PMS-Cravings

Varför är det bara gravida kvinnor som ska få ha massa underliga cravings och kunna äta hur mycket och vad som helst utan att någon säger till henne att "det där borde hon minsann inte äta". En gravid kvinna får äta hästbajs om hon så vill, för crave'ar hon det så finns det ingen annan utväg än att hon får det hon ber om.

Jag har crave'at kolhydrater de senaste dagarna. Det började med att jag satt i kassan och såg alla människor köpa diverse bakverk, bullar, glasskartonger och dylikt. Jag ville ha allt, det var sjukt. Sedan gick det över till att främst röra choklad. Första kvällen tryckte jag i mig 100 gram Marabou Schweizernöt, dagen efter vart det diverse mörka choklader och igår gick det över till chokladdoppade nötter och Digestive Bars. Inga ovanliga crave'ings, jag vet, men ändå. Jag crave'ade och sket i allt vad LCHF-kost heter. Det tråkiga är ju att jag inte ens är gravid (eller aa DET är väl inte tråkigt i sig men ja, ni förstår vad jag menar). Dock kom mensen igår, det kanske lugnar sig nu? Söndag

Det är inte mänskligt att vakna klockan sju på en söndag. Söndagar är till för att sova ut på, slappa hela dagen och ta igen energi så man orkar med nästa vecka. Nu kan jag väl iofs erkänna att det var vad jag gjorde igår. Vakna halv elva, åt inte frukost förrän halv ett och var endast utanför lägenheten på en fika med Malek i stan. Melodifestival på kvällen med ost till. Mycket nice. Så ja, jag vilade väl igår kan man väl säga, men jag hade inte gråtit om jag fått en dag till ^^ Dock lär det inte bli mycket vilandes de närmaste tre veckorna för jag försöker jobba så mycket som möjligt så att jag fortfarande får en hyfsat vettig lön när jag kommer tillbaka från Rumänien :P

Ska skriva klart mina ansökningar till Danmark idag, dom ska vara inne om tre veckor typ och lika bra att skicka in dom i god tid. Ja menar, något brukar alltid strula.

Well, nu ska jag ut i snön.. har bara ramlat EN ENDA GÅNG denna vintern så jag tycker jag klarar mig himla bra faktiskt :D haha! Hörs senare ;)

Peace


Mitt hår :D

Satt och funderade på hur mitt hår såg ut när jag åkte till USA och hur det nu. Sakta men säkert börjar det komma tillbaka till hur det såg ut för ett och ett halv år sedan. Är väl dock liite blondare nu än då, men inte så det stör. Hur som helst, har väl haft mina stadier på vägen hit och kollade igenom bilder för att se dom, tänkte dela med mig :D Vi behöver ju inte kommentera hur fuckad rolig jag ser ut på kortet från Canada till exempel :D Beskrvning följer:

1. Kortet taget hyfsat nyss från det att jag komm till USA, måste vara någon gång i slutet på november tror jag. Ser helt puffigt ut för att det är nytvättat men man ser iaf min naturliga hårfärg + ljusa slingor. Klippningen funkar också, luggen hade man väl kunnat fixa på ngt sätt men den var ändå helt ok.

2. Jag får ryck för jag har länge funderat på hur jag skulle se ut i kortare hår och jag har alltid velat exprimentera med olika bruna nyanser. I början av december blir det drastisk förändring genom tre olika bruna nyanser i håret gjorde med enbart folieslingor - Det tog tid! Jag tyckte om resultatet och jag var helt överlycklig över att kunna ha uppsatt hår (hade tyckt det såg förjävligt ut innan eftersom jag hade snedlugg). Färgen var skitsnygg, men ja, jag tröttnade även på det.

3. I slutet på januari vill jag bli blond igen och går tillbaka dit jag färgade sist. Talar om för dom att jag vill slinga håret blondt, och att jag alltså vill uppfattas som blond sen så det krävs mycket. Jag föreslår att hon använder en hätta då det brukar ge kraftigast resultat men nej nej, frisören insisterar på att göra folieslingor så visst, jag litar på henne. Resultatet blev som ni ser på bilden, jättesnygg färg men långt ifrån hur jag ville ha det.

4. En vecka efter att jag slingade håret hos frisören köper jag hem ett slingkit och låter Sanja göra slingor på mig. Resultatet blir blondt ^^ Inte superblondt men jag måste säga att jag gillar färgen nu när jag tittar på den. Håret var fortfarande kort jag behöll den raka luggen ett tag.

5. Ett par månader innan jag åkte hem till Sverige, nån gång i slutet av mars tror jag, blev jag trött på den raka luggen och började  köra med sned lugg. Självklart såg det för jävligt ut i början (och jag tänker inte visa bild på det :P) men efter ett par månader hade det fixat till sig hyfsat. Strax innan jag åkte hem, i mitten av maj, lät jag Sanja köra ännu en omgång av blonda slingor i mitt hår. Resultatet blev BLONDT, jätteblondt. Kortet är taget i Canada och jag måste ju erkänna att jag tycker det är lite väl ljust, speciellt eftersom jag inte är solbränd för fem öre. Jag ser mest sjuk ut, haha :D

6. Så till hur jag ser ut idag då, ungefär. Har väl lagt i blonda slingor i utväxten två gånger sen i somras och jag är blondast i topparna. Inte jämnt för fem öre men det duger, dock är det väl dags för lite slingor snart igen, samt en klippning. Håret är i alla fall långt igen och luggen är sned (dock för lång). Får fortfarande ryck ibland och vill go dark men det får nog vänta en stund tror jag :P


1. 2. 3.
4. 5. 6.

(och för er otekniska, man kan klicka på bilderna, dom flesta iaf, så blir dom större)


Börjar bli sjuk?

Misstänker det iaf.. eller aa, jag har förkylningssymptom men jag försöker hejda det med Enchinagard och jag är fastbesluten att inte bli sjuk. Ok, lite sjuk kan jag överleva men inte så att det blir jobbigt att jobba för då blir jag trött :P

Tog mig faktiskt till gymmet idag och körde BodyPump, inte illa. Var ju på gymmet i måndags med och körde gruppträningspass så det känns bra. Hoppas bara på fredagen nu med :) Dock lär jag ha en jävla träningsvärk imorn men det får väl gå ändå :P
 
Snubblar som vanligt över gamla låtar som jag påminns om att jag gillar. Detta är en cover - hittade ingen studioinspelning av originalet på youtube. Enjoy!


(Goo Goo Dolls - Give a little bit)

Man kan ju inte undvika...

... att undra hur fan det ska gå nu. Pratar förstås om SAAB.. på något sätt så kan jag inte tro på att det kommer gå käpprätt åt helvete och att alla förorar sina jobb, men vem vet? Jag menar alla från Trollhättan känner ju någon som har anknytning till SAAB, om man inte har det själv. Det går liksom inte ens att föreställa sig att alla dom skulle bli utan jobb.. vi får väl se.. vissa snackar om rävspel från regeringen, jag vet inte riktigt vad jag ska tro. Kan inte annat än hålla tummarna.

Jag var ledig igår vilket gjorde att jag kunde springa på massage och lite annat. Tvättade och lagade mat hemma också. Har upptäckt att "Hipp Hipp" är en jävligt rolig serie. Självklart hade jag kunnat få veta det för 5 år sen om jag bara varit lite öppen för att se på något nytt, men nej nej, sån är inte jag :P haha!


~*~
If I should call you up, invest a dime
And you'd say you belong to me, I'd lose my mind
-
I can't see me lovin' nobody but you
For all my life

~*~(The Turtles - So Happy Together)

Där ögonblick blir till evighet

Satt och shufflade i winamp alldeles nyss och snubblade över den här låten (dock med Håkan Hellström men nej, han ska inte sjunga den). Kom återigen (funderade på detta häromdagen också) att tänka på hur ofta låtar är förknippade med händelser eller perioder i ens liv, och vilka känslor de kan väcka då man hör dem. Den här låten sjöng vi i kören i högstadiet, troligtvis när jag gick i åttan. Den är fin, lite flummig egentligen men det gör inte så mycket - jag har ju en tendens att inte lägga märke till textens mening ändå.(Mats Paulsen - Visa vid vindens ängar)

Jag måste nämna Melodifestivalen..

Det var nog den sämsta delfinalen jag sett, som jag fortfarande minns det vill säga. (För att vara ärlig minns jag endast de två som varit i år, inget från tidigare år, men det har inte med saken att göra. Poängen är att jag vill få fram att det var kasst). Det enda bidraget som jag vid första lyssningen kunde anse var bra var H.E.A.T. Om man bortser ifrån de alldeles för tajta byxorna och att sångaren var lika lång som jag och mer såg ut som en mysbjörn än en cool rocksångare så var bidraget riktigt bra. Efter detta måste jag, konstigt nog, säga att Måns var bäst. Alltså, låten var inget speciellt, kändes som något mesigt pop-experiment där nytänkandet ändå inte fungerar. Klart jag kommer kunna tralla med till den, men det kommer jag även kunna till Lili & Susis bidrag, som var kvällens sämsta, så det räcker inte. Och det faktum att Måns studsar runt på scenen med fjolliga superinövade moves gör inte saken bättre. Men men.. Amy Diamond såg ut som en tolvåring, jag är mer imponerad av låtar hon gjorde för tre år sedan (som hon klart inte skrivit ändå men hon hade turen att få sjunga), Lasse Lind såg ut som Håkan Hellström och Jennifer Browns låt var inte dålig, men inte bra heller, den var platt. Sen var det Cookies and Beans, eller vad dom nu hetter. Alltså, det var inte låten det var fel på, inte heller arrangemanget. Inte ens det faktum att dom såg ut som tre fåglar på scen var det sämsta. Det värsta var att dom sjöng så förbannat okänsligt och o-tillsamans. Det var inte enhetligt. Jag lyssnade på deras olika stämmor, dom var snygga och från vad jag hörde så sjöng dom bra, men av någon anledning lät det förjävligt ihop. Det var synd, det hade nog kunnat vara bättre, men det lät skit. Tyvärr. Och sen att Amy Diamond skulle bli den internationella juryns favorit? Alltså, efter förra veckan trodde jag verkligen att dom kanske faktiskt kunde något, men det försvann nu. Jag tror inte att Amy Diamond skulle slå faktiskt, faktiskt inte.

Hur som helst, kanske dags att lämna Melodifestivalen? Jag såg den faktiskt inte ens igår utan fick kika på den inspelad idag. Efter jobbet igår åkte jag nämligen in till stan för att möta upp kusin vitamin. Vi gick på bio, Bolt. Den var skitrolig :D Jag behöver inte växa upp, jag trivs bra med att se ut som 16, bete mig som 17 och gå och se Disneyfilmer på bio. Det är lugnt. Vart även lite fika innan samt vin efteråt. Det var nice. Gjorde även mitt första besök på Rockbaren, det var en erfarenhet ;) Stället var helt klart ok spc i Karros sällskap. Vi var inte ute och slarvade alldeles för länge faktiskt. Hon följde iaf med hem och sov för att sedan idag åka med mig till Trollhättan för ett snabbt husmöte. Det är ju ett fenomen i sig, man blir ju trött på alla sådana vuxensaker som existerar, hur orkar man? Hur som helst, tillbaka till Frölunda efter det för slapp eftermiddag och kväll här :) Singstar, diverse klipp på youtube samt Melodifestivalen blev det. Riktigt nice med lite umgänge med någon man faktiskt har blodsband till (finns ju inte så många i denna värld :P). Det får göras om snart :)

Lyssnade på musik i bilen idag och som så många gånger förr upptäckte jag en text till en låt jag redan hört tusen gånger. Så är det. Den är bra ^^


(Dolly Parton - Here you come again)

Inte särskilt rädd

Upptäckte att det var Fredag den 13e idag... blev nästan rädd ju, eller inte :P Jag tror verkligen inte på NÅGOT sånt där, att något ger mer otur än annat. Jag lägger nycklar på bordet, går under stegar och hade nog inte blivit särskilt orolig om jag krossade en spegel heller. Dock fick vi lära oss i Wien att om man krossar en spegel ska man låta skärvorna ligga kvar i sju timmar så hävs det onda som skulle hänt en... tror väl inte så mycket på det men det är ju roligt om det är någon annan som krossat spegeln hemma hos en, då har man dennes öde i sina händer.. jaja hur som helst. Fredag idag vilket innebär jobb. Kommer nog jobba ganska mycket framöver, ska väl försöka gå in så mycket extra jag bara kan i och med att jag ska vara borta en vecka i Mars vilket kommer göra lönen liten då :P Sånt händer. Sen blir det inte bättre av att det finns ett Tysklandsbesök inplanerat någon gång när jag inte riktigt vet när det blir. Men men, det ska nog gå bra.. blir ju lite tisdagar lediga framöver dessvärre så jag lär väl orka..

Hade föreläsning igår om "Sköldkörteln och människans fortplantning", handlade väl mest om sköldkörtelns funktion och hur den kan påverka vår fertilitet. Det var intressant, jag känner att jag lär mig något. Det är så skönt, för under de två timmarna man sitter där och lyssnar känner man sig inte så korkad längre, man känner att "ja, jag fattar sånt här och det är i den här miljön jag skall vara, jag ska lära mig och förstå".. Inget ont om Ica, jag tycker det är jätteroligt på jobbet och det finns mycket härligt folk, men det är inte mentalt stimulerande. Jag har lärt mig vad jag kan lära mig i princip och det mest utvecklande som händer mig där är väl när Lennart har tid att lära mig hur man styckar diverse saker. Lär mig inte mycket annat. Men det blir ett halvår till av Ica, helt lagom, och sen blir det Norge eller Danmark om det inte vill sig i Sverige. Blir nog bra det där.

Måste ta tag i mig själv och börja sjunga med snart, ska väl utforska någon kör först och se om det duger, annars får det bli sånglektioner.. ^^

Peace


Back in Gothenburg

Sådär, då var den miniresan avklarad. Började på Överby med Malek. Jag hittade ett par jeans där för 250kr, hade kostat 900 så dom fick det bli med tanke på att de flesta av mina jeans är för stora eller för små. Snurrade runt där en stung, såg både Kim och Daniel så det vart nice. Åkte in till stan och mötte upp Jenny sen och fick skjuts hem till henne av Tobbe. Vart en nice kväll, Sandra kom dit med sin mage ;) Sen vart det film med Erik och Malek hemma hos den senare. Vi såg "What happens in Vegas" med världens sämsta kvalité (helt mitt fel) men fan va rolig den var :D

Idag vart det rättegång. Han var inte där men dom beslöt att genomföra rättegången ändå så nu är vi klara med det där iaf :) Känns bra. Har en dag hemma nu. Städade lite lätt och gjorde mat till mig själv, kors i taket. Lär nog bli lite singstar snart, det var länge sen ^^ Gymma gör vi en annan dag, lat är jag, I know.

Klippte ut mina ögon från en bild från i somras. Blev nice ju ;)

Off to Trollhättan :P

Höll nästan på att inte bli någon uppdatering idag, antagligen bara för att jag verkligen trodde det igår :P Hur som helst, här är jag.

Ska alldeles strax åka iväg till Trollhättan. Blir övernattning där idag eftersom det är rättegång tidigt imorn.. hrmf, måttligt roligt lär det bli, men vad ska man göra..? Blir en sväng på överby idag och hem till Jenny. Imorn får vi se hur länge jag stannar i Thn, bestämmer väl det imorn.

Bokade flygbiljetter idag, till Rumänien. Åker 14e mars :D Lär blir riktigt roligt ^^

Inte mkt mer att rapportera nu ;)

Peace


Bli inte rädd nu...

... men nu uppdaterar jag igen :P haha! Kollade på Skavlan nyss, du kanske har missat det. Är en talkshow med en norsk kille, Skavlan, och han tar dit gäster som får snacka om sig själva och diskutera saker, med varandra. Det är kul, för det är alltid roligt folk där. Måns Zelmerlöw var där, han var inte en av dom roliga, men jag fick höra den här låten som jag nog aldrig hört innan. Syster trodde jag var knäpp som aldrig hört den, men jag slår vad om att den spelades när jag var i USA (jag missade all svensk musik under den tiden, vad begär ni?). Hur som helst, jag gillade den. Alldeles lagom trallvänlig för att jag ska kunna lyssna på den i några veckor. Winnerbäck var med i programmet med, fick höra "Ingen Soldat" som jag inte hört på länge, där har vi också en RIKTIGT bra låt... kommer inte ihåg om den var på spelningen i somras, men då var det också mycket nice musik. Var riktigt nice den dagen, med mina underbara killkompisar för övrigt :P

well... jag uppdaterar säkert mer imorn, har ju änna kommit in i det här igen :P


(Måns Zelmerlöw - Brother, oh brother)

Kors i taket

Längesen jag uppdaterade såhär ofta.. Vi får se hur länge det håller i sig :P

Kändes som om jag fick massa gjort igår. Jobbade, som vanligt, men tog mig faktiskt till gymmet efteråt. Vart mest kondition men det  var bra gjort, kan kanske bli så att jag sticker dit imorn med. Började även på allvar kolla upp datum för Ro, lutar mot vecka 12 just nu faktiskt. Lär bli riktigt nice :) Klart man vill stanna längre än en vecka, men jobbar man får man anpassa sig och en vecka är bättre än ingen vecka :D Kollade även upp hur jag ansöker till skolor bättre och idag har jag ansökt till Norge iaf så nu väntar jag på brev från dom för att kunna skicka in mina betyg. Danmark tar jag en annan dag, då jag lär snylta hjälp från syster som bott där nere :P haha! Blir nog bra det där. Vet fortfarande inte vad jag föredrar, måste nog sätta mig och tänka igenom det där egentligen.

Jag får ofta små obsessions, hör en låt och måste lära mig den för jag tycker om den. Anette på jobbet sjunger ofta små låtar för mig och kan jag dom inte får jag hitta dom och lära mig dom. Detta är den senast :)

~*~
Kiss me and smile for me
Tell me that you'll wait for me
Hold me like you'll never let me go

~*~(Leaving on a jet plane - John Denver)

Jag och min vän Erik*

Det här är jag och min vän Erik*. Bilden är tagen den 23 mars för två år sedan. Jag har känt Erik* i fem år, varit vän med honom i fyra år. Inte en enda gång har jag kysst Erik*. Inte en enda gång har jag hånglat med Erik*. Inte en enda gång har jag haft sex med Erik*. Han har heller inte försökt göra något av ovanstående, aldrig. Dock har vi delat säng flera gånger. Han är kille, jag är tjej. Vi har fortfarande inte haft sex, fastän vi sovit tillsammans.Jag har förstått att det är svårt för många att tro på detta. Det gör mig upprörd, inte för att jag inte blir betrodd för det gör mig ingenting, jag svarar inte inför någon annan än mig själv. Det som gör mig upprörd, och som är sorgligt, är att så många människor inte kan ha en vänskapsrelation till det motsatta könet. Att så många missar vänner, bara för dom har fel kön. För mig är det så naturligt att ha killkompisar, det har alltid funnits fler killar än tjejer omkring mig, killkompisar. Jag tycker det är ganska sorgligt att höra att inte alla kan ha det så (att ha kompisar av båda könen, inte mer av det ena än det andra), att de uppenbarligen är kåta på varenda kompis dom har av motsatt kön och att dom hade tagit alla chanser för att få göra något mer än kramas med dom. Synd, ni är instängda.

Ja, jag kan väl inte annat än skatta mig lycklig för att jag lyckats hitta vänner som inte vill ligga med mig (och som jag inte vill ligga med heller), alla har väl inte samma tur. Nu ska jag sova i min säng, ensam. Jag sov inte där ensam i fredags. Någon märkbar skillnad när jag går i lägger mig i natt? - Det kommer vara kallare att sova. Gonatt.

* = Eriks namn kan bytas ut mot till exempel Kim, Aleks eller varför inte Shomi (med reservation för hennes kön). Det är inte personen ifråga som är intressant, det handlar om vilken vän som helst.

Damn...! :D

Jag tycker det är skitroligt med såna här listor egentligen, men det var verkligen inte meningen att två skulle komma direkt efter varandra.. men man hade ju inget val.. ser man e man utmanad :P

NÄR DU SETT DETTA ÄR DU UTMANAD!
 

Ditt namn?:
Erika Angelica Björkström Karlsson
Hur Lång är du?: 1,58 m
Spelar du något instrument?: Piano o gitarr, men är inte särskilt duktig :D
Dina första tankar när du vaknar?: Det är lugnt, ja kan snooza lite
Vart befinner du dig just nu?: Framför datorn?
Biter du på naglarna?: Ibland
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna?: haha! vita
Har du några husdjur?: Just nu är det ju Mysan :P
Är du singel?: -
Vem är snyggast?: Chad?
Vem vet mest om dig?: Jag sj? :P
Vad vill du ha just nu?: Mer tid
Ditt mål i livet?: Att bli en Svensson
Rädd för?: Att misslyckas med mina planer
Hur gammal är den äldsta person du kysst?: 25
McDonalds eller Burgerking?: McD
Sjunger du?: Jämt
Vad har du för skostorlek? 36
Vill du gifta dig?: Ja
Kommer du överens med dina föräldrar?: Det händer
Din hårfärg?: Just nu blonderad
Skor du hade på dig idag?: Jag har inte använt skor idag än
Vad sover du i?: Pyjamas? :D
Kläder du har på dig?: Just nu? Boston Red Sox T-shirt med tillhörande boxers
Favoritårstid?: ... Våren tror jag
Favoritmat och dryck?: vet inte, nötter? ... och cider?
Hur svarar du i telefonen hemma?: "Erika"
Hur svarar du i mobil?: Då ser jag ju vem det är, så då svarar jag genom o kalla den andra för ngt roligt :P
Sov du ensam inatt?: Ja
Vad gjorde du kl 08 imorse?: Sov
Vad var det senaste någon sa till dig?: Godnatt tror jag :P
Druckit idag?: proviva mango
Vad är det för väder hos dig nu?: Det har snöat, mer vet jag inte
Godaste glassmaken?: Beror väl på vad
Drömmer du mardrömmar?: Inte ofta
Favoritklädsel?: Tjocktröja o stora byxor
Favoritgodis?: Choklad
Hur många kuddar sover du med?: 3
Längtar du mest efter just nu?: En massage
Vad luktar det nu om du sniffar lite?:  Yoghurt (stavas det så?)
Saknar du någon just nu?: Ja
Snus eller cigaretter?: Varken eller
Vill du ha barn?: Ja
Längtar du till din nästa födelsedag?: Nej
Är du blyg?: Kan vara
Tycker du att du har fin dialekt?: Haha, nae
Tycker du om fester?: När jag väl kommer dit, ja
Tycker folk du är snygg?: Det beror på folk
Har du använt någon hårprodukt idag?: Nej
Vad har du för planer till helgen?: Bio och husmöte
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget?: som det är kanske
En bra film?: The Notebook
Vem får en kram?: De flesta
Vem får en puss?: Inte många
Sprit, cider, vin eller öl?: Cider
Hund, råtta eller katt?: Katt
Tycker du om din pappa?: Ehm, vet inte?


Utmanad av Hanna - 100 frågor och svar om mig

 • 1) Tre namn jag lyssnar till: Erika, Syster, Säl :D  
 • 2) Någonting jag tycker om med mig själv: Att jag klarar det mesta om jag bara vill.
 • 3) Någonting jag inte tycker om med mig själv: Att jag inte alltid litar på att jag kan vissa saker.
 • 4) Detta är jag rädd för: Att saker jag tycker om ska brinna upp... och småkryp.
 • 5) Tre saker jag vill ha varje dag: Musik, kramar och skratt.
 • 6) Tre saker jag absolut inte kan göra: Teckna fint, städa ordentligt, stressa ner
 • 7) Detta tycker jag om att göra: Sjunga, åka bil, kramas
 • 8 ) Detta vill jag göra just nu: Vara ledig ett par månader och resa runt till dom som inte bor nära.
 • 9) Bästa känslan: Att vara kär och veta att personen i fråga känner samma för en själv.
 • 10) Värsta känslan: Besvikelse
 • 11) Egenskaper jag gärna vill att min partner har: Intelligent, musikalisk, självsäker, omtänksam, målmedveten, trygg, förstående, rolig... och snygg ;)
 • 12) Är jag kär just nu? Nej det var länge sen.
 • 13) Jag vill gifta mig? Ja
 • 14) Följande saker vill jag göra innan jag dör: Utbilda mig och börja arbeta, ta väldigt många fler sånglektioner, lära mig spela piano, leva svenssonliv med äkta man, barn, villa, volvo och hund om det måstes, resa; äta glass i Italien, se Red Wood trees i Kalifornien, uppleva regnskogen i norra Indien, tölta på Island.. Det finns nog mycket mer..
 • 15) Min käraste ägodel? Vet faktiskt inte, men risken finns ju att det är vissa av mina gosedjur.
 • 16) Något jag vill ha i present: Bra engelska pocketböcker, cd-skivor
 • 17) Detta har jag på mig just nu: Träningsbyxor och linne.
 • 18) Favoritkläder: Tjocktröjor och stora byxor.
 • 19) Favoritdjur: Katt.
 • 20) Följande musikstilar tilltalar mig mest: Det mesta jag kan sjunga med i, kan inte säga ngt specifikt.  
 • 21) Favoritlåt just nu: Finns många.
 • 22) Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: På gymnasiet funkade det mesta utom historia, och svenska B då kursen i princip bara handlade om literaturhistoria.. Musik har alltid funkat bra.
 • 23) Stjärntecken: Kräfta.
 • 24) En bok jag älskar: Twiglight
 • 25) En film jag älskar: Fucking Åmål
 • 26) Tv-program jag gillar: One Tree Hill
 • 27) Favoritdoft: Calvin Klein Euphoria
 • 28) Detta äter jag gärna: Avocado, chokladdoppade nötter 
 • 29) Dricker helst: Jucie, Sprite, Flädersaft.. dessvärre allt för mycket söta drycker. Dock INTE Coca Cola.
 • 30) Favoritgodis: Choklad
 • 31) Hit vill jag gärna åka på semester: Känns som om att detta nämndes tidigare, men utöver det ligger USA bra till.  
 • 32) Färg på mina ögon: Gröna.. oftast.
 • 33) Min längd: 158 cm.
 • 34) Jag tror på: Att är det meningen så är det.
 • 35) Jag spelar: ehm... singstar?
 • 36) Personer jag beundrar: Par som får sitt äktenskap att fungera och är gifta livet ut.
 • 37) Så här bor jag: Inneboende hos syster i lägenhet i Västra Frölunda.
 • 38) Antal döda krukväxter i hemmet? Inte så många, det är inte jag som sköter dom ;)
 • 39) Det här tänder mig: Självsäkerhet..?
 • 40) Det här gör mig avtänd: Allt för mycket.
 • 41) Favoritfärg: Svart.
 • 44) Favoritcitat: ehm... kommer inte på något just nu :P
 • 45) En hemlighet jag vet: -
 • 46) Bästa present jag fått: Synten kanske?
 • 47) Senast köpta skiva: Det blev sju stycken sist; Jill Johnson - Roots and Wings, Rickard Wolff - Pojken på månen, Fugees - The Score, Björn Rosenström - Låtar som är sådär, Björn Rosenström - Pop på svenska, Sofia Karlsson - Svarta Ballader, Dolly Parton - The Essential.
 • 48) Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: haha!... ehm... mina handleder (smalast) :D
 • 49) Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Det mesta, kärlekshandtagen e väl värst :P 
 • 50) Udda förmåga/egenskap: Kan lägga en fot bakom nacken.
 • 51) Om jag vore ett djur skulle jag vara: En papegoja :D
 • 55) Vad lyssnar du på just nu? "I wish I was a punkrocker"
 • 56) Vad har du gjort/ska du göra idag? Jag har jobbat och ska endast ta det lugnt resten av kvällen.
 • 57) Var är dina föräldrar födda? Ehm... Mamma är nog född.. i Sävedalen eller något, Göteborg någonstans.. Pappa föddes nog i Jönköping :P
 • 58) Vad är det senaste du installerade på datorn? Säkert någon mediaspelare när något jag laddat ned inte funkade.
 • 59) Vilken är din favoritrestaurang? UNO Chicago Grill är inte fel.
 • 60) När badade du i en pool senast? I Usa på Babysim med Michael, så kanske i  maj? 
 • 61) Hur många barn vill du ha? Två eller tre.
 • 62) Vilken musikstil tycker du mest illa om? Death Metal eller vad det kallas. Mysko elektroniskmusik är ingen hit heller.
 • 63) Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Nej.
 • 64) Vad har du för TV-kanaler? Syster har dom vanliga. 
 • 65) Har du åkt moped någon gång? Jo du :P
 • 66) Har du busringt någon gång? Jepps :P
 • 67) Har du fått felparkeringsböter? Nepps, har väl inte kört tillräckligt mycket bil för det :P 
 • 68) Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump? Har alltid sagt nej, men nu vet ja inte.. kanske.
 • 67) Vilken är den plats längst bort som du har besökt? USA, Chicago (mellan landning) tror jag.
 • 68) Har du en egen trädgård? Nej.
 • 69) Vilken är din favorit bland tecknade serier? Får väl härmas lite; Bamse.
 • 70) Kan du alla orden i nationalsången? Jajemän
 • 71) Badkar eller duschkabin? Dusch... fast det är ju bra att ha ett badkar också.
 • 72) Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Bra fråga, minns inte vad jag sett för filmer. Såg "Save the last dance" häromdagen, den var hyfsat bra, sådär lättsam som det ska vara.
 • 73) Favoritpizza? Kebabpizza fast med kyckling istället + fetaost från Athena.
 • 74) Chips eller popcorn? Chips
 • 75) Vilken färg på läppstift använder du? Använder inte läppstift.
 • 76) Har du rökt jordnötsskal någon gång? haha, nej :D
 • 77) Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nej
 • 78) Apelsin- eller äppeljuice? Äppeljucie
 • 79) Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Åt kinamat med Erik och Kim igår.
 • 80) Favoritchoklad? Marabou.
 • 81) När röstade du senast? Förra valet.
 • 82) När åt du en hemodlad tomat sist? Säkert hos mormor någon gång förra året.
 • 83) Har du vunnit en prispokal någon gång? Nae..
 • 84) Är du bra på matlagning? Nej det skulle jag väl inte vilja påstå.
 • 85) Klarar du att tanka själv? Jadå
 • 86) Har du beställt något från de där shoppingprogrammen de visar på TV? Nej
 • 87) Pepsi eller Coca Cola? Inget helst.
 • 88) Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Ja, på Ica? :P 
 • 89) Vad var det senaste du handlade? Aftonbladet och Macken-DVD :D
 • 90) Har du kräkts offentligt? Ja.. för första gången väldigt nyligen. Haha!
 • 90) Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Svår fråga med tanke på att det är väldigt viktigt för mig att få en stadig ekonomi, men utan kärlek är väl inget annat värt något så nej, det blir den sanna kärleken.
 • 91) Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nae... det vet jag inte.
 • 92) Har du ringt något betalnummer? Det har jag nog.
 • 93) Kan man vara vän med sitt ex? Ja, om man verkligen inte har några känslor kvar för varandra.
 • 94) Vem var det du besökte på sjukhus senast? Bra fråga, det var länge sen.
 • 95) Hade du mycket hår som liten bebis? Ne :P 
 • 96) Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Det man får om man inte talat in något själv.
 • 97) Vad har du i din väska? Plånbok, nycklar, kalender, block, pennor, batterier, hårspännen, läppglans... och massa annan skit 
 • 98) Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Borstar tänderna
 • 99) Vad har du att vara tacksam för? Att jag får bo hos min syster så länge, att jag fick jobb direkt när jag kom hem från USA, säkert massa annat med :P
 • 100) Var hittade du den här listan? Blev utmanad av Hanna.

RSS 2.0