sovit de senaste dygnen, för lite iaf. Blir nog inte mycket inatt heller. Ska gå härifrån klockan 6 imorn, så jag får väl vakna 5.30. Livet är hårt.

Förresten... hörde från någon att det kommenteras för lite här.. jo det är ju sant :P

Lever

Är på vandrarhemmet med kim, Malek och shamu. Överlevde flygresan även om dom fick göra helsäkerhetskntroll på mig i Boston. Jag pep :P

Prov imorn, softa me livet

Flyger om 3,5 h... cirkus

Ja.. det ar lite knappt faktiskt, ar inte sa nervos for jag fattar inte riktigt att jag ska flyga.. fast det ska jag ^^
Packat tva stora vaskor, varav an min kara arabivan ska bara hem, tack ^^ Tror jag ar pa gransen till overvikt.. men asch! Struntsamma ^^

Prov var det jag.. jag hoppas fan det gar bra. Nej jag har inte tranat overdrivet pa logiktest.. men liksom.. va fan, det jag kan det kan jag, Malek gick igenom lite med mig. Jag far helt enkelt hoppas pa att vad jag kan ar tillrackligt. ^^

Helg med delar av folket i Sthlm, kan bli nice ;)

Det enda jag ar orolig for just nu ar att jag har brownies och cupcakes (pa Tylers begaran) i bagaget for att proppa i notterna som kommer upp, och dom ar packade i aluminiumfolie eftersom det funkade bast sa med cupcakesen. Nu hoppas jag bara att dom inte tror att det ar en bomb.. metall med ratt form menar jag... men jag satte en lapp pa burken med vad det inneholl samt jag kollade med Arlanda, hoppas Logan har samma policy ^^

Well.. onska mig lycka till. Mobilen ar pa fran och med 7.45 svensk tid imorn, ring garna ^^

2 Halfdays med Leon :D

Ja, och det har faktiskt varit trevligt. Igar var jag tvungen att ringa hem honom da jag hittade ett voicemail pa telefonsvararen dar en man sa att han skulle komma till huset strax. Dar stod jag som en idiot och hade ingen aning om vad som hande sa jag fick ringa Leon, spela meddelandet for honom varpa han sa "oh shout! I'll be  home soon". Jupps... sen kom han hem, fifflade med han gubben och gjorde sedan min eftermiddag lite enklare genom att ta Michael :) Idag skulle det komma alarmgubbar nagon gang mellan 8-12 sa vi softa runt hela morgonen. Var ute med Michael pa baksidan, gick promenix.. Nar alarmkillarna var klara akte vi in till Concord och kaka lunch, sen akte Leon till jobbet. Jag ar dock utan bil idag for Leon var tvungen att lamna in sin bil igar for den var lite halvpaj (han fick veta idag att det kommer ga pa $1900 totalt, inte roligt) sa han fick ta Explorern till jobbet. Dock ar det ingen fara (eftersom han faktiskt ar valdigt easy going mestadels) for han hade tankt pa att jag ska sjunga ikvall sa han kommer hem lite tidigare, vi aker ivag med ungarna och hamtar bilen och jag kan aka till min sanglektion direkt darifran. Nice. Nytankad bil dessutom ;) Pa torsdag har han med filurat ut hur vi skall gora for att han skall kunna kora mig till flygplatsen vilket ar himla bra. Jag maste saga att ibland e han 10 ggr battre an Michelle, for han gor saker enkelt. Nice.

Sverige narmar sig

Aker pa torsdag, det ar lite mysko :S

I tisdags var vi pa bio forresten, vi sag 21. Den var bra, for det var inte bara en trakig Vegas film, den va smart. 

Jag har absolut inget att skriva. Eller orkar inte iaf.




21 - Trailer

Nyss inkomna till rummet

Ja.. kvallen inneholl mycket skratt. Vi kaka pa UNO's med Stve, fotbollscoachen.. akte tillbaka till huset och drack drinkar i hans rum. Slutade med att vi gick igenom Dorothys garderob. JAVLAR vad vi skratta. Hoppas pa att kunna lagga upp bilder nagon dag.

Gonatt

10 kg

Ja... allvarligt talat. Jag kan inte saga annat an att jo Malek, jag ska ha tillbaka min cykel. Sen ska jag krossa den. Ej.. ja laste att Britney kaka nagot som hette typ faxx seeds, som typ gor en smal. Det kanske man ska testa :P

Iaf... jag och Maria hade softkvall igar (Sanja e i San Diego javla tont). Vi kolla hennes hostkid's teater i skolan vilket faktiskt var jatterolig :D Sen vart det OTH. Soft. Under natten vaknade jag upp tva ganger av varldens hostattack, hade nagot i halsen som inte ville ga bort. Fick fan panik..  Harligt. Dromde massa konstigt med om varan gymnasieklass, fast det var lite grundskoleklass med + Sanja. Jag vet inte. Jag var iaf inne i en hiss med ett par personer fran NV och hissen kraschade och vissa blev skadade. Inte jag dock :S Gud vet...

Iaf vi var ute o sprang en liten stund, eftersom middagen igar intogs klockan tio och bestod av nacho chips och ngn ranch dip... inte allt for bra jag VET.. men jag at inte middag ^^

Idag blire lite shopping i Nashua.. far se vad det blir, maste borja spara lite pengar till Canada.

Fotbollscoachen fran England ar tydligen har nu, pa andra sidan huset. Vi har inte sett honom an men jag aterkommer med detaljer. Sugigt nog e han over 21, sa vi lar inte vara hogsta prioritet :P Skitland!

Just det ja.. maste fixa for KI.. ORKA ORKA ORKA!!

Ar det inte irriterande...

... nar man hor en lat och lyssnar lite vagt till texten och tror att man hor nagot som tycker e sadara skitbra och sen nar man kolla texten pa natet visar det sig att det man horde och trodde var sa bra inte alls menades sa som man ville, for det var i ett annat sammanhang. Skit.


~*~
To make a mountain of your life is just a choice
~*~



(Nada Surf - Always love)

Min syster

Jag sitter fortillfallet och mejlar en massa olika butiker och liknande i Gbg for att forsoka fa jobb tills nar jag kommer hem. Vi gled in pa att prata om huruvida jag kommer fa intervju eller inte, och hur det kommer kannas om jag INTE far det.

Marie says:
du är väl beredd ifall det inte blir nån intervju?

Marie says:
jag menar, det kommer ju att kännas som ett bakslag?

Marie says:
då tar vi en rejäl tequila och dränker det bara, eller hur!

Ja.. sa det kommer inte ga nagon nod pa  mig nar jag kommer hem ;)

image144

Bokat biljetter och livradd for provet

Antligen bokat biljetter!! Fick gladjerus nar jag ringde banken och dom sa att mina pengar gatt in. Antligen ar dom forbannade biljetterna kopte. NU KOMMER JAG HEM!

 Flight Details
 
  Outbound
  Date Flight Depart Arrive Duration
 20May,Tue Northwest Airlines
Flight 38

Operated by Northwest Airlines
BOS - Boston All Airports
07:00pm
AMS - Amsterdam
08:10am
Nonstop
Econ
 21May,Wed Northwest Airlines
Flight 8547

Operated by KLM Airlines
AMS - Amsterdam
10:00am
GOT - Gothenburg All Airports
11:30am
Nonstop
Econ
    Total Trip Time: 10hr 30min

Dock kommer nasta sak nu... listan med flk som far gora provet las upp idag, och ja jag ar dar sa nu kan jag sluta oroa mig. Pa den sidan fanns det aven en lank dar man kunde lasa om provet (nagot jag letat efter i tre veckor men men, battre sent an aldrig. Det ar pa engelska ocksa). Iaf... dar laste jag om vad provet handlar om. Forst en del (60 min) som ar i princip samma sak som ett logiktest. Kul, hoppas jag har ett oppet sinne da sa jag inte laser mig. Sen del 2 och 3 (som, om jag fatta det ratt, kommer vara 60 min tsm) handlar endast om varderingar. Man kan inte ha ratt eller fel, men har ska det visas att man ar lamplig. Helvete. Klart som fan man inte kmr svara helt sanningsenligt for man vet att man maste forsoka svara sa som dom vill man ska svara. skit.. ja e radd nu.

Men... det ar inget jag ska tanka pa nu, det gar som det gar. Ar det meningen sa ar det. Borjade packa min nya vaska idag. Den ar typ full nu.. fan... ja behover lagga i annu mer i den :P Hoppas vaskorna racker sen i maj ^^

KRAMS

Take a bow

(bloggen cpar allt bli centrerat)

Fan vad fin den ar. Dock tyckte jag det var lite roligt att forsta laten (som jag nagonsin gillade) med henne var Unfaitful, att hon var unfaithful mot honom, och har kommer nasta lat (jag gillar) med henne, och da ar det henne det ar synd om. Men javlar vad bra den ar :)



~*~
Don't tell me you're sorry, cus you're not
When I know you're only sorry you got caught
~*~



(Rihanna - Take a bow)

Fine


~*~
I hope you don't really think
that I'm better off without you
*
and take my hand, just be careful with it
*
well, will you stick with me, you're right if you don't
'cause I ain't easy now, no
giving you a hard time
*
and I decided not to be, not to be with you at all
*
and take my hand, 'cause I trust you with it
*
I hope you don't really think
that I'm better off without you
~*~



(Krezip - Fine)

Hängbukssvin

Jag berattade ju aldrig riktigt hur den dar festen var. Sjalvklart var Patrick sen for att han var i New Hampshire sa vi var lite halvirriterade pa honom, men efter ett tag sa kom vi till den dar jakla festen i vilket fall. Det var typ en collegefest, fast det ar ngt javla brotherhood som fixar det, och dom bestammer vilka som far komma o gud vet allt. I vilket fall betalar man $10 och man kan dricka hur mycket ol man vill. Dock fick man aven tva drinkar samt denna kvallen fick man dricka hur mycket champagne man ville, vilket var tur for mig eftersom jag faktiskt foredrar det mesta framfor ol :P  Iaf, folket dar var.. intressant. Fanns faktiskt nagra normala, men annars var det mest folk man skrattade at. Patrick gjorde sitt basta for att ha stenkoll pa oss (vilket jag blev lite forvanad over). Jag hade sagt till honom innan att han fan fick se till sa inget hande oss, eftersom, vad han berattade, du ar saker sa lange du inte hamnar pa overvaningen. Jaja, han hade koll och blev faktiskt forbannad pa en kille som var javligt irriterande. Vettefan men killen var svinfull och petade pa mig nar han gick forbi, ett antal ggr. Jag talade vanligt om for honom flera ganger att jag skulle smalla till honom om han fortsatte, vilket jag aldrig gjorde forvanansvart. Jag maste ha varit pa bra humor. Jag hade forhallandevis kul, snodde dekorationer (jag och en kille forsokte sno ett hjorthuvud dom hade pa vaggen, men det satt fast valdigt bra), fick en tour pa overvaningen av en av killarna som holl i det (Patrick foljde med, annars hade jag fan inte gatt upp), gjorde bort en kille samt spelade The Final Countdown pa ett inte allt for stamt piano. Att jag var onykter gjorde inte saken battre, fan jag kom verkligen inte ihag ackorden till verserna. Vi var hemma vid fyra tiden och vaknade nio for att aka till frisorskolan i Lowell. Nice.

Igarkvall kallade Maria mig hangbukssvin, hon tyckte det var gulligt, jag kittlade henne tills hon dog. Det ar inte kul faktiskt :D Men jag tror faktiskt jag kommer ga ner det mesta i Sverige, det ar planen iaf. Jag menar, jag har faktiskt varit smal en gang i tiden, inser jag NU. Skev sjalvbild har jag.

Idag blir det kanske lite mer shopping, har inte sa mycket pengar pa kontot just nu, kommer imorgon. Sag jattefina byxor igar som kostade $35, vilket inte ar nagot i Sve men nar man ar van med Tjmaxxs priser, och att aldrig betala mer an $25 blir man lite snal. Gardagens shopping kanske jag kan beratta om.. kopte armband pa sears (jupps, billigt krafs ska det vara sa det inte gor nagot nar man tappar det). Kopte skorna som ni sag pa bild.. Kopte korta beach shorts (typ traningsshorts) samt ett turkost linne.. Stor vaska att ta med klader i till Sve nu i april.. + tva t-shirts. Dom kanske inte sitter bast nu, men nar jag blir smal sa.

Erik berattade for mig idag att han kommer bo i GBG (Vastra Frolunda t o m !!!! :D) i nagra veckor nar jag kommer hem. Fan va nice :) Leta pojkvan bland hans lumparkompisar?? Yes!! (nej, jag var inte fullt serios).

<3

image143

Fick en efterfragan om bilder..

.. sa har kommer ett urval fran mars/april.

 Bild som anvandes till varan otroligt trakiga redovisning om "the legal drinking age in the U.S."
 Kille nr 1 som Sanja kastade ut den dar morgonen. Robert heter han.
Kille nr 2 som Sanja kastade ut samma morgon. Stefan.
Mitt har innan jag klippte mej. Taget i fredags pa festen Partick tog oss till.
Storleksskillnad som Maria skratta sonder till.
En kokosnot. Denna kvall var kvallen da jag insag att en kokosnot verkligen ar en not, och att konsistensen inte liknar en ananans, utan ar som en nots, efterom en kokosnot ar en not. Det var nytt for mig. (Lite som det dar med att en klocka gar pa batterier.)
Ett av husen i Concord. Allvarligt, jag vet ju var jag ska hitta killen jag ska gifta mig med.
Samma sak har.
Om man ska lita pa Leon som kalla, sa ar det har ett hus som ags av Oprah Winfrey (stavas hon sa?) i vilket hennes dotter bor eftersom hon laser pa college har i trakterna.
Jag och Sanja pa kareokekvallen, HRM! Strawberry Daquiri ska INTE smaka sa.
Skorpion som en broderna i "the brotherhood" som ordnade festen i fredags hade pa sitt rum.
Jag provandes mina nya skor. Maria tyckte det var fult med strumpor. Det ar det val inte? ;)

I'm alive

Gardagen overlevdes, men det var ratt roligt. Dock undrar jag vad det ar for folk som lever i det har landet. Uppdaterar senare, vi ska ivag och klippa oss nu. Back to 101.

Take your memories, I don't need 'em


(Keith Urban - You'll think of me)

21/5

Jupps, da kommer jag hem. Fast jag flyger ju forstas harifran 20/5, det blir ju alltid en dag +. Har dock inte kopt biljett an. Maste fixa med pengar fran banken i Sverige, vilket jag hade tankt gora idag, men sa upptackte jag att dom har ett mobilnummer vilket gor att istallet for att ha 500 min att ringa for far jag bara 16, vilket jag inte tror ar tillrackligt for det samtalet med tanke pa telefonkoer och sa. Far alltsa forsoka inforskaffa ett nytt telefonkort som ar bra for mobilsamtal. Hoppas inte priserna pa biljetten stiger tills dess.

Jag gjorde en lista igar pa saker jag ska kopa innan jag aker hem, bl a en vaska som jag ska ta med mig till Sve nu i april med saker jag inte behover har, sen kan Malek ta och slapa hem den till sig sa kan jag hamta den i maj.. Det gor val inget? 0=) Det lar ju bli endel shopping nu :P Kopte 3 browniemixer idag, kanske blir fler. Maste ju se till sa svenskarna far riktiga brownies, speciellt eftersom Michelle lart mig trixet for att fa dom perfekta ;) Har inte bestamt an om jag ska gora en sats och ta med till Sthlm i april, men det kan mycket val handa :P

Maste saga att jag kanner mig himla lattad just nu, nar allting ar oppet och verkar ordna sig. Klart det kommer vara skumt att komma hem, maste fa jobb och sa, men jag tror nog det kan bli bra. Dock kommer jag vara fattig.. tro  inget annat! :D

Ikvall ska vi (nog) antligen besoka ett, vad jag har dopt det till, Beer-Party. Nagot illegalt organiserat party dar man kommer in om man ar 18 och sen kan dricka hur mycket man vill. Haha. Vet inte hur det kommer bli, men jag vill ju se det iaf. Patrick ar ju den som varit dar forr sa vi gar dit med honom, tror vi sover hos honom i Lowell ocksa. Sen pa lordagsmorgonen kanske vi aker in och klipper oss ^^ Har ju flyttat tillbaka min lugg till snelugg sa den maste fixas till.

Har jag berattat att jag och Michael ska borja "babysimma" pa mandag? Var ju meningen det skulle vara i 8 veckor men nu ar jag bara har sex men det ska goras anda. Det lar bli roligt :) :)

Har inte lagt in musik pa lange.. sa varsagod. Maria musik ^^


( Krezip - Everything and more)

Forklaring och Celtics! :D

Det var inte mycket jag forklarade sist.. Grejen ar den att det har varit valdigt mycket pa senaste, jag kanner mig mer och mer fangad. Det finns saker jag inte kan gora, for dom gillar det inte, och allmant sa ar stamningen har hemma inte bra. Den senaste veckan har jag trippat runt pa ta for att jag inte vill stora, jag kanner inte att jag vill vara har langre, och dessvarre tror jag inte att det kommer andras i botten. Grejen ar att jag ar den forsta au pairen, vilket gor att jag fatt ta alla regler efter hand och det passar mig inte riktigt. Saker som var sagda fran borjan fran Michelle har  helt och hallt vant och nu ar det motsatsen och som jag kanner nu vill jag inte vara kvar har sa lange. Sen har vi skolan ocksa, vissa tycker inte att det ar vettigt men jag maste gora det JAG kanner ar ratt, och darfor aker jag hem och gor ett prov nu i april. Eftersom chansen finns att jag far gora en intervju i maj ar det alltsa mojligt att jag skulle behova gora en hemresa till i maj, for det hade jag gjort. Jag hade inte  kunnat skippa det. Sen fragade Michelle mig for ett par dagar sen nar jag vet om jag kommer in, och jag svarade sanningsenligt att det vet jag i mitten av Juli, och hon sa att det ar lite sent, om hon maste ha en ny au pair till augusti, vilket jag vet om, och detta gjorde att jag i vilket fall direkt bestamde mig for att jag skulle bryta upp i augusti i alla fall. Sen funderade jag pa pengar. Jag vet att jag kommer behova lagga ut pengar i augusti, och jag vet att jag KANSKE kommer behova lagga ut pengar i Maj, och i Maj hade det rort sig om ungefar 1000 dollar, kanske mer, + kanske 600 i augusti sen. Det ar mycket pengar. Sa pengamassigt tjanar jag pa att aka  hem i Maj. Lagger jag sen pa hur jag kanner omkring familjen just nu (och ja, ni kan saga att det andras, men grejen ar att man vet deras varderingar och hur dom kanner, och den har situationen funkar inte. Jag ska inte behova kanna att jag inte kan rora mig) sa skulle jag bli lattad  om jag fick komma hem i Maj. Jag kanner inte att jag missar nagot, pa ett satt kanner jag mig fardig har. Jag var inte fardig for en eller tva manader sen, men just nu kanner jag mig ratt fardig. Det enda sorgliga ar att lamna Maria, och Sanja. Det VILL jag inte, men jag maste tanka pa min situation. Darfor ringde jag Patti igar (vilket ledde till att jag forst borjade skalla pa henne for innan jag forklarat situationen sa hon saker som inte var sa bra, men nar jag forklarade forstod hon mycket val vad jag menade). Sa jag pratade  med henne och hon sa till mig att prata med Michelle och Leon, kanske det inte alls skulle vara krangligt for dom om jag akte i Maj, eller kanske skulle dom vilja vara med och betala biljetten, sa att pengarna inte skulle bli ett problem? Sa nar Michelle kom hem vid tre (hon jobbade en timma hemifran) pratade jag med henne, och jag tror inte ritkigt hon fattade att jag VILLE aka hem i Maj, vare sig jag fick intervju eller inte, men det verkade som om att hon bestamde att det anda var det basta, eftersom hon maste forbereda sig pa det genom att leta au pair och sa. Ingen blev gladare an jag for det, jag kande midre skulld. Sa just nu ar dom inne i letningen igen, och om jag fattat det ratt kommer jag aka hem i Maj. Jag maste dock luska ut det eftersom jag inte kan bestalla biljetter forrns jag vet, men sa ar det i alla fall. Jag VET att alla kanske  inte haller med om att det ar ratt, men det kanns valdigt ratt just nu och jag hoppas att ni i alla fall kan stotta vad jag vill, aven om det kanske inte ar det optimala.

Nu, for att prata om nagot roligare, sa var jag pa Celtics game igar! :D Det var roligt :) Hade huvudvark dock (troligtvis en hel del spanningar som slappte) men det funkade. Tog massa kort som jag inte lagt in i datorn an, sa dom far ni se senare. Planerade ju att kopa en sweater dar, sjalvklart, men dom var fula o dyra sa jag ska kolla Tjmaxx istallet. Kopte en tshirt i alla fall, barnstorlek for de va 5 dollar billigare :D

Jag vill aka hem

Jag vill aka hem, och jag vill aka hem nu. Jag vill aka hem och jobba, bo i Sve. Jag skiter i vilket, jag vill aka hem, om jag sa ska bo i Thn eller Gbg, det spelar ingen roll, jag vill aka hem. Matte, fixa jobb pa coop at mig da? Shomi <3 later mig bo. Arligt, jag vill aka hem. Nu nu nu nu nu. Far jag da intervju i Sthlm for det inte sa mycket, ett tag kan jag betala. Kommer jag in i skola i host gor det inget, jag ar redan i landet. Jag vill HEM. Det finns bara en enda sak som gor att jag inte borde aka hem, eller tva om man ska rakna antalet, och det ar Maria och Sanja. De ar den ENDA anledningen till att jag INTE vill aka hem. faktiskt.

Ja det var ett tag sen

Ja.. eftersom den har sota sidan inte funkat pa ett par dagar har jag saklart glomt bort allt jag skulle skriva :P
 
Iaf... i lordags blev det softig hemmakvall hos Maria istallet for Maria madde inte sa bra.. lite val mycket blandningar dagen innan kanske :P Sa pa lordagen akte bara jag och Sanja for att kaka middag pa chilis (som forovrigt var ratt illa for maten va inte god + dalig servitor) och sen hyra film. Dagens synd blev en glass (typ magnum mandel) men eftersom att jag endast atit ett apple samt pastatallrik pa chilis sa var det okej. Sjalvklart somnade jag senare till filmen vi hyrde och sen akte jag hem vid 11.30 for jag hade manga miles kvar... Sondagen agnade vi at att aka till Salem, NH till ett stort mall for att kika i lite affarer. Sjalvklart stangde malljavlet alldeles for tidigt sa vi hann inte gora allt vi ville, men det ordna sig. Vi at pa Bertuccis dar, en italiensk restaurang dar jag faktiskt hade ett giftcard sa jag at gratis. Kaka en halv pizza (mkt battre pizza en vanligt sa det var inte ens daligt) samt cheesecake till efteratt.. synd! Men jag hade bara atit frukost  innan sa det var okej.. Vi akte hem till Sanja senare och dodade lite tid samt ett sent besok pa CVS... Inget mer daligt atande dar inte.. Sen igar da.. Vad det galler mat vart det frukost, lunch (andra halvan av pizzan), en banan samt havregrynsgrot.. sen en banan nar jag kom hem fran gymmet med. Bra dag ^^

Ja.. vad har hant da, mer an mat? Leon tycker att jag borde stada mitt rum, vilket jag hade kunnat smalla till honom i ansiktet for, vi har inget bra tvattmedel hemma sa jag anvander barnens till mina klader samt jag har typ ingen bensin overhuvudtaget for Leon har inte tankat bilen och idag maste jag aka till Billerica ganska snabbt efter dom kommer hem trolgtvis, och den bensinen racker inte, sa hur det ska losas det vet jag inte. Just det ja, holl ju pa att glomma, Michelle foreslog, via en note, att jag skulle ta ut Michael till en park idag for att ata picknick-lunch om det inte regnade (har regnat hela natten typ) for det ar sa varmt idag och det skulle han alska. HAHA! Ska jag dra med mig ungen ut, slosa bensin, ata lunch i vind och pa vat mark? GULLIGT! Nej du, jag horde att det smaregnade hela dagen.

Ja... idag kom iaf Maria och Sanja hit for lunch (annu en anledning till varfor ja inte tankte slosa tid i en park) och vi gjorde typ wook.. Eller aa, det var ris, kyckling, curry, jordnotter och ananas i. Skitgott! Sen syndade jag med en brownie + glass efterat, men en liten gor inget :)

Vettefan vad jag ska gora ikvall.. Inget OTH, sa jag aker inte till Maria och jag maste spara miles anyway for imorn e d Celticsgame, sa jag maste aka till Sanja vilket medfor att jag maste till gymmet  pa torsdag + att Leon kommer snylta av mina miles eftersom han saklart nollstallde mataren i sondags, men inte tankade. Idiot.

Iaf... en fin lat jag horde pa radion ^^



(Sting - Fields of gold)

RSS 2.0