First Night Boston

Det faktum att jag (och Maria) ar under age har borta har lett til svarigheter att hitta ett bra satt att fira nyar pa. Dock tror jag vi hittat ett bra satt  nu :) First night Boston (sok pa internet om ni vill ha mer detaljerad info) verkar faktiskt vara helt okej, kanske till och med battre an det traditionella nyarsfirandet (festa = dricka, kanske dansa lite, umgas med samma folk du alltid ser). Jag menar, nar kommer jag fira nyar pa det har sattet igen; springa runt och ta del av massa kultur i form av poesi, dans, musik, skulpturer m.m i vantan pa ett mega stort fyrverkeri? Aldrig om jag far gissa. Jag tror det blir kul iaf :) Jag ska aka ivag till Maria runt 3.30, sen aker vi vid fyra och hoppas pa att vi hittar en perkering plats pa south station, nagot som gor mig valdigt nervos. Hall tummarna!

Var hos Maria halva dagen igar. Borjade med att aka till Best Buy for att kopa season 2 0=) .. Imorgon blir det maraton, 13 h One Tree Hill (season 4) visas pa soap net med blickar fran firandet av det 100ade avsnittet. Med andra ord, imorn ska ja hang out with Chad.
Vi var tvungna att ata middag med Marias familj igar... Det var ju.. nastan roligt :P Men vi overlevde. Sen var det ju SNOWSTORM igar med (det ar alltid snostorm nar det kommer sno), sa jag akte hem vid halv nio.


Idag ar sista dagen utav mitt feta liv :D haha! Sen ska jag bli smal ar det tankt - hurra! :D( Fall Out Boy - Thanks for the memories )

From the heart

Du kommer störa dig på att jag blandar svenska och engelska. Du kommer störa dig på att du inte fattar vad jag snackar om. Du kommer störa dig på att det inte är vackert skrivet - jag är inte naturligt talented for writing (Min syster är). Det är din loss, inte min.


Idag lyssnade jag på texten till en av mina (nuvarande) favoritlåtar. Det är inte så att jag inte kunde orden innan, för jag har sjungit låten i en månad, men idag lyssnade jag till innebörden. Den var... sann. Jag tror den är sann för många.

I loved you once, needed protection
You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo


Är det inte så? Loved you once - då kommer du alltid vara kvar. On my heart like a tatto - Du försvinner aldrig. Okej, du kanske inte är the one längre, du kanske inte ens spelar roll längre (men det tror jag inte på fullt ut) men fortfarande, du är fast där. Du har märkt mig. (Folk märker varandra). Jag tror det. Jag har människor som märkt mig, en allra mest. Det är inte det att den här människan är aktuell längre. Det är inte att man vill vara med den (men ibland funderar man allt på hur det hade varit) men den finns där. Vi kallar det väl minnen, de the parts of våra tankar som inte längre är aktuella. Dom (människorna) har påverkat oss, och därfor finns dom alltid där. Like a tatto.Dock tror jag inte alla är det. Du vet själv vilka som verkligen betydde något, och vilka som bara fanns där, för att just då passade det sig väldigt bra, vare sig du var galet kär eller inte. Klart du tyckte om dom, klart du brydde dig, men dom var aldrig SÅ viktiga.

Än så länge kan jag nog säga att jag samlat på mig fyra -olika- exempel. (Fem om vi ska räkna Chad, men jag skall inte ta upp honom ikväll). Ett utav dom var väldigt viktigt för stunden, tror jag, och troligtvis påverkade det mig (för alla människor påverkar dig) men det finns inte kvar. No tattoo. Jag kan inte svara på varför, jag trodde nog det var viktigare än vad det var. Ett annat är väldigt komplext. Jag kan inte ens själv säga vad det är, men jag tror inte det är ett märke. Jo, till en viss del, men inte i den bemärkelse att det kommer räknas till något av det viktiga senare (vilket jag kanske trodde från början). Sen är det dom andra två. Dom som är. Dom som inte vill gå sin väg, trots att de borde. Men det är väl där låten kommer in. Det är väl där texten jag förstod idag ersätter vad jag skriver här.If I live every moment
Won't change any moment
There's still a part of me in you
I will never regret you

You're on my heart just like a tattoo

Jag vet någon som beskriver det här rätt bra, det jag snackar om. Någon som är ett bra exempel.

Jag känner inte jag får fram riktigt vad jag menar, det är pretty hard att få ner det väl formulerat, men det gör inget. För jag skriver inte for dig. Du är välkommen att tolka och känna precis vad du vill, men du skulle behöva gräva djupt för att få ut vad jag tänker. Men det gör inget.


Keep my hand in the fire
Sooner or later I get what I'm asking for


Det är faktiskt lite sjukt, eller ironiskt, eller bara allmänt konstigt. Men allt för ofta har det gått min väg, utan att jag behövt göra något, något svårt.. Jag tänker inte utveckla det här mer, och snacka om dom gånger det inte hänt (än), för då drar jag in er i en salig röra.. :D

Jag brukade göra såna har inlägg hemliga förr (för på lunar kan man det), och då var det bara en person som kunde läsa (den som vet mest/allt). Blogg.se har inte den funktionen, sa jag får väl helt enkelt ta och dela med mig utav det. Quite a shock, ha? ;)Jag skulle kunna fortsätta skriva nu, men jag gör inte det. Kanske fortsätter jag en annan dag, med en annan låt.

Är det det här som efterfrågades, då min blogg utsågs till den sämsta? Istället för uppdateringar om vardagslivet, some thoughts from the heart?


image81


Jag maste erkanna...

... att jag har en riktigt stor crush on Chad. Inforskaffade forsta sasongen igar, eftersom jag hade $40 pa Barnes & Nobles. Av nagon anledning var dom jattedyra dar dock, kostade $60, men jag la till lite sjalv, fran mitt american express card :) Sa det var min lycka igar. Kopte aven en troja/t-shirt. Fin, men jag ska inte ha den forrns ja blir smal ^^ USCH sager jag bara. Men nu javlar efter nyar :)

Vi kollade film igar med (hemma), Reign on me, eller va den hette.. Den var ratt bra faktiskt :) Far se vad det blir idag. Jag ska namligen passa Michael fran 4.30 - 8.30, typ, och efter det ska jag och Maria kolla film :) Standard. Nasta helg ska vi nog kolla "27 dresses", sa gar det nar man e under age.

Kollade extra materialet pa one tree hill season one som sagt. Sag bilder av Chad och Sophia tillsammans (dom var ju gifta dar ett tag), fan va sotis jag blev.. suck.. my man.

Ja... pa nyar kanske vi aker in till Boston och lallar runt, det ska tydligen vara en hel del pa gang dar, aven om man inte e 21, sa vi kor nog pa de.

Funderar pa att maila Chad - ja vet, jag ar sald. Skratta pa.

Love

image80

cus maybe u're gonna be the one

Igar skulle jag bara skriva (om man ens kan saga att JAG skulle skriva det) ett super kort inlagg med nagra rader ur "Wonderwall" samt lagga in klippet, men av nagon anledning sa funkade inte den har satans sidan, sa jag gjorde det inte. Sa jag gor det nu istallet, i slutet av detta inlagget.

Jag och Maria var i Lowell igar och sag "P.S. I Love You", valdigt bra film faktiskt :) Romantisk komedi - en bra sadan. Man skratta som fan, och grat nastan, sa det var nice. Smuglade in chips, precis som sist, valdigt ohyfsat :P

Idag vet jag inte vad vi ska hitta pa.. KANSKE ga och se "27 dresses", ELLER aka till Burlington, anvanda lite gift cards :P

Vi far se.. hoppas ni alla har de bra :) Btw, jag ar inte dodssjuk.. forkylningar gar over ;) 
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

I don't believe that anybody
Feels the way I do
about you now

And all the roads we have to walk are winding
And all the lights that lead us there are blinding
There are many things that I would
Like to say to you
But I don't know how

Because maybe
You're gonna be the one that saves me
And after all
You're my wonderwall

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~


( Oasis - Wonderwall )

SJUK

Jag ar SJUK som en asna. Min hals gor ont, min nasa e fucked up och jag har ont i huvet. Jag ar trott!

MEN... ja ska ta dom aldre barnen till fodelsedagsparyt idag. Kanske inte det roligaste, men definitivt battre an att stanna hemma med Michael for han har en grinig period - han far tander.

javlar vad roligt ja skrev idag


(David Croweder (band) - Everything Gloriuos )

*** My American Christmas ***

Sa... Julen ar over och det har allt varit ratt trevligt :) I sondags var vi ju som sagt hos Maria. Konsumerade en gnutta alkohol (inte tillrackligt for att bli berusad men tillrackligt for att kanna att man inte e en looser bara for att man e under 21 :D ) och badade jacuzzi vilket var riktigt roligt :D At pizza, lyssnade pa hog musik och spelade in roliga videor samt spelade ett doktor spel. Vi hade roligt :)Pa mandagen hande inte sa mycket. Akte hem fran Maria vid tolv och softade hemma tills kvallen, da vi hade middag :) Maria kom hit vilket var riktigt trevligt. Provade pa hummer for forsta gangen, och det funkade faktiskt ratt ok :P Maria hade gjort Tiramisu, vilket jag ocksa provade pa for forsta gangen, och det var riktigt gott :)

Sa igar da. Juldagen - amerikansk jul. Det forsta som hander pa morgonen ar att ungarna sliter upp sina paket, vilket faktiskt var roligt :)  Mina paket blev uppskattade tror ja, sa det var ju bra :) Jag hade min egen julstrumpa och fick mer an vad jag trodde ja skulle fa, haha :) Vad jag fick syns pa bilderna :P Dom fyra forsta e va ja fick av familjen, sen fick ja lite grejer nar vi var hos Michelles foraldrar, som ar pa femte bilden, och sen fick ja annu mer hos Leons syster, men det finns inte pa bild for det e inte hemma an. Dar fick ja iaf totalt $75 att handla for pa aeropostle, samt lite choklad och grejs till badrummet.
Det var trevligt igar faktiskt, men jag var riktigt trott och kanner mig sjukare idag :/ En av hojdpunkterna igar var att se Leon dansa pa en sandar dansmatta till playstation :D Finns videofilmat ;)
(varan julgran - Giftcards, ONE TREE HILL (season 3) <3 bok om MA, planbok och vaska - Pyjamas, rod troja samt en Patriots sweatshirt. - En filt Nicole gjort till mig - Innehallet i min julstrumpa; giftcards, choklad, vaniljduschcreme & body lotion - Troja, mossa, halsduk, vantar, varm choklad.)

Sa det var min jul, VALDIGT sammanfattat. Kanske kommer ha probs att kolla mejl och uppdatera nu ett tag, for Leon ska fiffla med datorn, haha! Undrar hur d ska ga!

KRAM

Fun Fun Fun

Okej.. Kommer inte skriva ned allt jag gjort de senaste dagarna, for det orkar jag inte, men har hant massa roliga grejer :D


I fredags var vi pa bio, sag Sweeny Todd. Jag sager bara en sak; se inte den filmen, betala iaf inte for det. Assa allvarligt talat, morkare film far du ju leta efter just nu. Handlar om en man som av nagon anledning varit borta fran hemmet i typ 15 ar och nar han kommer tillbaka inser han att hans fru ar dod och att hans dotter ar borta. Sa han borjar doda folk med hjalp av rakblad, nar dom tror at han ska raka dom. Himla bra story, eller hur? Ar ju fran borjan en musikal, vilket gor att det ar massa musik i filmen saklart. Det hade ju kunnat vara positivt, om det inte vore for att musiken var riktigt USEL. Somnade efter halva filmen, men det var pga jag var sjuk. Men iaf.. och inte nog med att filmen var dalig, tack vare att det var den typ av film det var, tro fan att hela bion var oversvammad av Emo's och liknande. Herregud vilket folk jag sag! Blev ju fan raddare for dom an for filmen; satan finns visst inte bara i Sverige.

Sen var det lordag och dags for New York. Vi tog en Chinabus vilket kostade oss $20 och tog knappt 4 h, det var ok. Orkar arligt talat inte skriva sa mycket, men vi akte skridskor vilket var riktigt roligt, gick till Rockafellercenter samt Time Square. Hade en trevlig dag. Motte upp Carina fran orientation och en kompis till henne, vilket var riktigt kul :)
Jag och Maria lyckades aven ga pa fel subway nar vi skulle tillbaka till chinatown och fick vandra runt washington square, vilket var ett aventyr. Kan beratta att dom har en egen triumbage :PRoligast i New York var dock en man som stannade oss pa gatan och borjade prata om att han letade underklades modeller for Victoria Secret medan han gav oss mossor och smeknamn. Han var riktigt rolig, jag stod dubbelvikt pa gatan och asgarvade. Sjalvklart slutade med att han ville samla in pengar till nagot, och av mig fick han $2, enbart for att han var sa rolig :PRoligast pa bussen var nar vi gick pa pa morgonen och jag pratade med busschafforen, for jag ville veta nar vi skulle vara framme i NY.

Jag: "When are we supposed to arrive in New York?"
B.C.: *tystnad* - kollar konstigt pa mig
Jag (langsammare): "When are we supposed to arrive in New York?"
B.C.: "ehm..... yes."
Jag: "Ok!"

Sotaste, som om ja ville hamna nagonannanstans :P

Men vi hade roligt iaf.

Sov hos Maria inatt med, och imorse insag jag att jag nog gjort bort mig javligt gravt for typ... ett ar sen? ett och ett halvt kanske.. HAHA! men... det e ju gulligt! Iaf... det gar at bada hall for nagon annan har gjort precis samma sak :D

Nar jag pratade med shomi for nagra dagar sen pa msn knackte hon mitt liv, jag skratta :D ; 

>>Skrika<< - skrikas.blogg.se says:

btw, hur kan du inte fatta vem Chad e, e du seg elle?

Shomi!!=)... says:

azzå..e du störd ..du bah ..ska passa på å umgås me han innan giftermålet...ja bah ..wtf ??...hur fan ska ja fatta att du snaclar om din fantasivärld

>>Skrika<< - skrikas.blogg.se says:

HAHAHAHHAHAHHAHADet var roligt :P

I fredags nar vi handlade sa sag jag dom roligaste bananerna nagonsin. Jag tanker inte kommentera dom, ni far helt enkelt se sjalva :PFick mejl av min mormor med. Hon skrev att hon kommenterat i min blogg. Herregud, ska lasa det snart.. Hon ar sa hightech. 

Imorgon ar det julafton, hoppas att ni alla far en jatte god jul :) Har ska vi bara ha middag, Maria ska vara med, sen ar det tisdag som galler. 

KRAM pa er
 


Sno idag igen

Annu en dag av forstorda planer pga lite kristalliserat vatten, eller vad fan sno ar. Jag har fortfarande inte fatt det forklarat for mig. I vilket fall. Jag och Maria hade tankt aka till Lowell idag for att kolla in gymmet dar, men som sagt, snon hindrade oss. Forst och framst var det for att mina barn hade ett 2h delay (vilket forvanansvart nog inte Marias ungar hade) men sen sjalvklart ocksa pga bergen av vispgradde ute. Problemet ar att jag verkligen behover aka till en affar idag, och till biblan (vill lana film for jag lar ju inte aka nagonstans ikvall) men ja vet inte, har inte slutat snoa an... :/

Igar var vi iaf i Burlington, vilket var riktigt roligt :D Vi mobbade sonder varann for respektives olika vanor, Sanja e go :) Jag kopte harspannen, disneygosedjur och choklad :P Haha. Hoppas julklapparna blir uppskattade :) Ska ta kort pa dom.

For tillfallet kollar jag pa reprisen av One Tree Hill, avsnittet dar alla aker till ett hus ute i skogen over en helg och bara har riktigt roligt. Nathan friar en andra gang till Haley (alltsa att dom ska gifta sig en gang till infor alla deras vanner), Luke och Brooke ar lyckliga tillsammans igen (trots att meningen ar att han skall vara med Peyton) och Skills och Bev gar vilse i skogen. Fan... sant skulle man gora. JAG VILL MED AKA PA ROADTRIP TILL NAGOT STALLE MED MASSA FOLK I STORA BILAR SOM INTE KOSTAR NAGOT  I DRIVMEDEL OCH MED ANNAT FOLK AN BARA AU PAIRER (eftersom alla rakar vara av kvinnligt kon) SAMT NAGONSTANS DAR MAN INTE MASTE VARA 21!
Men.. det lar ju inte handa det narmaste aret, saaaa... jag och Maria drar till New York pa lordag, det far racka :P Ska bli riktigt roligt att aka skridskor vid Rockafeller center :) Hoppas bara inte att snon forstor vara planer...

Vi planerar aven att ha en rolig sondag. Hade inte skadat med fler folk, men jag, Maria och Sanja ska nog kunna ha kul i ett tomt hus (Marias familj e i Danmark) med overnattning :P (Sanja ar 21 :P).

Traffade Julie igar, den billigare sanglararen som bor 25 min bort. Trots att det luktade lite underligt i huset maste jag saga att hon verkar skitbra. Dock inkluderar det ett litet upptradande i maj, men det ska jag val antingen lyckas smita undan eller overleva :P Tror jag ska kora pa henne, for jag tror det blir mer for pengarna :)
(For er som vill skratta at mig kan jag saga att jag nastan krockade pa vagen hem. Var slask pa vagen, nedforsbacke med en stop skylt i slutet som jag inte sag, samt en bil kommandes fran hoger. Jag bromsade (Tack gud for ABS-system, har raddat mig flera ggr har) men bilen bromsade inte lika mycket som jag ville. Missade la bilen med 1,5-2 m ;) )

Forresten tankte jag "skriva" ett inlagg snart med massa bilder pa barnen och ta bort det nagra dagar senare, men sa ni kan kolla hur sota dom ar :P Sager till nar jag gjort det :)

Jag maste ringa Chad snart, kan ju vara bra att traffas innan giftermalet.

Saknar er sotnotter. Saknar Sverige med, hade inte varit fel att kma hem over jul :)( Taylor Swift - Teardrops on my guitar )

Clustermeeting & paket :)

~*~
You can't hurry love
No, you'll just have to wait
She said love don't come easy
It's a game of give and take

~*~

I mandags var det clustermeeting hos Melanie (community counsler) vilket innebar att alla nio au pairer i varat stora omrade skulle samlas hos Melanie for att prata om typ ingenting och smaka pa vad alla hade bakat/kopt och tatt med sig. Som jag kanske namnt innan gjorde jag negerbollar, och dom vart okej. Havregrynen ar lite harda ( :S ) men det funkade. Vagen till Melanie var okej, korde ju med min bastis a.k.a GPS'n och han tog mig nastan hela vagen fram. Dock missade han la typ 1 km sa jag fick ringa Melanie som fick guide'a mig sista biten (for inte fan hade jag kollar upp vagbeskrivningen nagon annanstans som alla andra, ja har ju gps). Sa nar jag val kom dit skulle man ju kunna tro att bilkorandet var over, men nej da. For Maria hade villat bort sig i staden intill, sa hon ringde och forklarade att hon hade ingen aning om vart hon var. Da kom bastisen till hjalp :D Maria fixade gatan hon var pa, och sen akte jag och hamtade henne, haha. Sa vi kom la sisadar 45 min sent, men det gjorde inget :P Val dar gjorde vi val typ ingenting. Melanie babblade pa om collagekurser jag inte vill ta, sa jag at knack ist ^^ (Vilket far mig att tanka pa att jag ser ut som en kottbulle och verkligen behover borja gymma, vilket komme rhanda efter jul faktiskt). Iaf... sa det var varat clustermeeting. Hem var inga problem, for min bastis vet vart huset ligger ^^.

312566-66
Varat cluster


Igar spenderade jag och Michael cirkus 3 h hos Maria for lite frukost m.m. Nya Sanja var dar med, och hon ar helt ok :) Dock tyska sa ibland blir ja tvungen att lyssna pa deras vackra grotsprak, men de funkar. :P Skulle akt till Maria pa kvallen igar med men nej da, hon vart riktigt dalig, sa jag akte till biblioteket ist och hyrde film; An unfinished life. Riktigt bra var den :)

Ikvall blire Burlington, maste kopa lite godis till Leon och Michelles julklapp, samt lite band.

Just det ja! Paketet kom fram :) Marie skickade namligen ett paket som vagde over 500g (vilket ar gransen) samt var 3,5 cm tjockt (gransen ar 3) sa vi var lite oroliga att det inte skulle komma fram, men det gjorde det :) Oppnade det igar ocksa 0=) Trevligt innehall :) (se nedan)

I "brevet" stod:


Nu lilla syster, ska du med hjälp av rim få höra
Vad jag egentligen för dig till jul ville göra...


Ett stort, stort paket med tonvis kiksekaka inuti
Och bäst av allt, en morbror Lars väl gömd däri


Det ville jag skicka med express över Atlanten
Med varma julhälsningar från syster-tanten


Men frakten av kalaset hade gjort mig bankrutt
Sa hoppas därför inte att du nu blir alltför putt


När farbror Benjamin byter plats med morbror Lars
Och kiksekakan ger vika for två stora, svenska "bars"...


GOD JUL!


Det tyckte jag var trevligt :)

312566-67

IKEA, barnpassning och snoovader (samt tankar om weekends)

I lordags akte jag och Maria som sagt till IKEA. Sag ut precis som hemma, forutom att alla skyltar var pa engelska :P Handlade ett doftljus inne pa IKEA, Maria handlade tofflor :P Storsta shoppingen agde rum i delen med "Swedish food", dar jag kopte en liten burk sill, 2 st 250gr Marabou choklad, Glogg samt en paradisask till Leon & Michelle for jul :) Fanns massa annat dar som jag ville kopa med, men tyckte val att jag kunde gora det en annan gang kanske :P
Vi tog dessutom massa kort inne i IKEA, vilket var RIKTIGT roligt! haha. Lyckat IKEA besok, lar bli fler :P
Efter IKEA  akte vi till Concord och handlade mat och frukt for att sedan aka vidare hem till mig sa vi (mest Maria) kunde laga maten :P Gjorde fruktsallad ocksa (som vi, for ovrigt, at valdigt lite av). Sen skulle ju jag vara barnvakt sa Maria stannade :) Sa vi kollade pa Mr Bean's holiday i mitt rum (fast jag och Michael var mest uppe och kollade Wiggles) och sen la jag Michael for att sova. Sen skulle vi gora pepparkakshus, och det var en upplevelse. Kan saga att det hade aldrig gatt utan Maria. Men vi satte bara ihop husen, dom fick dekorera igar morse. Kan iaf ge basta tipset for Pepparkakshus; for att fa glasyren att stelna fort, stall ut huset pa balkongen om det ar kallt! Gar pa fem minuter :P Nar barnen gatt och lagt sig akte Maria hem, for hon var jatteforkyld, sa jag kollade film sj tills Leon & Michelle kom hem.

Igar hade vi snostorm sa sjalvklart sags inte jag och Maria :/ suger grovt med sno har. Dock kunde jag iaf komma ut ur huset for Joanna kom och hamtade mig sa jag kunde kolla pa football-matchen hos ett par killar som bor en bit bort. Sa det gjorde jag. Sen pa kvallen akte jag och Joanna hit, jag gjorde negerbollar, och sen akte vi tillbaka for att kolla film och ata pizza. Ratt trevlig sondag, saknades bara en Maria.

Idag hade jag jattetrevliga planer for dagen. Tankte aka ivag med Michael direkt till Maria, spendera ett par timmar dar, kora henne till affaren for hennes hostparents har blockerat hennes garage, sen komma hem, lagga Michael, sitta vid datorn, gora lucnh till Tyler, kora honom till karaten, komma hem, aka till biblan, vanta pa Nicole, se till att hon gor sina laxor och sen skulle dagen vara over. Tji fick jag nar jag insag att jag inte hade ett barnsate i bilen = jag ar stucked i det har huset hela dagen, och det lar ju latt bli ett helvete. Men men... Dessutom kan ja saga att det var ett helvete att fa upp bildorrarna (innan jag insett att jag inte hade ne bilbarnstol) for det var sno pa taket, som igar smalt lite nar det regnat, och droppat ned over dorrarna, sa dom var tackta av is.. HARLIGT! Sa jag var pa himla bra humor imorse :P Men men... far hoppas pa att dagen gar bra :)

Och sa till weekends... Det ar ju sahar att amerikerna borjar sina veckor pa sondag ("som restan av varlden, utom Sverige" (citat av Leon, dock ej korrekt, tyskland e ju inte sa t ex :P )) och det har jag val aldrig tankt sa mkt mer pa, tills for en vecka sen eller nagot.. Sa jag borjade prata lite om det med Leon och fragade honom om det ar sa att deras veckor borjar pa sondag, och jo sa var det som sagt. Sa fragade jag honom vad dom anser vara deras weekend (veckoslut), och da fick jag svaret Lordag - sondag, som om det var det mest naturliga i varlden. Sa jag fragade honom da, hur det gick ihop, att veckan borjar pa sondag, men veckosluten innehaller bada lordag och sondag, da borde det ju vara veckoslut och veckoborjan. Tyvarr fick jag inget bra svar pa detta, mer an att Leon foljer hur varlden fungerar :P Annu en gang ar Sverige mer logiskt.

Alvin and the Chipmunks

Igar var jag, Maria och den nya au pairen Sanja i Lowell och kollade Alvin the Chipmunks. Skitrolig!! Jag ska aldrig mer se vuxen film, barnfilmerna ar latt dom mest underhallande :D Sa den har filmen handlade om tre chipmunks (animerade) som flyttar in hos Dave (verklig manniska) och borjar sjunga hans musik. Skitsota var dom :)
Innan var vi pa starbucks, vilket var kul det med for dom fragar alltid vart ens accent kommer ifran, och sen far man forklara sin historia. Alltid trevligt att prata med folk. Sanja var forovrigt riktigt nice hon med, jag och Maria fick ju bedomma henne igar :) Men hon var nice, + hon ar 21 (magisk alder har :D).

Kom nyss hem fran ett besok hos Nicoles pianolarare. Jag och Leon akte dit 10 min innan lektionen slutade och lyssnade pa henne, hon var jatteduktig! (Nicole alltsa, hon hade lektion). Sen efterat pratade jag lite med lararen, for hon ger aven sanglektioner, vilket jag ar intresserad av saklart. Hon var jattetrevlig och jag hade verkligen tyckt om att ta lektioner for henne, men hon tar $30 for 30 minuter, och jag har haft kontakt med en annan sanglarare som tar $35 for en timma, om jag fattade det ratt, och det ar ratt mkt billigare.. men jag ska forsoka traffa henne och se vad hon sager, sa far vi se.

Aker till IKEA  om en timma eller nagot med Maria, blir nog trevligt :) Sen ikvall ar jag barnvakt, men det blir nog mysigt :) Ska val forsoka gora pepparkakshus med Nicole och Tyler nar Michael somnat.. Sen kommer nog Maria for att kolla film med :)Sa rolig :)

~*~ ....... liten text jag fick fran nagon.

When a GIRL is quiet, millions of things are running through her mind.
When a GIRL is not arguing, she is thinking deeply.
When a GIRL looks at u with eyes full of questions, she is wondering how long you will be around.
When a GIRL answers " I'm fine " after a few seconds, she is not fine at all.

When a GIRL stares at you, she is wondering why you are lying.
When a GIRL lays on your chest, she is wishing for you to be hers forever.
When a GIRL wants to see you everyday, she wants to be pampered.
When a GIRL says " I love you ", she means it.
When a GIRL says " I miss you ", no one in this world can miss you more than that.

Life only comes around once make sure you spend it with the right person.
Find a guy who calls you beautiful instead of hot.
A guy who calls you back when you hang up on him. 
A guy who will stay awake just to watch you sleep.

Wait for the guy who kisses your forehead.
Who wants to show you off to the world when you are in your sweats.
Who holds your hand in front of his friends.
Who is constantly reminding you of how much he cares about you and how lucky he is to have you.
Who turns to his friends and says, " That's her!! "
( Elliot Yamin - Wait for you )

Happy Feet och grona kakor

Hoppas jag dor, allt jag skrivit forsvann.

IAF! Igar var det snostorm har, vilket innebar att det snoar valdigt mycket och eftersom ingen har dack for att kora i sno maste alla halla sig av vagarna. Det gjorde att alla akte hem fran sina jobb vid lunch :P Sa Leon kom hem vid halv tre. Michelle daremot var hemma hela dagen for Michael hade ett lakarbesok vid nio, sa jag behovde inte ga upp forran 8.30 och nar jag vakna var ingen hemma, sa jag hade en lugn morgon :) Sen var Nicole hemma ocksa for hon var sjuk. Sa jag var hemma hela dagen igar (for det var ju snostorm :P) sa jag och Nicole spelade bradspel, och jag forsokte halla Michael borta fran Michelle eftersom hon jobbade hemifran. Pa kvallen sag jag och ungarna Happy Feet, sa sota pingviner! (Darav klippet)I onsdags fick Tyler mig till att baka kakor btw. Inget konstigt med det, forutom att dom har kakorna var GRONA, FARDIGGJORDA JULGRANAR. Sa viiiiidrigt!!! Har bakar vi inte kakor sjalva forstar ni, nej nej. Vi gar till kyldisken, koper ett paket med tva plattor deg med fardigtryckta kakor i och nar vi kommer hem tar vi bort det som ar runt om och lagger in kakorna i ugnen. Sa eftersom JAG bakade kakorna fick JAG ta bort det som var runt om, och det var sa vidrigt! Degen luktade typ kemikaliskt socker och var GRONT. Usch! Barnen havdade att kakorna var goda, vilket dom sakert var, men jag vagrade testa, jag menar.. grona? Vem vill ata det? :SFick paket igar med, fran Mormor :) Mycket uppskattat. Tva kexchoklad och en liten peng :P haha :) Kan komma till anvandning i New York nasta helg :)Idag ska vi till Lowell for att kolla bio, om inte vadret forstor. Blir nog den nya Chipmunk filmen, vet inte riktigt vad den heter. Verkade rolig iaf :) Kom en tyska till clustret igar (hoppas jag iaf, med tanke pa snon kanske tagen var installda) sa vi kanske drar med henne ut, alltid skont att traffa folk nar man kommer ny :P Imorgon ska jag traffa Nicoles pianolarare for att prata om sanglektioner, men hon var dyrare an den forsta jag pratat med sa vi far se hure blir med det. Sen skall vi till IKEA och pa kvallen skall jag vara barnvakt, savida det inte blir en ny snostorm sa Michelle och Leon inte kan ga ut. Vi far se. Pa sondag bli det bak av nagot slag, fotbollsmatch och sen clustermeeting. Busy busy!

Folk ska samlas for att se film idag.. jaja! Ja e bara ett varldshav bort, ja kanske blir lite sen men rakna med mig!

KRAMAR till er... KRAM <3

--

forresten! (jag vet, man skall bara skriva en gang om dagen, ja veeet! men det bara blir sa har ibland (tanker pa inlagget ovan)). Iaf.. glomde skriva forut att jag pratade med Mormor idag, var ju tvungen att tacka for paketet :) Iaf, pratade en stund med henne. David och Linnea var dar, hon har dom varje fredag. Sa berattade mormor att dom (barnen) hade kollat pa nan film igar som hette "En riktig jul", och da hade Linnea sagt "En riktig jul... Det ar om Erika och Karolina ar med." Jag ville grata!!!! Lilla goa unge, klart jag vill fira jul med dig! Och nu ska det tillaggas att varken jag eller Karro skall vara med i ar, for Karro ska fira pa Tjorn, och jag ar ju har, och fran borjan var det meningen att det skulle vara stort firande hos Lars och dom (Linnea och Davids pappa for dom som inte vet, min morbror) och att jag skulle vara den enda som var borta, men det blev inte sa.. blev ju fan ledsen nar ja horde vad gullungen hade sagt! Saknar dom sma grisarna :) KRAM KRAM KRAM

am/pm

Ja... jag har funderat pa det har med am och pm. For det forsta sa visste jag inte innan jag kom hit vilket som var vilket, men trodde att am var "after morning" och pm var "pre morning", eller nat :D Har dock forstatt att detta ar fel, man skall namligen tanka att am ar "at morning", och da kan man ju tanka att pm ar "past morning". Sa da ar det problemet lost och man behover inte oroa sig mer... TROR man! Sen kommer vi till klockslaget 12. Nu borjar problemen.. eller iaf lite grann, nar man tanker logiskt. Det ar namligen sa att 12 am ar pa natten, och 12 pm ar vid middagstid. Det kan man ju i och for sig tycka ar logiskt, eftersom ett nytt dygn startar efter klockan 00.00, men egentligen ar det valdigt ologiskt. Inte fan borde man val rakna tiden 12 am, 1 am...... 11 am, 12 PM, 1 pm..... 11 pm, 12 AM. Hur knappt ar det inte? 12 am borde komma efter 11 am, och 12 pm efter 11 pm, det ar ju sa man borde rakna, eller hur? Sa jag hade en liten diskussion med Leon, som inte alls holl med saklart, men jag blev riktigt stord for jag tycker inte det ar logiskt. Jag vet inte riktigt vad vi ska gora, kanske andra klockan 12 till 00, da kan dom fa behalla sina bokstaver for da ar det iaf logiskt.

Forresten sa har jag val haft mitt forsta "problem" har nu, i form av vissa missforstand och oenigheter med Michelle. Var namligen sa att jag pratat med bade henne och Leon om ett gym dar man far ta med sig sina ungar och lamna in dom, och klart jag innan tankte att det ar inte alls sakert dom tycker om ideen, men nar jag sa det sa verkade det inte vara nagra problem alls. Sa i tisdags var jag och Maria och kollade upp gymet och det var skitbra och sa, och jag fragade om barnpassningen for jag ville att de skulle vara sakert, och det verkade det. Dock var man tvungen att betala $30 fr 9h barnpassning, sa jag visste inte om jag ville gora det. Men iaf, igar morse fragade Michelle hur gymmet var och sa och jag beratta, samt om barnpassningen. Da blev hon jattekonstig och sa liksom att hon aldrig hade hort talas om det och hon lat inte alls fortjust i ideen, sa hon blev liksom skitkonstig. Jag tankte, jaja, ja fattar om du inte vill ha din unge dar, men sag det fran borjan. Dock spelade de ju inte sa stor roll nu eftersom jag nog inte ville betala for det. Sen gick dom till jobbet och vi sa inte sa mycket mer. Jag ringde Maria och skvallrade :P Dock ordnade sig allt for Michelle ringde upp mig efter jag pratat med Maria och sa typ "ursakta att jag var som jag var i morse men jag ar super radd om mina barn" typ, och jag sa till henne att jag fattar men att vi antagligen missforstatt for jag hade namnt det for henne. Sen sa hon att hon skulle signa up mig och Michael for sana dar program, typ ungar och musik, sa att vi far nagot att gora, for hon forstar att det ar svart med en liten + att hon aven sa att hon skulle mejla Nicoles pianolarare ang sanglektioner, sa det blev ju bra. Sen nar hon kom hem var det inte sa konstigt, och sen nar vi prata om Nicoles julklapp sa var allting hel normalt :) Sa nu ar det nog bra :)

Ja... vad har vi hittat pa mer? Jag och Maria var i Nashua igar for att lamna igen en film och jag kopte troja till Nicole som sagt. Lyckades aven fa gratis "gift boxes" pa Macy's, fastan att man maste ha kopt ngt, for dom har inte gift boxes man kan kopa nagonstans som ar tillrackligt stora! Men jag fick inte saga att jag fick dom gratis, sa schhh.... ;)

Jag och Maria aker in till Lowell om en timma for att kolla in gymmet dar, eftersom vi  insag att det ar narmare an Woburn 0=) Anledningen till att vi aker nu ar for att det vantas snostorm i eftermiddag vilket betyder att alla maste sitta inne och stirra in i vaggen for man "kan" inte kora.. Ungarna kanske t o m kommer hem tidigt.. vi far se :P


... har dessutom lart mig hur man satter in filmer nu, sa nu ska jag gora om alla mina blogg inlagg sa att det ar filmer ist for lankar... =P

Enjoy!


( Rihanna ft Ne-yo - Hate that I love you )
 

...

Hey there Delilah,
What's it like in New York City?
I'm a thousand miles away,
But girl tonight you look so pretty,
Yes you do,
Time Square can't shine as bright as you,
I swear it's true.

Hey there Delilah,
Don't you worry about the distance,
I'm right there if you get lonely,
Give this song another listen,
Close your eyes,
Listen to my voice it's my disguise,
I'm by your side.


Oh it's what you do to me,
Oh it's what you do to me,
Oh it's what you do to me,
Oh it's what you do to me,
What you do to me.

Hey there Delilah,
I know times are getting hard,
But just believe me girl some day,
I'll pay the bills with this guitar,
We'll have it good,
We'll have the life we knew we would,
My word is good.

Hey there Delilah,
I've got so much left to say,
If every simple song I wrote to you,
Would take your breath away,
I'd write it all,
Even more in love with me you'd fall,
We'd have it all.

Oh it's what you do to me,
Oh it's what you do to me,
Oh it's what you do to me,
Oh it's what you do to me.

A thousand miles seems pretty far,
But they've got planes and trains and cars,
I'd walk to you if I had no other way,
Our friends would all make fun of us,
And we'll just laugh along because,
We know that none of them have felt this way
,
Delilah I can promise you,
That by the time that we get through,
The world will never ever be the same,
And you're to blame.

Hey there Delilah you be good,
And don't you miss me,
Two more years and you'll be done with school,
And I'll be making history,
Like I do,
You'll know it's all because of you,
We can do whatever we want to,
Hey there Delilah here's to you,
This one's for you.

Oh it's what you do to me,
Oh it's what you do to me,
Oh it's what you do to me,
Oh it's what you do to me,
What you do to me.


( Plain White T's - Hey There Delilah )

Rockstar

I'm through with standing in line
to clubs we'll never get in
It's like the bottom of the ninth
and I'm never gonna win
This life hasn't turned out
quite the way I want it to be
(Tell me what you want)


I want a brand new house
on an episode of Cribs
And a bathroom I can play baseball in
And a king size tub big enough
for ten plus me
(So What You Need)

I'll need a credit card that's got no limit
And a big black jet with a bedroom in it
Gonna join the mile high club
At thirty-seven thousand feet
(Been there, Done that)

I want a new tour bus full of old guitars
My own star on Hollywood Boulevard
Somewhere between Cher and
James Dean is fine for me
(so how you gonna do it)

I'm gonna trade this life for fortune and fame
I'd even cut my hair and change my name

'Cause we all just wanna be big rockstars
And live in hilltop houses driving fifteen cars

The girls come easy and the drugs come cheap
We'll all stay skinny 'cause we just won't eat
And we'll hang out in the coolest bars
In the VIP with the movie stars
Every good gold digger's
Gonna wind up there
Every Playboy bunny
With her bleach blond hair
Hey hey I wanna be a rockstar
Hey hey I wanna be a rockstar

I wanna be great like Elvis without the tassels
Hire eight body guards that love to beat up assholes
Sign a couple autographs
So I can eat my meals for free
(I'll have the quesadilla)

I think I'm gonna dress my ass
with the latest fashion
Get a front door key to the Playboy mansion
Gonna date a centerfold that loves to
blow my money for me
(so how you gonna do it)

I'm gonna trade this life
For fortune and fame
I'd even cut my hair
And change my name

'Cause we all just
wanna be big rockstars
And live in hilltop houses
driving fifteen cars
The girls come easy and
the drugs come cheap
We'll all stay skinny
'cause we just won't eat
And we'll hang out in the coolest bars
In the VIP with the movie stars
Every good gold digger's
gonna wind up there
Every Playboy bunny
with her bleach blond hair
And we'll hide out in the private rooms
With the latest dictionary and
today's who's who
They'll get you anything
with that evil smile
Everybody's got a
drug dealer on speed dial well
Hey hey I wanna be a rockstar


I'm gonna sing those songs
that offend the censors
Gonna pop my pills
from a pez dispenser
get washed-up singers writing all my songs
Lip sync em every night so I don't get 'em wrong


'Cause we all just wanna be big rockstars
And live in hillltop houses driving fifteen cars
The girls come easy and the drugs come cheap
We'll all stay skinny 'cause we just won't eat
And we'll hang out in the coolest bars
In the VIP with the movie stars
Every good gold digger's gonna wind up there
Every playboy bunny with her bleach blond hair
And we'll hide out in the private rooms
With the latest dictionary and today's who's who
They'll get you anything with that evil smile
Everybody's got a drug dealer on speed dial
Hey hey I wanna be a rockstar
Hey hey I wanna be a rockstarBoston hela helgen

Var i Boston bade lordag och sondag. I lordags var det svensk julmarknad sa jag var dar med Joanna, en svensk tjej i Carlisle. Fem andra svenskor var med i luciataget sa jag fick traffat lite svenskt folk i helgen. Julmarknaden var mysig, fanns allt svenskt dar, sa nu har jag haft lite svensk jul :) Kopte en bok till Michelle om svenska traditioner, skriven for amerikaner :PPa kvallen akte jag till Maria sa vi kunde aka upp till Nashua och hyra film. Hyrde Unhitched - SKITROLIG! Se den ;) Sen sov jag dar sa vi kunde aka till Boston igar, och DET var ett aventyr. Vi korde namligen efter BADE gps och vagbeskrivning, men lyckades exit'a fel sa vi hamna INNE i Boston, vilket INTE ar sa roligt med tanke pa den trafiken :P Vi hade dessutom inte den exakta adressen till dit vi skulle, for det ar ett parkeringshus som ar en del av south station, som i sin tur ar valdigt stor. Sa gps'en forsokte oss leda in pa enkelriktade gator (i fel riktning) mot ett mal som den inte riktigt visste vart det var :P Sa vi virra runt kring south station, for vi sag den, men hittade inte vart vi skulle in.. sa efter att vi irrat runt i 20 min fragade vi snallt en taxichaffis  om vagen, varpa han erbjod sig att kora framfor oss hela vagen sa vi hittade :) Valdigt skont :)

Sen vandrade vi runt i Boston och shoppade. Antagligen for mkt, iaf for Marias del. Jag fick iaf tag i en troja som jag kan ha pa jul (vilket betyder att den inte ar kopt i onodan :P). Dessutom hittade vi en snygg gubbe som vi pose'ade med :P


Idag ska vi leta upp ett gym och kolla in hur det verkar, sa kanske man kan borja bli nyttig;

Just det ja, jag kom inte in, 145e reserv, sa jag stannar har till hosten. Sa det blir collage, sanglektioner och gym for min del, jag lar ju vara fullandad nar jag kmr hem :P

;)

okej.. sag va du vill, men det har ar bra klipp. En del fran en fantastisk gitarrist, en hel del fran lilla melodifestivalen, men dom ar bra.. verkligen.

har inte sa mkt att gora eftersom Maria hade en liten isupplevelse idag med sin bil och inte riktigt vill kora, min bil ar pa verkstad och min familj e ute och ranner men ska ta med sig lite mat hem till mig :P Sa ja softar har :P Och eftersom jag ligger 6 h efter alla andra kan ja fan inte vara social heller.. GULLIGT AV ER, DET AR FAKTISKT FREDAG! 


Har ar da lite av det jag la upp en dag jag hade trakigt, vackert, roligt och nostaligi fran lilla melodifestivalen :) Allt ar bra!
 

Tankte lagga upp lite bilder

Var hos Maria igar och snodde lite bilder som vi tog innan svenska Maria akte hem. Har aven en del av bilderna som vi tog nar vi var i New York sa jag tankte att jag lagger upp en del sa  ni kan kika :)

(for er som inte kan sa mycket, typ mormor, sa kan man klicka pa bilderna sa att dom blir storre). Landvetter, vi sex som akte fran gbg. Ida, Jag, Carina, Sabina, Noelia & Andrea.
 Kristin, Malin, jag och Ida vi bordet i hotellrestaurangen.
 Alla svenskorna pa the Top of the Rock
 Time Square
 Ida med sin fodelsedagstarta som hotellet bjod pa :P
 Jag och brandmannen :P
 Ida, Noelia, Jag, Sabina & Carina pa hotellet. Tror vi vantade pa bussen till New York.
 Maria & Jag pa den mexikanska restaurangen.
 En av alla tusen ekorrar i Boston :)
 Maria x2 & jag; Lunch i Quincy Market
 Quincy Market
 Maria, jag & Maria framfor Bostons julgran.

Jag saknar faktiskt..

.. sa, for nagra dagar sedan kande jag for forsta gangen att jag verkligen saknar. Jag saknar ER hemma i Sverige, eller vart ni nu ar, jag saknar sjalva Sverige.. t.ex. vagarna.. Jag korde vagen mellan Groton och Carlisle och kollade pa dom gula linjerna i mitten av vagen och kande att jag faktiskt saknar vara vita och streckade.. jag saknar mitt trakiga vardagsliv typ.. inte gora ett skit men fortf vara hemma.. och ibland ta taget till gbg, for att verkligen gora ngt :P Eller vara uttjatade filmkvallar som jag normalt sov igenom.. klart man saknar det. Och som jag sa, jag saknar ER ocksa.. Chattade igar och kande att jag saknar att bara fa ge folk en kram och boxas lite.. smaprata.. jalvas.. mm.. och mormor.. ringde mormor igar, uppskattade att prata med henne jattemkt.. halla elle? ;) Mm.. jag saknar faktiskt en del. (Kebabpizza ar ocksa nagot jag saknar, men det behover vi inte prata sa mycket om :P).

Nasta vecka kommer beskeden fran hogskolan.. jag lar ju vara spyfardig.. usch.. tanker inte skriva om det for jag vill inte tanka pa det, men ja gor det..

Iaf.. for att overga till mitt vardagsliv. Idag var det fotboll pa tv (amerikansk); Patriots vs Ravens. Patriots ar laget i New England och just nu ar dom obesegrade sa vi har borta ar jattestolta, haha. Patriots har dessutom en reciever med ett ganska trevligt utseende ^^ I vilket fall, igar hade Patriots dock problem. Ravens ledde namligen valdigt lange och Patriots drog aldrig ifran, som de brukar, sa jag satt faktiskt uppe och sag matchen tsm med min hostdad. Var riktigt kul faktiskt. Som vanligt blev det massa diskussioner med, som jag inte tanker dra upp. Dock forklarade han for mig varfor mediarummet har ser ut som det gor. Det ar namligen sa att Leon & Michelle har kopt tva fotoljer och en soffa som inte matchar, alltsa inte matchande som jag (och andra??) ar van att man gor. Ska lagga upp bild pa hur det ser ut. Sa jag fragade Leon vad det kom sig att de hade kopt ej matchande mobler. Svaret blev att de vill att det skall se ut som att de har samlat pa sig mobler under flera ar. Jag tankte, hum okej, det ar ju en mysig ide som DOM har, trodde jag! Nej nej, Leon forklarade for mig att det ar sa man gor (har), man vill inte att moblerna skall matcha. Matchar dom ar det "apartment style" eller vad han kallade det, och det ar ju inte sa flashigt tydligen. Sa ska man inreda sitt hem ar ska man se till att ha mobler som inte matchar alls, for det ger ett exkulsivt och troligtvis antikt intryck :P Kan val saga att jag, utan tvekan, kommer kora pa matchande soffgrupp nar jag flyttar, tycker faktiskt det ar snyggt! :) Men det var kul att hora hans utlaggning, far mig bara att se hur otroligt bla han ar. Men det ar roligt, for han ar inte sa aggressiv av sig. Charlie, grannen, var over igar med en annan kille ocksa, vilket ledde till en hel del intressanta diskussioner om skillnaden mellan Sverige och Usa, i vilken jag bland annat forsvarade varat halsosystem, som dom inte gillar :P "Dom som har pengar skall fa sjukvard, dom kan ju betala for det." Nej tack!
For att aterga till min barnpassning kan jag beratta att jag och Michael var hos Maria idag, for Tyler och Nicole hade fulldag. Jag korde lugnt och fint (eftersom det faktiskt ar sno sa korde jag enligt hastighetsgranserna.. oftast) och valde till och med att kora upp for Marias uppfart vilken ar javligt brant med sno och is pa. Min bil klarade sig mcyket bra ^^  Hemma hos Maria gjorde hon sallad till oss som vi at till lunch, med hennes appelkaka till efterratt. Michael tyckte himla mycket om den :P

Ikvall blir det film tror jag. Jen & Charlie kommer over med sina barn for att se Rudolf the rednosed raindear i HD, men jag tror jag skippar den och kollar pa "Pay it forward" som big sis rekomenderade, hittade den pa biblan ;)
Imorgon aker jag och Maria till Burlington Mall for att leta julklappar och pa sondag blir det nog Boston for att aka skridskor i parken :) Flyttade fram New York resan till helgen fore jul, kommer nog bli himla mysigt :)En av alla latar jag vantar pa i bilen:


( Jordin Sparks - Tattoo )

Swimming Pool m.m

For att gora nagot utav gardagen kom Maria hit sa vi kunde gora mat och hyra film. Vi akte ivag till Chelmsford (hittade dit utan gps - FRAMSTEG! (hade gps'en med oss men den hade inte kontakt med sateliten)) for att hyra film och handla lite pa stop&shop. Letade runt bland alla filmer och bestamde oss forst for att hyra en ny film med Sandra Bullock,  minns inte vad den hette. Nar vi kom fram till disken sa killen dar dock till oss den var dalig, vilket tva andra killar intygade, sa vi gick och bytta till en film som hette "swimming pool" dom Maria tydligen hade horst saaaaa mycket om och som hon tydligen velat se saaaa lange. Kan saga att det blev javligt komiskt da filmen inneholl en hel del... ja vad ska man saga... erotiska scener, haha! Den var fransk producerad sa for det forsta var den europeisk, vilket forst visade sig i en hel del nakna brost i filmen, eller rattare sagt tva par brost som var nakna hela tiden. Men de tvar inte sa chokerande, sa ar det ju i svensk film hela tiden. Dock visade sig filmen vara lite mer fransk da det fanns vissa andra scener som jag inte tanker beskriva, men som jag och Maria blev chockade over och skrattade himla massa at :D herregud.. tack gud att man inte satt och sag den med sina hostparents!

Iaf... innan vi ens sag filmen gjorde vi mat, eller aa, Maria gjorde. Pasta med pastasas innehallande skinka, lok, svamp och gradde (light), skitgott va de! Gjorde aven brownies, pa kakmixen Michelle anvander, och sjalvklart forvantade jag mig fran borjan att de skulle bli lika perfekta som Michelles, men nej da! For jag hade glomt fraga Michelle exakt hur lange hon brukar ha dem inne och pa paketet fanns det la typ sex olika tider man kunde anvanda... Sa nej, dom blev inte lika kladdiga som Michelles, men fortf mycket goda :)

Borjade aven snoa igar, sa Maria hade tydligen haft mattligt kul pa vagen hem, hon sa att det hade varit skithalt och att hon hade sladdat runt endel.. stackarn! Iaf... snon gjorde att jag fick uppleva min forsta dag av handikappade amerikaner = skolan startade 2 h senare (av nagon konstig anledning, Michelle sa att Carlisle inte brukar stanga skolan alls) och eftersom Tyler hade halvdag sa hade han ingen skola alls. Skall tillaggas att vi kanske har 6-7 cm sno, vilket inte ar NAGOT... men vacker ar det iaf.. Sa jag hade Tyler och Nicole hemma pa morgonen tills hon akte till skolan, och da akte jag, Tyler och Michael till biblioteket for lite Sing a long vilket var ratt trevligt :) Hade faktiskt en himla latt dag idag, trots allt :)

Forsokte ta kort pa fargen i haret, eftersom det efterfragades, och tror jag fick en ratt bra bild dar man ser skiftningarna. Det ar fint faktiskt. Det jag gillar bast med min haircut ar att jag kan satta upp haret sa att det fort ser bra ut, nagot jag inte kunde forut.. Man skall se det positiva ;)

image30

Kanske aker till New York nasta helg eller helgen darefter... Se New York under julen vore ju inte helt fel :) Aka skridskor vid rockafeller center :)


Tog forresten kort pa huset forut nar jag kom hem och pa vagen hem stannade jag for att ta kort pa vagen, sa ni kan se hur det ser ut nar jag kor ^^ Hade velat ta kort precis nar jag kom egentligen for da var loven pa traden alldeles orangea och gula och det var verkligen skitfint, men jag hade inte kameran da... sa nu blev det en vinterbild ist :)


image31

image32


sa... da vart det gjort

Jupps.. nu ar haret borta... vet inte om jag gillar det battre an innan, men det ar iaf kortare och forandrat.. vilket behovdes... fargen e jattefin.. de enda ja  inte riktigt vet om ja tkr om e luggen, men ja tror de e bra.. man behover bara vanja sig :P

Iaf... I fredags var vi pa bio i Burlington, August Rush. Den var bra, iaf enligt mig och Maria.. De andra verkade inte halla med oss - trakigt! Bion var dock inte alls lika mysig som den i Lowell, inte alls lika skona stolar och det var mindre.. nae.. nasta gang far det bli Lowell igen.

Orkar inte riktigt skriva.. har inte varit en allt for handelserik helg.. Sov over hos Maria igar pa grund av lite trakigheter, sa vi akte till Nashua for att hitta Best buy, vilket pa grund av daligt nedskriven vagbeskrivning gjorde att det tog oss en halvtimma mer an nodvandigt att hitta dit.. men vi hittade det, och dar kopte Maria fjarde sasongen av Dawsons Creek. Sa vi kollade lite pa det pa kvallen, efter att vi passat hennes barn. Har aldrig sett serien faktiskt, men den hade jag sakert kunnat fastna for om ja inte redan dog for OTH.

Iaf................. idag snackar dom om snostorm vilket betyder att det kanske kommer 18 cm sno och amerikanerna blir handikappade och kan inte ga utanfor dorren, skolorna stanger och du kan inte kora bil, for det finns  inget som heter vinterdack har, HARLIGT! Om det INTE snoar sa kommer nog Maria hit sen.. tack for det :)


Jag igar:


image28

Jag med folie i haret. Dom fargade hela haret med hjalp av folie. Dom som vet hur det fungerar forstar hur galet det ar att gora det med folie i hela haret.. det tog sin tid.

image29

.. och dar e ja :P


Nedan ar ett skitkul klipp jag sag pa tv forra veckan, :DRSS 2.0