Ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll

                 ~*~
Den vackraste stunden i livet
Var den när du kom
Dina ögon kan krossa min värld
som stenar mot glas
Jag vill ha dig här på riktigt inatt
Och suga liv ur din halspulsåder
Man glömmer att man trivs med livet ibland
Och mina tankar och minnen står mig upp i halsen
Kom inte för nära, du vet hur det blir
Jag skulle gjort så annorlunda
Om jag gick i andra skor
Jag vill gå hem med dig
Innan efter tänksamheten har raserat hela natten
När vintern gömmer dina spår
så att du inte hittar hem
Kom ihåg mig då
Jag vill ha en sista chans
Så jag säger det rakt ut
Jag vill ha dig nu
Som jag hade dig förut
Den enda som verkligen älskar mej är du
                  ~*~


Det är vår!

Helt fantastiskt... alla fylls av energi och är superglada hela tiden :) Eller nästan i alla fall.

Den senaste veckan har varit riktigt nice. Fest hos några Lea och Julie i klassen i fredags och de flesta var där. Dagen efter åt vi tjej-brunch hemma hos Sara... Sen har vi myst i skolan med en genetik-övelse som varade i två dagar.

I onsdags fick jag super lust att baka bullar på kvällen så jag bakade nästan 100 bullar. Tog med till skolan igår och det blev mycket uppskattat :) På kvällen blev det spontanmiddag hos Julie, vi var bara fyra tjejer. Också mycket trevligt. Och idag har jag och Johanna tittat på "Så ska det låta", ätit ost och druckit vin. Myspys!

Vi hamnade nästan i Fredriksberg, men det hejdades och kvällen blev lugn :)

Peace


Hur kan man älska någon, som älskat någon förut?


(Melissa Horn - Lät du henne komma närmre"

Hej din tjockis!


Länge sedan...

Ja... känns inte som att det sker särskilt mycket uppdatering till omvärlden överhuvudtaget just nu. Ursäkta för det, men jag har helt enkelt för mycket att göra. Boven i dramat heter FADL/SPV-kurs. 12 vakter skall genomföras inom tre månader, sista dagen är den 16 mars. Jag tog min första den 19 februari. Det gick helt enkelt inte innan, det gick inte att få vakter om man inte skrivit upp sig en månad före. Jag är dock ganska duktig, för just nu har jag tagit 10 och har alltså bara två kvar. Det är bättre än vissa andra, inte för att det hjälper mig, men så är det. Har jag tur får jag vakter onsdag och torsdag natt och då har jag klarat mig - inom tidsfristen. Nästan alla har fått 2 veckor extra, jag hoppas jag också ska få det, kan inte tänka mig annat. Men det hade ju varit skönt att bli klar ändå. Så... jag har bott i Danmark från och till i tre veckor, dags att få en lägenhet snart kanske? Det fick jag också, men tack vare systemfel registrerades inte mitt "ja" och således fick Erika ingen lägenhet heller. Är igång med en liten diskussion där angående att jag borde på bostad snabbt som fan nu. Vi får se hur det går.. men det finns en mening med allt och jag ska nog överleva ändå :)

Så vad har hänt det senaste? Inte mycket mer än jobb.. missade en riktigt rolig helg nu eftersom jag arbetade.. surt som fan, men det får tas igen nu i helgen istället :) Ska försöka komma ikapp med läsningen också som dessvärre blir lidande för SPV.. så är det.

Vi har börjat läsa genetik.. det verkar var ett skämt och frågan är om man ens hade behövt en bok? Hur som helst så är det skönt att veta att det bara finns en (i och för sig super stor, tredelad och hemsk) kurs man ska oroa sig för. Det ordnar sig nog.

Jag har också fått se Christiania. Det var ju ett måste när man snurrar runt i Köpenhamn hela tiden. Det var väl inte så hemskt som man skulle kunna tänka sig, men ja, det märktes var man var ^^

Lägenheten ligger uppe på hemnet.se nu också. Vi får väl se vad som händer med den. Vill bara bli av med skiten just nu :P

Vet inte riktigt vad jag glömt att berätta om nu, men det ska nog komma upp förr eller senare.

Tills dess,

Peace :)

RSS 2.0