Nyårsafton

Jag är dödsförkyld och hoppas på att orka fira nyår ändå. Drar mig iväg till Thn nu och hoppas på en riktigt nice kväll :)

Peace


Julafton imorn? Idag?

Det är julafton imorn. Jag tror inte jag sovit ordentligt på en vecka. Min tid räcker inte till allt jag vill göra. Hur som helst. Idag har vi gjort julgodis. Det blev skitbra, spc brännskadorna på min tumme :P Men men, sånt man får räkna med. Alla julklappar är i alla fall inslagna och det finns t o m rim på ett par stycken. Imorn kommer min älskade morbror och hämtar mig på morgonen och sen blir det julafton hela dagen. Vi hoppas på att det ska bli bra.

Nu ska jag ringa ett samtal och sen sova.

God Jul kära vänner


Jag sörjer

SAAB, jag sörjer dig.

Julfrukost

Idag har vi jul lunch, eller rättare sagt julmiddag med klassen. Det kommer nog bli riktigt nice. Planen är att inte bli så väldans full eftersom jag ska hem till Sverige i natt och så, men vi får se hur det blir ^^ Bra att ha en plan iaf.

Sen åker jag hem imorn och först på schemat står julmiddag med jobbet. Hardcore ^^

Peace

Even though I don't like carrots

(finns inte en enda utan WTC)



Gårdagens Idol

Ja, självklart blev jag superchockad över vem som satt säkert. 
Ja,  självklart var jag jättenervös efter duellen.
Och ja, självklart drog jag en suck av lättnad när det stod klart vem som gått vidare till final.

Anledningen till att jag blev chockad över att Calle satt säker var främst för att både Tove och Erik varit favorittippade länge. Jag tyckte att alla gjorde jättebra ifrån sig igår, men jag kan helt ärligt säga att jag faktiskt ansåg att Tove och Erik skulle vara i final, inte Calle. Främst för att det blir roligare så, men också för att det var deras versioner av vinnar låten (som jag förövrigt tycker verkar skitbra) som jag vill höra.

Anledningen till att jag var jättenervös efter duellen har jag förklarat delvis - jag vill se Erik i final. Men jag var inte nervös på samma sätt som jag var då han slog ut Eddie eller vem det nu kan ha varit, för då var jag tämligen säker på att han skulle gå vidare. Igår var jag nervös för jag helt ärligt inte var säker på att det skulle bli han. Jag visste inte om Run to the Hills (som för övrigt kräver sitt eget inlägg och analys, det kanske blir senare) tilltalade den svenska publiken tillräckligt. Dessutom hade Tove gjort ett killer-framträdande innan, vilket hon gjorde ännu bättre i duellen. Jag var verkligen inte säker på att hon skulle åka hem.

Anledningen till att jag drog en suck av lättnad när det stod klart att Erik gått vidare till final tror jag är ganska uppenbar - jag vill att Erik tar hemma hela skiten. Han är grym.

Jag ser fram emot att se finalen på internet nästa söndag, eftersom jag missar den. Det blir lite tråkigt med två killar, men det ska nog gå. You go Erik ;)

I wanna wake you and this is goodbye



~*~
I have to leave, but you are still sleeping
There's nothing to say, our time has run out
~*~





(Hanna Pakarinen - Leave me alone)

I guess second best is all I will know




(Kate Perry - Thinking of you)

Wonderful... *hrm*

Erik ska sjunga Heaven och Run to the Hills på fredag.


Great.....!

RSS 2.0