Still alive

just so u know ^^

Vienna

Just writing to let u know im still alive ^^

Wien då :P

Ja... jag flyger till Wien ikväll då för att möta upp Shomi och Mona. Jag vet inte vad som kommer hända där, jag vet inte om vi kommer överleva, men det ska nog bli kul ändå :D

Gott nytt år allihopa :D

Vet inte vad problemet är...

... men verkar som om bloggen inte vill visa saker jag uppdaterar. Konstigt. God jul iaf :P

(var som jag misstänkte, behövdes en ny uppdatering för att det skulle funka.. mongo men men.)

Dan före dopparedan

Jag drömmer väldigt konstiga saker, jag är ganska bra på det. Brukar drömma så att det känns hel verkligt så att när jag vaknar tar det mig någon minut innan jag inser att det där inte var sanningen. Igår  natt var det riktigt mysko, någon sa till mig saker som jag inte riktigt kunde tro på :S Och inatt var det bara sjukt att folk hade vissa talanger jag inte hade en aning om :D haha!

Det händer inte mycket här inne, så kan det vara ibland. Imorgon är det julafton och jag kan väl inte direkt påstå att jag känner av det till 100%. Ja, jag har köpt julklappar, pyntat en gran, planerat julmaten o det finns massa julpynt runt i huset men asså, hela hösten har bara gått så fort och jag har jobbat hela tiden. Det är inte som när man gick i skolan och man kunde känna att slutet av terminen var nära, man skrev massa stora prov och sen infann sig världens lugn när dom var klara och man faktiskt hade klarat av det man skulle. Sista veckan i skolan av att flumma runt, träna inför den alltid lika kassa köruppvisningen på julavslutningen.. Då var det ändå lite jul, då hade veckorna, månaderna fortfarande ett visst mönster och värde. Nu är allting samma. Man jobbar, spelar ingen roll om det så är tisdag, fredag eller söndag. Två-dagars-helg existerar inte och inte chillkvällar heller. Slutar man sju som tidigast så hinns det inte med så mycket. Men så är det just nu, och det genererar pengar så jag klagar inte så farligt.. förutom denna månaden då när lönen inte var så rolig, men så blir det när man åker iväg en vecka.. (+ att vi losade två dagar för att hinna få lönen innan jul, men ändå). Dock kommer inte januaris lön bli roligare heller...

Wien på söndag, det om något är SJUKT :D Tror nog Shomi blev ganska förvånad när jag faktiskt sa jag skulle komma ner och sen beställde biljetter :P Vi får se vad som händer där nere, om vi överlever, men det kommer bli roligt :D

Läsa 7,6 hp Human Biologi till våren.. Kan nog mycket väl bli så, verkade inte vara så ansträngande (läs tidskrävande) så det är ett bra sätt att försöka få igång hjärncellerna igen. Känner mig faktiskt korkad just nu :D Sånt är livet ;)

Är väldigt trött o sliten just nu, men jag är ju ledig på juldagen så det är alltid något :) Ska försöka ha roligt imorn på jobbet med.

God Jul :)

Enjoy

Man hör en låt som man tycker e skitbra, tycker den träffar så bra. Man blir glad o man lyssnar på den ofta. Tänk er då lyckan när man sen hör samma låt i en ny version, som över all förväntat visar sig vara bättre, mycket bättre. Då blir man lycklig.


(Beyonce & R. Kelly - If I were a boy)

.......

------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------

peace

I'm still here..


(Britney Spears - Amnesia)

En låt jag och Maria sjöng i bilen


(Red Jumpsuit Apparatus - Face Down)

Det var ett tag sen...

Nu kanske jag blir lite levande igen. Har inte varit det sedan jag åkte till Tyskland, allt pga en bok.. eller rättare sagt fyra.
Det var såhär: Av en slump visade en person mig en trailer till filmen Twilight.. hade aldrig hört om den innan. Såg den och insåg att det där kommer var en skitbra lovefilm... kunde inte ladda ned den, den hade inte kommit på bio än upptäckte jag.. Dock insåg jag, på något sätt, att den är baserad på en bok. Tänkte väl att den boken får jag ta och läsa någon gång. Sen skulle jag till tyskland.. såg att boken fanns på flygplatsen, på engelska t o m vilket var ett stort plus. Köpte den och började läsa.. kunde knappt lägga ifrån mig den sen. Jag blev obsessed.. helt och hållet. Dock kunde jag ju inte läsa hela tiden, herregud var ju hos Maria och njöt av den tiden samtidigt.. men på kvällarna vart det läsning. Boken tog slut på den fjärde dagen.. shit vad panikslagen jag blev, jag skojar inte när jag säger att jag kände ett fysiskt begär att få tag i uppföljaren.. lyckades få Maria till att ringa en bokhandel som tog hem boken, så jag fick den på lördagen. Två dagar efter jag kom hem till Sverige köpte jag de andra två böckerna, trots att jag inte var klar med den andra och att dom var svindyra. Jag kunde inte riskera att stå utan den dagen andra boken tog slut. Igår avslutade jag den fjärde... Nu har jag laddat ned filmen.. vet inte om jag vill se den, för det finns inte en chans i världen att filmen ens är hälften så bra som första boken, det går inte... men sen och andra sidan, alla möjligheter att få suga in den här berättelsen vill jag ha... Så den lär ses.. förr eller senare..

så.. läs den, och läs den på engelska. Det gör ont i mig när jag ser böckerna med de svenska titlarna och bläddrar i dom.. det är fel, det ska vara engelska.. jag har blivit skadad ^^

Så nu helt plötsligt har jag ingen anledning att vara helt antisocial längre... får jobba på det dära :P

Rättegången var i tisdags.. eller aa, skulle ha varit. Han kom inte dit så det blir uppskjutet några månader.. Nästa gång har dom begärt att han ska hämtas av polisen... så då blir det av, om dom nu hittar honom... gör dom inte det kan det gå så illa så att gången därpå (för nej nej, det går ju inte o skita i alltihopa) så häktar dom honom innan... Det är helt SJUKT. Jag menar, det står inte i proportion till "brottet", och det kommer ju verkligen inte göra den här "situationen" (som inte ens finns längre) bättre, snarare tvärtom. Men vi kan inget göra åt saken överhuvudtaget.. suck.

Får väl bjuda på en låt med, enjoy


(Secondhand serenade - Stay close, don't go)

RSS 2.0