Husdjur

När jag skulle börja flyttpacka i lördags så kände jag att jag hade väldigt gott om tid. Det hade jag också, men igår ägnade jag hela dagen till att tvätta alla mina kläder samt sanera mitt rum. Det var inte en del av planen. Jag upptäckte nämligen larver på kläder i en väska jag hade stående. Jag skrek. Jag skrek som en stucken gris. När jag sansat mig ringde jag Johanna över Skype och hon fick vara med under resten av uppackningen av väskan. Sedan slängdes kläder i frysen samt i tvättstugan. Alla textil fick ligga i tvättstugan medans jag tog mig till Hemköp för att köpa någon form av malmedel, för då trodde jag att det var klädmal. Det enda jag hittade var insektsspray mot getingar men det fick duga efter råd från mer erfarna människor än jag själv. Sedan tog jag mig hem och sprayade på allt som kom i min väg. Efter lite mer research kom jag fram till att det inte var några klädmalar, det var pälsängrar. Vet inte om det är bättre, verkar tydligen vara väldigt svårt att bli av med, men det känns i alla fall mindre äckligt med något som blir till små skalbaggar än till flygande vita fjärilar samt har en mycket längre generationstid. Nu tror jag dessutom att jag lyckats döda de flesta och blivit av med dem :) Sen har jag också hittat några i några andra delar av lägenheten, dock icke-levandes, så nu är det inte bara mig det är synd om ^^

Nu ber jag för att det inte ska följa med mig några äckliga kryp till Köpenhamn och därför inhandlade jag två extra sprayflaskor igår som jag nog använt alldeles för friskt. Hoppas det inte finns allt för mycket "cancerframkallande" ämnen i, eller någon annan skit, för då lär jag dö inom en snar framtid :D

Imorgon börjar skolan och det ska bli intressant. Ska skura lite golv imorgon bitti och packa ihop datorn sen blir det Kbh över natten. På tisdag går flyttlasset och sen är jag Köpenhamnsbo :)

Peace 'til then


Pain

Jag har ont i min nacke. Jag borde rota fram min nya vetekudde som ligger långt ned i en av väskorna som jag precis anländt till Malmö med. Men jag pallar inte. Så jag lider och går och sover istället.

Don't miss her...... just go and find her.
(Sophie Zelmani - Leaving)

Tjockis

Min hemmavistelse börjar lida mot sitt slut. Eller rättare sagt - ja åker tillbaka till Gbg om två dagar för att köra en helg på landet med min klass. Det lär bli ytterst intressant o hoppas verkligen folk är på crazy humör.

Jag hälsade på Melissa igår - sötare och sötare blir hon för varje gång jag ser henne. Bebisar är alltid sötast när dom är runt ett halvår, man undrar ju varför. Kanske för att dom är tjockast då? :P

(snodd bebis)Home

Jag är ledig och jag är i Trollhättan. Det finns nästan inget planerat under varken dagar, kvällar eller nätter. Det är skönt, riktigt skönt.

Sen att jag och Shomi ändå får springa stan runt för att fixa allt som egentligen borde vara så smidigt men inte är det är en annan femma.

Häromdagen tog vi dessutom en två timmar lång dusch i hällregnet. Det var också en upplevelse.

Ikväll blir det kanske en nostalgitrip, allt beror på dagsformen.

Da hoood

Jag, Shamu och Malek hade en kväll tillsammans i lördags. Det var guldvärt och supermysigt :)

Nu är jag i Gbg imorn med, sen drar jag till Thn för åtta dagars bonneland. Ser fram emot det. Jag och Shamu ska försöka hålla oss i skinnet :D

c ya

...

Jag som hade ett sånt flow, bloggflow.. vart tog det vägen?

Det värsta är att jag har faktsikt några inlägg som är planerade att komma upp. Jag orkar bara inte skriva dom.Typ

- mitt kommande, intensiva förhållande med SATS i höst och anledningen.

- en redovisning för hur min höst verkar bli.

- Shamulis hemkomst

- "Jag tycker det är bäst när jag inte ser dig"MEN, det kommer (förhoppningsvis) vid senare tillfälle.

Tills dess... peace ;)Tack mina älskade för det fantastiska nyåret vi hade :) <3


After Work ( Afterwork? :S )

Igår efter jobbet (alltså klockan kvart i tio cirkus) drog delar av arbetsstyrkan in till Can's kök & bar (fd. Linné kök & bar) och spenderade några timmar i varandras sällskap. Måste säga att det var riktigt trevligt och att jag är glad att jag övertalades :) Dock verkar det som om att Sommersby är The New Thing i Sverige och att det är vad man blir tvungen att dricka om man vill fortsätta dricka fatcider. Jag är väl inte helt nöjd, men det får gå, kvällen var nice ändå :D Roligast av allt kan ha varit hemresan - 7 personer i en Volvo kombi, där en ligger i bagaget med bagageskyddet draget över sig och sjunger med till radion. Vackert :D


Nu ska jag jobba. Kassan. Jag blir hjärndöd :D

Mina drömmar

Det är inte alltid jätteroligt att vara mig och drömma på det vis jag drömmer. Egentligen borde jag kanske sluta sova länge och ställa klockan tidigt, för att minska antalet timmar REM-sömn. Jag brukar nämligen drömma supertydliga saker om folk som jag känner så att jag tror att saker och ting har hänt i verkligheten. Jag kan drömma att jag bråkar med folk, så att när jag sen vaknar är uppriktigt förbannad på personen i fråga och det kan ta en hel dag att släppa det. Jag kan drömma att jag har känslor för någon som jag egentligen inte har, vilket är mycket förvirrande när jag vaknar. Det händer också att jag drömmer att folk dör, och DÅ är det inte roligt. Något annat som ofta är mycket förvirrande är att en dröm ibland startar med en person, som sedan långsamt fade'ar över till att vara någon annan, fast fortfarande i samma roll.
Jag tror inte att jag är unik på något sätt, jag vill bara säga att ibland är det mindra roligt

I natt gifte jag mig, med en hyfsat nära vän. Det om något var underligt. Vi hade ett bröllop, vänner var där och jag var superlycklig. Från början betedde vi oss verkligen som ett äkta par och vi var jättekära. Sedan övergick det till att vi fick den normala relation vi har, men vi fortfarande tyckte att det var en bra grej att vi gift oss. Vi skulle låta tiden gå, vi skulle vara gifta och sen se hur vi ville ha det. Vi skulle inte vara otrogna mot varandra, men vi skulle inte leva ihop heller. Jag hade dessutom bara en ring, något jag tyckte var lite märkligt i drömmen.

Jag googlade vad det betyder om man drömmer att man gifter sig (Jag själv tror inte på sånt men Shomi talar alltid om för mig vad mina drömmer betyder, om hon "vet"): "En lycklig kärleksupplevelse". Ja det hade väl inte varit fel.

Sedan fortsatte drömmen att handla om andra människor och andra lite mer irriterande saker. Då blir man trött. Det mest irriterande med att drömma så verkligt och detaljerat som jag gör är att det allt för ofta dyker upp folk i ens drömmar som man faktiskt försöker bli av med. Det är nästan så att jag tycker att man är lite hjälplös när man drömmer - finns inte mycket man kan göra för att påverka vem som ska få vara med.

Hur som helst. Jag blev gift i natt :P

RSS 2.0