som jag trodde...

... så kom det inget med posten idag. Låt oss hoppas att det kommer imorgon.

I väntan på antagningsbesked från Köpenhamn

... vet inte om jag sagt det men jag har ansökt till tre universitet i Danmark - Köpenhamn, Odense och Århus. Odense och Århus är lika smidiga som högskoleverket här, man får sitt besked över internet. Köpenhan väljer att vara krångliga och skickar svar med posten. Detta svar är sagt att man ska få idag, men eftersom jag inte bor i Danmark är jag rädd att mitt brev dröjer längre.

Jag har fått svar från både Odense och Århus idag - inte antagen. Det kan bero på att jag kommit in på en högre proritet (skulle då vara Köpenhamn) men det kan också bero på att jag inte uppfyllde kraven, eller att någon var bättre än jag. Inget av det där vet jag förrän jag fått brevet från Köpenhamn, och har jag maximal otur kommer det på måndag, när jag är i USA. Vi får hoppas på att det inte blir så.

Så nu undrar man ju... jävlas Danmark eller är jag bara inne i Köpenhamn?

Jag lever by the way..

.. man skulle dock inte kunna tro det idag. Trött som fan är jag, vaknade halv sex så det är väl ok. Plockade varor idag, vi var klara tre. Det funkade ändå. Har inte gjort något vettigt efter det. Borde ha börjat packa, eller borde iaf sett till så att de kläder jag vill ha är rena.. men nej.. det gjorde jag inte. Jag var trött. Världen går nog inte under för det.

Vad har jag uträttat de senaste veckorna? Ingenting typ. Shomi har kommit hem, det hade hon inte sist jag sluddra här väl? Jag har fått negativt besked från Norge, hur nu det kunde gå till. Imorn ska Danmarksbeskeden komma. Köpenhamn skickar på post medans de andra universiteten ger besked över internet. Moget.

Jag försöker få tag i någonstans att bo i Malmö. Vi får se hur det går med den saken.. hade ju självklart helst velat hitta en egen lägenhet att hyra först, men inneboende kanske får funka i början. Man kan ju ha fördelen att hamna med trevliga människor och det skadar ju aldrig.

USA på söndag, fan va sjukt. Men ska bli så jävla nice också :) Frågan är om man lyckas släppa stressan man har här hemma, troligtvis inte :P Ska försöka dock. Hoppas på bra väder iaf :) 

Well.. känns som om att jag är lite för trött för det här. Men som sagt, jag lever iaf :P

Peace 

Min Plats på Jorden

Upptäckte en ny låt häromdagen, en ny favorit. Okej, jag gillar inte henne jättemycket. Och jag gillar heller inte operastuket så väldigt. Det är dessutom feltonart för att jag ska kunna sjunga med snyggt hela vägen. Lite tråkigt. MEN, det är ändå än av de finaste låtar jag någonsin hört. Så den går på repeat och jag nynnar hela dagarna. Enjoy :)

... Fallens var det ja.. jag kör en visit imorn, har jobbat idag och orkade inte krossa liv för att komma upp ikväll.. så roligt är det faktiskt inte längre. Synd egentligen, fredagen brukar alltid vara roligast, men vi ser väl. Jag bakade bullar idag, eller håller på rättare sagt. Får hoppas på att de blir bra :)

Peace


(Malena Ernman - Min plats på jorden)

Antagningsbesked 1

Som bäst 95e reserv, detta i linköping till 57 platser, inte helt pjåkigt med andra ord. Även reserv 100 i Umeå, men till 25, inte så troligt va?

Nu drar jag till Malmö ^^

Nu händer det grejer...

... svar om antagning nästa vecka.. vi vet ju hur det kommer gå men det är ju ändå lite spännande. Har börjat fiffla med grejer så att jag ska kunna göra mig av med lägenheten, typ fixa förråd för grejerna som står i Trollhättan.. Får bara hoppas mina kära vänner kan komma med och hjälpa till och bära, annars lär det gå åt helvete.
Har som sagt börjat jobba för att hitta boende i Malmö, känns som om att det kommer gå. Så sjukt bara att jag lär dra iväg om drygt en månad. Stört.

21 imorn... hade ju faktiskt betytt något om jag var kvar i USA :D haha! Blir om en månad, inte ens det ^^

Imorn ska jag till läkaren utan ögonproblem. Så himla bra ^^

Nu börjar även tre veckor av jobb non-stop typ. Tråkigt men sant. Men som sagt, får försöka trycka in en transport av grejer någon av de få lediga dagarna.

Nu kommer Shomi snart med :)

Peace

My new love

Jag har en ny kärlek. Han heter Milow och jag tror du vet vem han är. Det började med Ayo Technology, roligare låt att sjunga får man leta efter. Så jag blev hooked i Tyskland och var väl det i en månad sedan. Sedan hörde jag You Don't Know, också mycket trevlig och nice att sjunga.. Out of my Hands hörde jag samtidigt ungefär och då insåg jag att killen har potential, han kan skriva låtar som berör. Sen upptäckte jag resten... det finns mycket bra... och han sjunger men sån där äckligt härlig desperation i rösten så det känns i bröstet på en. Därför tänkte jag dela med mig till er, för att ni inte ska gå miste om något. Detta är en av alla bra, jag kan säga fler.


(Milow - Born in the eighties)

yeah

så... vad har jag haft för mig de senaste dagarna?

I Måndags var vi kort om folk till jobbet så de flesta jobbade över en timma. Vi hade tur med vädret (det var mulet) så det var inte alldeles för mycket att göra. På kvällen körde vi småttingar en liten after work på rumpanbar vilket var himla trevligt.

Igår städade jag lite hemma och fifflade en del. Mejlade massa folk i Malmö som hyr ut rum, jag menar jag räknar ju med att det är där jag kommer hamna. Verkar faktiskt som om man inte kommer behöva bli helt bostadslös, frågan är då bara vilka krav man har på hur man ska bo. Vi ser.

Åkte till Trollhättan sent igårkväll med. (shit.. känner jag inte vet om igårkväll är ett eller två ord =S .. pinsamt).. hur som helst.. Mamma hittade ett billigt förråd i sjuntorp och det är jag i behov av så vi ska ge oss ut och titta på det. Har Mormors bil eftersom jag inte känner för att åka kommunalt ut till Sjuntorp.. ne usch.
Såg film igår med Erik och Malek med, the Condemned... den var bra faktiskt.

Kvällen? Ska inte komma allt för sent hem till Gbg, det är den enda planen. Ska jobba imorn och det med en hyfsat fuckad axel. Kanske är den lite bättre idag, jag vet inte. Dock började den andra bete sig konstigt igår med. Mongo.

Har läkartid på fredag, skulle ju kolla upp min problematiska hud runt ögonen. Tror ni det är några problem just nu då? nej! självklart inte. Ska sova med ögonskugga o mascara kletat runt ögonen i natt bara för att framkalla en reaktion.

Peace

Chillkväll

Lördag igår vilket innebar jobb... lite tråkigt att jobba denna veckan i och med att flera får på semster nu och jag lär troligtvis inte jobba med dem mer =/ Livet är hårt. Hur som helst, igår åkte jag till Thn på kvällen efter att ha ätit lite jordgubbar hemma. Killarna hämtade mig på station så gick vi och köpte pizza som vi tog med oss ut till Öresjö. Pizza Svan testade vi på :D Pizzan var god, men det kändes lite konstigt att få Knorrs Bearnaisesås på pizza :P Hur som helst. I Öresjö käkade vi och spelade volleyboll :) Sen hade Erik och Malek simskola, eller rättare sagt dykarskola, med oss andra :D Det var roligt.
Vid elva drog vi hem till Malek för att en gång för alla ta Erik i Neger och President (en kamp som pågått den senaste veckan). Även idag vann han till en början men sedan tog Josef ner honom och spenderade ett par omgångar på presidentposten tills jag kom och övertog den så vacker ^^

Får se vad som händer idag. Softish lär det bli :)

Så sjukt underbart igår!

Kommer inte skriva ett långt inlägg nu (jag ska jobba strax) men ville bara berätta hur sjukt skönt det var igår. Bokenäs, båt, egen ö, sol, bad, grill o killarna. Riktigt nice. Sånt får det bli mer utav (när nu det ska hinnas med :D).

PEACE

RSS 2.0