Irriterande

Något som stör mig är när man vill ha ner musik som inte går att hitta. Låten nedan är en sådan, finns inga torrents alls. O ja den finns säkert på typ.. dc lr ngt liknande men eftersom jag utvecklat mitt sätt att ladda ned musik sen ja åkte till USA (då datorn rensades och alla program togs bort, även DC) så använder jag bara torrents.. så moget. (ej seriös).

Jaja.. får väl inhandla en cd-skiva, verkar ju vara min nya grej. :P

Hanna vann körslaget idag. Ok, Erik hade kanske gjort en finare sak för sina pengar, o han kanske gjorde Nessun Dorma bättre (delvis, ni orkar inte höra detaljer) men de andra två låtarna gjorde hon bäst. :)


(Hanna Hedlund - Han kommer inte hem)

Care Bears


Slowing down...? :P

Jag är ledig hela helgen. Lördag OCH Söndag. Helt sjukt, men fan så nice :)

Idag vart det Kåhög för hela slanten, det var riktigt nice :) Skönt med en hemmakväll efter det med, var ganska trött faktiskt.

Asså.. ja har inget spc o skriva, ja ville bara uppdatera :P haha!

Imorn ska ja spendera pengar :D

Det visste vi väl redan?

Läste en artikel på aftonbladet.se idag... ja vad ska man säga, det har vi väl vetat i sedan länge? Jag kan inte säga annat än att jag håller med, bara för att du är under 14 år ska du inte kunna göra vad fan du vill, polisen skall fortf kunna sätta dit dig. Sänk gränsen till 12 år, typ. Mycket bättre.

Hade kunnat skriva mer men jag orkar inte :P

Jag är bitter

Det är ett faktum. Jag är bitter. Det hjälper mig ingenstans, men jag är det. :D Ska väl trycka bort det lite :P

Var ledig idag o känns redan bättre vad det gäller min stressade situation, haha :P

Hann åka till Thn idag o se Malek, Mamma och Jenny (+Sandra & Tobbe). Inte illa alls.

Jobb imorn igen som vanligt, men det ska nog bli bra :)

Peace

Lägga ner kanske? :D

Det har väl inte undgått någon av alla de hundratals läsare jag har varje dag att det publiceras nytt här allt mer sällan. Vad beror det på tro? Jag jobbar alldeles för mycket och hinner inte ens slå på datorn om dagarna? - nepps, inte sant. Lite om dagen brukar jag hinna med. Är det så att jag håller på med massa hemliga saker som ingen annan får veta och därför finns det inget att skriva här? - nej... inte särskilt måna hemliga aktiviteter som försigår.. lite kanske men inte mycket. Så hur är det då? Jo, det är så att det händer inte ett skit :D Jag är för jävla tråkig och oengagerad helt enkelt. Jag jobbar sex dagar i veckan och när jag inte jobbar så försöker jag göra ngt meningsfullt, vara social på något sätt.. och träna. Det går väl sådär. Men planen är att jag ska dra ner på o jobba, eller rättare sagt försöka o inte gå in extra. Jag såg fram emot nästa helg skitmkt, för då ska jag vara ledig både lördag och söndag.. dock upptäckte jag igår att det fattas folk till på söndag. Hur ska jag INTE säga att jag vill jobba? Jag vet inte, jag jobbar på att finna styrkan till det.. :P

Jag satt och kollade igenom gamla bilder på mig själv häromdagen, haha. Hittade den här bland annat. Icke-blond och faktiskt ganska smal. Jag blev förvånad.


Kvar i GBG ett halvår till iaf

Jepps... inte fan rasslade det 100 den här gången :P haha! Men på ett sätt är det skönt, det hade blivit så sjukt om man nu, på ett par veckor, skulle fixa bort sig någonstans, lämna vad man har här nu utan att vara förberedd på det.. nej det hade varit konstigt. Nu är det liksom klart, HT09 börjar jag plugga. Sen om det är i GBG, STHLM, Norge eller Danmark, det vet man aldrig.. vi får se helt enkelt.

En kurs nu till våren då? Det simplaste som gick o få, föreläsning två ggr i månaden typ och det enda man måste åstadkomma är en uppsats, kanske inte så bara men ja menar det hade kunnat vara värre. Det kan nog bli nice... fast det faktum att det verkar som om det är endast nio pers som läser kursen gör mig rädd. Vi får väl se om jag står ut :P

Det ska bli intressant att se vad som händer 2009 och hur det slutar.

Peace

Hemma igen

Jepps. Överlevde. Vi hade skitroligt :D Wien verkar vara en riktigt nice stad, vore dock synd och säga att jag upplevt den så som man anser att man upplever en stad som turist. Vi har festat i Wien och det var nice, vi säger så så länge.
Åkte hem innan andra, lite tråkigt kanske men man ska vara glad för det man har, inte det man missar. Jag tror stenhårt på det.2009 nu... finns lite jag ska göra detta året.

RSS 2.0