Den AR bra

Laten. Piece of me med Britney. Den AR bra. Riktigt bra. Och det ar inte bara musiken och sattet hon pumpar ut texten pa som e bra, det ar till och med sjalva texten. Vem fan trodde att Britney Spears nagonsin skulle sjunga nagot som verkligen betydde nagot? (Dock maste jag erkanna att Overprotected var ganska bra med, men det var fortfarande massproduktion av musik som inte betydde allt for mycket da, och den var bara en som faktiskt rakade vara lite battre an dom andra). Den har laten e fan smart. Den ar bra. Det ar bra att hon sjunger den. Det ar som en san dar black-woman-snap-in-your-face pa allihopa, inklusive jag sjalv. Jag tycker hon e cool nu igen. Eller ta bort igen, for jag tyckte aldrig det forr. Nu gor jag det. Britney, Respect!

Igar kvall var jag hemma och kolla tv samt spendera tid framfor min kara van datorn diskuterandes nonsen med diverse folk. Det fordriver en hel del tid faktiskt. Dock resulterade det i att jag at bade glass och chocolatechip cookies. Inte bra. Klart jag hade kunnat dra ut, men Maria pluggade, Sanja hade lektion och jag orkar inte socialisera mig med folk jag inte kanner for man kan inte softa till 100%, vilket jag ville igar kvall. Dock var jag ju med ungarna hos Brunna i slutet av dagen igar, men det rackte. Jag kan bli sa antisocial ibland, det visste du inte ha?

Mitt kna borjar nar jag gick utgjorde faktiskt inte ont alls forut nar jag gick ut pa promenad, forrns i slutet, vilket jag tyckte var okej i jamforelse med att vilja sluta ga efter 50m. Sa dar var det framsteg.

Idag ska jag sjunga, sen e det OTH. Tror tisdagar ar basta dagen har. Spc vanligtvis for da aker jag och Michael till Maria och lagar mat. Inte idag dock, for Maria jobbar lite extra med Sanja hos Sanjas hostmom. Kul for dom att dom far tjana $50 var fran ingenstans, medans ja e stucked me min unge. Dock overlever jag nog. Ska ringa och bestalla pizza snart till lunch, for Tyler kommer hem och han skulle egentligen lekt med Peter, Kai & Lee men Peter e sjuk och Kai & Lee kan inte komma hit sa for att gottgora det gav Michelle mig pengar till pizza sa da far vi val kora pa det sparet. Har upptackt har att ostpizza e faktiskt himla gott, man behover inte allt det andra. Dock maste jag val erkanna att kebabpizzan ar saknad. Sa kan det vara. Vill komma hem till sve for att fa vardagsmotion igen, det funkar inte har ju.

Well... saknar er som vanligt. Bamsekram till er.


( Britney Spears - Piece of me )
(klart jag hade lagt in musikvideon om den funkat, nu blev det ngt fult kollage fran nagon som inte kan stava)

Kommentarer
Postat av: grandma

I går hade PRO frågesport, typ "Vi i 5:an" men vårt heter "Vi i 65:an) Två kärringar & ego representerar vår förening. Vi gick vidare, vi har vunnit både 1:a & 2:a omgången. Får se hur det blir nästa gång. Kul är det i alla fall. Ta det lugnt med chokladkakorna. Kram

2008-02-12 @ 18:56:50
Postat av: Mamma

Det var ett tag sedan nu. Har varit i Sverige och köpt mc-delar till Morten och lite annat. Har faktiskt inte läst bloggen så noga, men ögnat igenom... Saknar dej!
Tusen takk för det fina kortet... Jag blev JÄTTE GLAD!!!!
Tusen kramar från Mamma

2008-02-12 @ 20:07:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0