Say what you need to say

Ar det inte konstigt vad ofta vi valjer att INTE saga vad vi egentligen tycker och tanker, istallet for att bara vara uppriktiga och oppna. For mer tankar relaterade till detta, las "Walls", nar ja nu skrev det :S 

Vi var och simmade igar vilket var riktigt roligt :D Fick en ltien orientation i gymmet med, det verkar ju nastan roligt :P Skulle egentligen aka dit ikvall, men vi kor nog OTH idag ist och gar dit imorgon. 
Pa lordag startar varan "kurs", vi ska ha lektioner tre lordagar i rad och jag tror vi ska gora i princip inget nodvandigt alls. Ska iaf bli kul att se vad det ar for folk dar.  

Forresten, det har bestallde jag idag:

 
Item(s) Quantity Price Shipping
Don't Look Away - Kate Voegele 1 $7.76 free
One Tree Hill Vol. 2: Music From The WB Television Series - Original TV Soundtrack 1 $13.99 free
One Tree Hill: The Complete Fourth Season - Sophia Bush (actor) and James Lafferty (actor) 1 $39.89 free
Emancipation (EXPLICIT) - Prince 1 $10.23 free
Jimmy Eat World - Jimmy Eat World 1 $8.99 free
Order Totals
Subtotal: $80.86
Shipping: $0.00
Total: $80.86

hoppsan ^^



( John Mayer - Say )

I still hate her

Det spelar  ingen roll att dom antligen snackade. Det spelar ingen roll att dom for forsta gangen faktiskt var vanliga mot varann. Och det spelar DEFINITIVT ingen roll att Peyton antligen i princip talade om for Lindsey att det ar okej. I STILL HATE HER. Jag hatar henne. Hon ar sa javla irriterande och ful och gammal och totalt ovardig. Hon ar inte vard honom. (Dock ar det egentligen en helt annan diskussion for han har egentligen alltid varit javligt svar att ha att gora med och de senaste veckorna har han sjunkit himla mkt i mina ogon). Men det handlar egentligen inte om vem som ar vard hnm, det handlar om vad som ar meant to be, och DET ar Peyton & Lucas, och it better be them som gifter sig i slut andan, annars e jag fan inte med. Och det VAR Peytons ring, sa varfor ska hon vara snall mot Lindsey och saga att det inte var det, for Brooke bekraftade det. Lindsey ar INTE vard den.
Och jag vet att Lucas fortf tvekar. For nar han fragade Nathan om han velat kyssa Carrie igen (svarar han ja hade han varit ett svin, vilket de pratade om forst) sa vet jag att han gjorde det for han tankte pa sig sjalv och Peyton. Jag VET det. Sa kan nagon ta och ta bort den dar javla bitchen fran min show sa jag slipper bli forbannad varje tisdag (och sondag da reprisen ar). Suck!


Ehm... Vadret va skitkasst har igar sa jag fick kora jatteforsiktigt till min sanglektion, vilket jag var duktig och gjorde ^^ Inga olyckor igar inte. Dagen var lugn, kakade lunch hos Maria. Syndigt nog gjorde vi kladdkaka till efterratt. Den blev ratt bra faktiskt. Nasta gang maste vi dock se till att ha riktigt mjol :P Anvande ngt fullkornsmjol igar eftersom Dorothy inte kopt riktigt mjol sa vi fick dranka smaken med gradde :P

Idag har jag borjat skriva upp vad jag ater igen. Vem vet, det kanske hjalper? Jag och Maria ska iaf till gymmet idag for instruktion + att vi ska simma. Simning e bra, for man kanner sig inte sa fet i vattnet :D haha!

Organiserade aven mina inlagg i bloggen sa man latt kan hitta vilka inlagg det finns musik i (eftersom jag lagger upp sa underbar sadan) eller vart alla underbara bilder pa mig finns. ^^

Foljande lat ar valdigt bra. Den var med i OTH igar, skulle egentligen lagt upp klippet fran igar, fran OTH, men for att inte forstora for mkt for typ Shomi (som om ja inte redan gjort det daruppe) sa lagger jag upp denna ist. Sag ett klipp dar Kate sjong den live, hon sa den handlade om "to be in love with someone who doesn't really exist after all, you think they are one person and they turn out to be someone totally different - I'm still in love with who I wish you were)". Ja du.. DET ska vi inte kommentera.

~*~

I've seen your act
And I know all the facts
I'm still in love with who I wish you were

It ain't hard to see
Who you are underneath
I'm still in love with who I wish you were
I wish you were here

~*~


 
( Kate Voegele - Wish you were )
Full text:  http://www.seeklyrics.com/lyrics/Kate-Voegele/Wish-You-Were.html

Fatbag

-|->Malek<-|- gött me 42-tums tv hemma nu says:

jag ger dig en skalle på magen :D0

-|->Malek<-|- gött me 42-tums tv hemma nu says:

hahaha

>>Skrika<< says:

min mag tal allt just nu

>>Skrika<< says:

den e som en stor airbag :D

>>Skrika<< says:

fatbag :D

-|->Malek<-|- gött me 42-tums tv hemma nu says:

:D:D:D::D:D:D:D:D

-|->Malek<-|- gött me 42-tums tv hemma nu says:

fan va dum

-|->Malek<-|- gött me 42-tums tv hemma nu says:

fatbag :D

-|->Malek<-|- gött me 42-tums tv hemma nu says:

HAHAHAHA

>>Skrika<< says:

^^
-|->Malek<-|- gött me 42-tums tv hemma nu says:

va e den fatbagen till för

>>Skrika<< says:

vet inte

>>Skrika<< says:

undrar d me

>>Skrika<< says:

ja tkr den kanns javligt onodig

>>Skrika<< says:

ja ska morda den


Battre sent an aldrig



Sa det kom fram till slut, alla hjartans dag paketet fran Marie. Det hade inte alls moglat ;) Dock maste jag erkanna att dom ar slut. Jag och Maria hade en liten session inehallande tva OTH-avsnitt igar, sa da rok dom ^^ Jag resonerade som sa att det ar battre att ata upp dom fort, sa jag kan starta diet sa fort vi borjar ga till gymmet regelbundet :P
Usch, jag har aldrig varit sa har unhappy med mig sjalv, javla skitland :D

image113

Vanligtvis ar jag inte alls lattlurad, sa jag vet inte vad som flog i mig idag

>>Skrika<< says:

varfor e DU hemma?

610 Ringstedt says:

jag är hemma idag för jag hoppa av lumpen... polisen var här för en stund sen, men jag öppna inte dörrn för dom

610 Ringstedt says:

så dom kom inte in

>>Skrika<< says:

va??

610 Ringstedt says:

haha, skojja bara :D

>>Skrika<< says:

sag inte sa!!!

>>Skrika<< says:

ja blev ju fan radd ju!!!

610 Ringstedt says:

vi har en så kallad "bankdag" en ledig dag mitt i veckan för att kunna göra bankärenden


Valdigt ologiskt faktiskt

Pa tal om mina nya skor; jag har ett problem. Nu ska jag inte lova er att det galler overallt, for jag vet inte om det varierar fran marke till marke, men jag rakar ha lagt marke till det hos de marken som jag anser vara ratt stora. I vilket fall. Skostorlekarna. Dom ar fucked up. Jag har stl 36 ½, och om du letar efter joggingskor eller sneakers hemma sa ar det inte svart alls att hitta skor, dock har du problem om du vill hitta skor pa typ.. din sko eller ngt, men det spelar inte sa stor roll. Grejen e den att har anvander dom ju lagre siffror, men man tycker ju inte att det borde orsaka problem. Ha! Tji fick jag. Av nagon anledning sa finns inte 36½, men 37½ finns, det ar namligen 6, sen hittar vi 37 som en 5½ och da tycker man ju att det vore javligt logiskt om 5 var 36½. Det ar det inte. 5 ar 36. Jag tycker det ar JAVLIGT ologiskt. hur fan kan man hoppa en europeisk stl men bara en halv amerikansk. Javligt cpigt. Och det ska ju tillaggas att 36orna verkligen e 36or med, och 37orna ar 37or. Ja fattar inte :P
Vad som ar ANNU mera mysko ar att de skor jag hade me mig fran Sve ar olika. Ett par som det star att dom e 36 sager att dom ar 4½ i USA, medans de andra, som sager att dom e 36 skulle vara 5½ har. Det skall aven tillaggas att bada sager sig vara 22.5 cm. Jag fattar fan inte. Men men, storre problem finns det la i varlden :P

Maria is back :)

Jupps, finally :) Ar i Groton nu. Tanker inte skriva lange, ska bara lagga upp bilder pa mina nya skor som jag rakade kopa 0=) Har velat ha ett par roliga skor och nu hitta ja ett par i min storlek som jag kollat pa ett tag och sen var det sa att om man kopte ett par skor fick man nasta par for halva priset och da hitta Maria nya svarta at mig (for mina ar helt utslitna) sa det slutade med att jag spenderade $38 pa skor ^^ Inte sa farligt faktiskt.
Innan dess var vi pa Uno's och kaka frukost/lunch och Maria berattade om hela Costa Rica resan ^^
Ikvall blire OTH och film, allmant slappt ^^

Just det ja, jag kopte antiinflammatorisk kram igar for mitt kna, tankte se om det hjalper nagot. An sa lange tycker jag inte att det gor det, kanske t o m gjorde det varre, vettefan. Javla skit kna.

image108

image109

Idag gjorde jag nagon glad

Jag och Nicole hade en girl-day idag, for Leon var hemma och pojkarna sjuka. For att utnyttja tillfallet akte jag och Nicole till The discovery musem i Acton (som ett litet innovatum) och spenderade ett par timmar dar. Det var roligt :) I slutet traffade vi pa en kvinna som jobbade dar som hjalpte Nicole med bildgrej. Jag och hon borjade smaprata och jag namnde att jag kom fran Sverige. Hon blev superglad och berattade att hon var svensk, men hon pratade inte svenska. Hennes grandmother and grandfather kom till amerika i borjan av 1900 talet sa hon vaxte upp med svenska omkring sig och hennes mamma kunde tydligen prata lite, men inte hon. Sa vi satt och smapratade lite och hon berattade att hennes grandma lart henne en svensk bon som hon laste nar hon var liten, men den hade hon nastan glomt bort nu. Jag fragade vilken (misstankte det var gud som haver barnen kar, for det ar vad min farmor tvingade pa mig att be nar jag var liten) och jojomen, nar hon skulle forsoka aterge den horde jag tydligen gud som haver, sa jag laste med henne och hon blev alldeles rord och glad :) Sa jag fick lasa den med henne en gang igen, beratta lite om Sverige och sa, och sen bad hon mig att skriva ned den at henne, vilket jag sjalvklart gjorde :) Hon var jattego :)

Efter museet akte jag och Nicole for att ata lunch. Kan saga att det inte var sa latt att hitta parkeringsplats sa det slutade med att jag var tvungen att fickparkera. Nu rakar det vara sa att jag hatar att fickparkera, for jag har glomt bort hur det ar man ska gora, sa jag kommer alltid for langt ut fran kanten, och jag menar, min bil e stor.. Sa Nicole fick sitta och kolla ut genom bakrutan och saga till mig hur langt jag kunde backa, medans jag forsokte styra mig narmare kanten. Slutresultatet blev faktiskt ratt bra, tack Colie! :)

Det snoar som fan idag, och jag har orientation pa gymmet idag, ROLIGT! Ska ringa dit och kolla om dom ens har oppet idag, kanske andrar, jag vet inte. Hade ju dock varit lite nice och simma faktiskt.. Vi far se.

image107

Will u marry me?

Det har kommer vara annu en diskussion som jag anser amerikanerna leder, attityden angaende aktenskap. Nu kommer det har vara valdigt generellt, och jag kan ha helt fel, men det har ar min uppfattning; Giftermal tas pa valdigt mycket storre allvar har an hemma, speciellt vad det galler unga, men jag ska borja med vad det galler alla. Och nej, inte heller detta inlagg kommer vara valstrukturerat och genomtankt, jag ska bara skriva, sa ja slipper bolla med det i huvet mer. Iaf...
Sverige maste vara landet som uppfann termen sambo. Svenskar verkar alska att vara sambo, vem behover gifta sig nar man kan vara sambo? Det ar sa mycket ENKLARE att vara sambo, for skiter det sig ar det sa mycket lattare att reda ut allt, utan skilsmassa. Man behover inte gora ett sant stort commitment, man ar inte lika bunden, man ar inte last, det behover inte vara for alltid (om ens aktenskap ar det i sverige). Men ar det verkligen sa det ska vara da? Jag menar, jag rakar vara en san som tror att aktenskap ar hur det bor vara, och det ar det basta att gifta sig och stanna kvar med den mannskan, jag menar, det gor allting sa mycket lattare och sakrare. Problemet ar bara att folk inte gar in i ett forhallande med tanken om att det ska halla for alltid, speciellt inte unga. Har har jag traffat folk som pa allvar snackar om att dom inte vill ga in djupt i en relation med nagon om dom inte tror det kommer funka for aktenskap. Sag mig NAGON i min alder i Sverige som skulle yttra den asikten, som dessutom ar kille. Jag tror inte det ar manga. Jag sjalv hade inte sagt det. For i Sverige ar det inte riktigt realistiskt att du gifter dig nar du e 22 och sen haller det, i alla fall inte sa som jag uppfattat det, men jag kan ha valdigt fel.
Hum.. vart ville jag komma? Jo.. Har ar skilsmassa inte lika accepterat som hemma (verkar det som), och jag har alltid tyckt att det ar daligt, men jag vet inte om jag gor det langre. Jag menar, gifter du dig ska du banne mig vara med den mannskan for ever (klart det finns undantag men ja tanker inte ga in pa det). Eftersom det verkar tas sa latt pa skilsmassor i Sverige tror jag inte att folk kampar lika mycket for sitt aktenskap. Jag menar, jag tror faktiskt inte att dom flesta som skiljer sig verkligen kamper sonder. Jag tror inte det, spc inte dom som gifter sig unga och som inte har barn, och det ar fel. Dom borde kampa tills dom dor, nastan iaf. Jag vet inte, borjar sluddra nu, men iaf, folk bryr sig mer har, och folk ar installda pa att dom ska gifta sig. Det ar fan inte folk i Sverige, inte dom jag kanner.
En kompis har berattade att han har borjat traffa en tjej har som han gillar, men hon har cancer och har val inte direkt nagra goda chanser till att leva lange, lakarna hade gett henne 3 manader for ett tag sen. Det ar sorgligt, (och det har ar ett totalt sidospar btw) men det var sa vi kom in pa att diskutera aktenskap. Han skamtade lite och sa att det ar varsta "A  walk to remember" situationen och hade han haft pengar hade han latt gatt och gift sig med henne. Jag menar, inte en javel i Sve hade sagt sa, for folk hatar aktenskap dar. Jag skulle vilja hora en enda av dom killar jag kanner yttra att dom pa allvar inom nagra ar vill traffa en tjej och gifta sig med henne. Tror att chansen e 0 for det. Och anledningen till att jag ens skrev ned detta ar for att forklara vart laten kommer fran, som for ovrigt ar riktigt fin.

Fan.. jag kanner inte riktigt att jag fick fram alla mina smarta tankar som jag har i  huvet. Allting e sa mycket enklare nar jag sitter i bilen. Iaf.. det jag vill ha sagt e att jag onskar att aktenskap sags lika seriost bland unga svenskar som det verkar gora bland unga amerikaner.


(Mandy Moore- Only hope) 
TIPS! Om du foredrar en manlig stamma, lyssna pa versionen av Switchfoot.

$10

Vem behover bara betala $10 for ett gymkort dar man aven har tillgang till simhall + aerobic-klasser? Moi! ;)
Alltid nagot. Da kan vi ju hoppas att min kilokurva kan vanda snart :P

Maria ar pa Costa Rica, Sanja i Miami. Jag ar i Carlisle och det ar javligt hippt ska ni veta :P I lordags hamnade jag pa nagot satt pa bio tillsammans med Nicole, en tysk au pair som jag inte har tyckt allt for mycket om. Det var okej, hon var inte lika pafrestande nar hon inte forsokte fa uppmarksamhet ^^ Vi sag Definitely Maybe, och den var rolig :P I sondags var vi i Nashua (Sanja ocksa) och jag kopte en BADDRAKT! Hur javla tantigt e inte det elle? Men jag tyckte inte att det var en bra ide att babysimma (som jag kanske ska) med Michael i bikini :P

- Det skrev jag igar men la inte upp det eftersom jag just uppdaterade. Sa nu kan jag kora uppfoljningen.

Igar nar jag var pavag till gymmet ringde Alex, sa vi mottes pa hans Starbucks och han gav mig ett las (som jag egentligen skulle ha kopt) sa det var snallt :) Sen akte vi till ymca och jag simmade och han gymmade. Simmningen gick bra, men jag kande av knaet, vilket jag inte riktigt hade forvantat mig.. sant e livet. Bra var det dock :)

Mina ungar e sjuka. eller aa, Nicole e frisk nu, Tyler e i slutet och Michael har precis borjat. Sa nice.

What goes around comes around

Strax innan jag akte hit traffade jag en gammal kompis ute pa stan. Vi hade inte setts pa lange och sjalvklart borjade vi checka av vad som hant den andre. Det visade sig att hans flickvan sedan LANGE hade dumpat honom pa ett ganska fult satt. Eller kanske rattare sagt, utan ett riktigt vettig forklaring eller oppenhet for att prata alls. Jag blev himla chockad, for de hade aldrig verkat ha nagra problem och jag tyckte jattebra om flickvannen, sa det var helt ovantat. Javligt synd for honom, men han gick vidare och tror han har det bra nu. Dock fick jag veta att hon, exet nu da, snabbt traffade en annan kille som hon verkade vara skitlycklig med. Kan val inte saga att jag inte tycker det ar bra, ja menar, folk fortjanar att vara lyckliga, men klart jag tyckte det gick fort. Men men, det hor inte hit. Hon verkade vara jatteglad iaf. Fram tills nu. Nu har hon blivit dumpad, pa ett annu varre satt. Det fick mig att fundera. Det kanske ar sa d funkar? 

Miss u

Min och Eriks ordvaxling efter att jag smaklagat over att jag inte har nagot att gora idag (trots att det ar valdigt sjalvklart da jag sjalv valjer att inte ringa folk):

>>Skrika<< says:

mjo men ja har tatt d lugnt hela dagen.. hade velat kolla film me ngn iaf.. dock finns d folk, men en vill ja inte ringa, a en annan vill ja heller inte ringa

610 Ringstedt says:
du skulle ha sagt till mig så skulle vi kunna kolla på en film tillsammans genom joox och kommentera den via msn :D

- Gullunge ^^

Eller vad Malek skrev haromdagen. typ: "Ja men ska vi ta och dra till McDonalds da. Du som har korkort och allt kan val kora. Dock blir det ju en liten omvag for dig fran stan till Lextorp och sen till overby men det far du overleva." Jo det hade jag garna overlevt :)

image106


Alla <3'ns dag

Denna satans dag. Jag har aldrig tyckt om den. Den e bara irriterande. Dock maste jag saga att jag uppskattar den mycket mer nar jag inte har pojkvan, samt omkring barn. Nu har jag insett att det ar en bra dag, for barn. Da ar den inte sa hemsk, for det ar faktiskt himla mysigt att ga och kopa sma kort och lite choklad till ungarna, samt att fa en liten bag av Michelle med diverse grejs i. Hon e verkligen bra pa sant :) Nar man har pojkvan ar det dock bara irriterande, for man vet att det ar sa javla patvingat och enda anledningen till att det "firas" overhuvudtaget ar for att det forvantas. Usch. Jag har under samtliga ar som upptagen vagrat fira alla hjartans dag, dock har jag likforbannat fatt dom dar satans rosorna. Klart det ar gulligt, men jag maste saga att jag uppskattade det sa mycket mer den gangen jag fick det helt spontant bara for att personen ifraga ville. Mycket battre. Dock har jag aldrig varit mycket for romantik. Nej, usch. Inte den klassiska varianten iaf. Nej, ska det vara nagon form av uppvaktning kan det ju ges nagot enklare, som typ en film. Det hade jag fan uppskattat. En film som personen i fraga vet jag vill ha. Det duger fin-fint. Dock kan jag val erkanna att det ar lite halvgulligt om nagon satter ihop en skiva med latar som beror, men da far det inte va nan javla sliskig balladskiva ratt igenom, nej, det ska finnas tanke. Haha. Sa nasta boyfriend, lagg det pa minnet ;)

image104

image105




Tack Mami:


( Whitney Houston - Greatest love of all )

Antligen har amerikanerna vunnit over svenskarna.

Lange var vi oslagbara. Lange fanns det ingenting som amerikanerna kunde gora battre an oss. Visserligen fanns det en hel del grejer har som man inte hittar hemma, typ Wheat thins, men inget som vi har hemma kunde dom gora battre. Jag menar, kolla choklad, ALLA sager att varan ar bast, och det ar sa sant (tack Marabou). Igar vann dom dock. Igar slog amerikanerna svenskarna rejalt. Jag maste antligen erkanna att ja, det har var battre i usa. Chokladsas. Hershey's syrup. Fasen vad gott det var pa vaniljglass! Jag smalte ;)

image103

Gardagens OTH fick mig nastan att grata. Ursakta mig, men jag har alskat Lucas i fyra sasonger. Det ar slut med det. Jag alskar hnm itne langre. Jag tycker inte ens om honom. Han har alltid varit lite halv osaker och gjort fel grejer, men jag har forlatit honom for han har ett gudomligt satt att prata pa, men igar blev det for mycket. Igar gjorde han sa fel. Sa nu javlar, nu e de slut mellan mig och Lucas. Maste kanske t o m borja fundera pa hur jag ska gora med Chad. Usch.

Dock hade gardagens avsnitt i alla fall NAGOT bra att bjuda pa (sorry men du maste spola fram till typ tredje minuten):



( Kate Voegele - No Good )

(och ja... ja vet precis hur kul ni tycker det ar att jag skriver om mat. Det tycker jag med ^^ )

Den AR bra

Laten. Piece of me med Britney. Den AR bra. Riktigt bra. Och det ar inte bara musiken och sattet hon pumpar ut texten pa som e bra, det ar till och med sjalva texten. Vem fan trodde att Britney Spears nagonsin skulle sjunga nagot som verkligen betydde nagot? (Dock maste jag erkanna att Overprotected var ganska bra med, men det var fortfarande massproduktion av musik som inte betydde allt for mycket da, och den var bara en som faktiskt rakade vara lite battre an dom andra). Den har laten e fan smart. Den ar bra. Det ar bra att hon sjunger den. Det ar som en san dar black-woman-snap-in-your-face pa allihopa, inklusive jag sjalv. Jag tycker hon e cool nu igen. Eller ta bort igen, for jag tyckte aldrig det forr. Nu gor jag det. Britney, Respect!

Igar kvall var jag hemma och kolla tv samt spendera tid framfor min kara van datorn diskuterandes nonsen med diverse folk. Det fordriver en hel del tid faktiskt. Dock resulterade det i att jag at bade glass och chocolatechip cookies. Inte bra. Klart jag hade kunnat dra ut, men Maria pluggade, Sanja hade lektion och jag orkar inte socialisera mig med folk jag inte kanner for man kan inte softa till 100%, vilket jag ville igar kvall. Dock var jag ju med ungarna hos Brunna i slutet av dagen igar, men det rackte. Jag kan bli sa antisocial ibland, det visste du inte ha?

Mitt kna borjar nar jag gick utgjorde faktiskt inte ont alls forut nar jag gick ut pa promenad, forrns i slutet, vilket jag tyckte var okej i jamforelse med att vilja sluta ga efter 50m. Sa dar var det framsteg.

Idag ska jag sjunga, sen e det OTH. Tror tisdagar ar basta dagen har. Spc vanligtvis for da aker jag och Michael till Maria och lagar mat. Inte idag dock, for Maria jobbar lite extra med Sanja hos Sanjas hostmom. Kul for dom att dom far tjana $50 var fran ingenstans, medans ja e stucked me min unge. Dock overlever jag nog. Ska ringa och bestalla pizza snart till lunch, for Tyler kommer hem och han skulle egentligen lekt med Peter, Kai & Lee men Peter e sjuk och Kai & Lee kan inte komma hit sa for att gottgora det gav Michelle mig pengar till pizza sa da far vi val kora pa det sparet. Har upptackt har att ostpizza e faktiskt himla gott, man behover inte allt det andra. Dock maste jag val erkanna att kebabpizzan ar saknad. Sa kan det vara. Vill komma hem till sve for att fa vardagsmotion igen, det funkar inte har ju.

Well... saknar er som vanligt. Bamsekram till er.


( Britney Spears - Piece of me )
(klart jag hade lagt in musikvideon om den funkat, nu blev det ngt fult kollage fran nagon som inte kan stava)

Running red lights

Sondagen agnades at att enbart slappa. Hade valdans garna tatt en promenad eller sprungit lite pa lopbandet, men mitt kna e fortf inte riktigt bra sa battre att vanta. Sa min exersice of the day blev att bygga en snogubbe tillsammans med Leon, Nicole och Michael. Maste saga att det var riktigt trevligt och resultatet blev himla bra, eller hur? :P Vi gick en liten kortpromenad ocksa och sen nar vi kom hem korde jag och Nicole lite Dance Mania.
Pa kvallen sen kom Maria och Sanja hit, for vi skulle laga mat (gjorde ostfylld tortellini med tomatsas - riktigt gott). Dock var vi ju saklart tvungna att aka till Bedford (15 min korning) for att handla lite, vilket inte borde vara nagra problem alls.. hrm. Det hade snoat tidigare sa det var slask pa vagarna, vilket normalt sett inte brukar innebara nagra problem, speciellt inte med min bil, men tji fick jag vid ett rodljus kan jag saga. Jag korde inte speciellt fort, men nar jag borjade bromsa in kan jag saga att ingenting hande. Det enda jag kande var abs-systemet jobba for fullt men bilen gled lugnt och stilla ut i korsningen, och passerade helt oskadd. Hur jag kunde ha san tur att det inte var nagon framfor mig samt att ingen korde just da overgar mitt forstand, men tacksam var jag. Sa kan det ga.

Min syster skrev ett langt mejl till mig idag ang hennes avsky gentemot Christer Sjogren. Det var underhallande ^^

image102
Mr. Snowman

Amerikaner

Amerikaner har en stark tro pa att dom vet bast - jamt. Jag vet inte om det ar nagot Bush har lart dom, men lite halvirriterande ar det faktiskt nar folk inte ar oppna for att analysera sig sj ens ^^ MEN... igar ville jag skriva mycket mer om det har.. men idag kanns det inte lika nodvandigt..

Vi var i Boston igar vilket var trevligt. Maria kopte en kamera och jag och Sanja shoppade baslinnen pa H&M. Alla fyndade aven begagnade skivor pa f.y.e. Sen gick vi och at pa en texmex restaurang vilket var helt ok. Film pa kvallen, Monster, som jag garna ville se men sjalvklart somnade jag efter halva. Illa.

Dagens (eller nar fan de va) citat:
Bert Karlsson: "Jag blir sa kåt av semlor!"
- hahahahhahha

Fick just veta att min mormor var med i tv igar, i pa sparet. Haha! Hon har varit med i tv forr.. och i tidningar.. haha! Min mormor e varsta cool ju :D


Har en skitbra  cd i bilen, enjoy.



~*~
Some say that time changes
Best friends can become strangers
But I don't want that, no not for you
If you just stay with me we can make it through
So here we are again, same old argument
Now I'm wondering if things will ever change, and
When will you laugh again?
Laugh like you did back when
We make noise until 3 AM
and the neighbors would complain
~*~





( Good Charlotte - Say Anything )

Fool's Gold

Igar var en bra dag :) Trots slagsmal mellan ungarna och ett freak out fran Tyler var gardagen an bra dag, for det fanns massa andra bra stunder, som till exempel nar jag satt tsm med alla ungarna i soffan och kolla Wiggles.
Sant ar MYSIGT.

Har egentligen inte sa mycket att skriva. Var pa bio igar och sag Fool's Gold, vilken var riktigt rolig faktiskt. Helt klart basta stunden pa hela fimlen ar nar han sager att han lart sig flyga pa playstation :D Maria holl dock inte med, men sa kan det vara :P Somnade kl 3 med for jag var i tfn. Inte sarskilt smart. Hade val egentligen tankt folja med Maria och Sanja och sola imorse men eftersom jag inte var vaken sket det sig :P Spelar inte sa stor roll faktiskt.

Idag blire Boston. Ska kopa linnen pa H&M, lar sakert hitta ngt pa TJMaxx och ska aven leta ful, bekvam bikini ^^

Sitter och pratar med Erik som har vart inne i lumpen tva veckor. Snall som han var skrev han ner allt dom gjort i ett mejl :) Jag saknar den lilla grisen faktiskt!

Har inget vettigt att skriva alls.. inte ens en bra lat :P saknar er dock :)

<3


:)

Sa... som sagt.. har inte varit allt for lycklig ang mina hostparents och hela USA grejen pa sistone. Varit sur for att ungarna sagt till mig att Leon sagt jag inte far gora vissa saker (vilket sedan visade sig inte vara sant, han skamtar med dom och barn, som dom ar, forstar inte). Sen var det tisdagen, da jag jobbade 10 h vilket jag inte var alltfor glad over, eftersom det inte kommenterades eller nagot. Sen var det lite annat med den har veckan som jag var sur over, sa nej, veckan var inte bra. Dock blev den mycket battre for en stund sen. Michelle var hemma nar vi kom hem efter att ha hamtat Nicole fran science class. Sa nar vi kommit in och sa fragade Michelle om allting var bra med mig, for Leon hade tydligen sagt att jag varit low pa senaste. Sa jag sa att det var ok, att det var det dar med ungarna att dom sagt saker (som inte var sanna) och sa, men att jag fragat Leon. Michelle sa att om det ar nagot sa ska jag bara ta upp det och sa, sa det var bra. Sen prata hon om imorn, att hon kommer komma hem efter lunch och att hon ska jobba fran hemmet, och att jag kan ha en tidig dag eftersom jag haft en tuff vecka. Sa jag sa till henne att jag tar Tyler till karate, vilket ar till 4.30 och det var okej med henne. Men hon prata som om att hon nog skulle vara omkring oss en del, sa det ar skont. Kanske till och med kan lamna Michael hemma med henne ^^ Men det var bra iaf, sa nu kanns d battre ^^
Dock akte Leon nyss ut med Explorern, och den hade inte mycket bensin i sig alls, sa jag skulle tanka den idag, sa vi far se hur mycket det ar kvar nar han kommer hem :P Ska ju egentligen till Cambridge idag, vilket jag inte alls har lust med, men eftersom jag betalat for det bor jag val pallra mig dit.. Det tar mycket bensin iaf... Hade hellre akt till gymmet i Lowell som vi ska borja pa imorn ^^

Fifflade med bloggen idag, la in namnen pa alla latar jag lagt upp, eftersom dom slutar funka ibland, sa det kan vara bra att veta vad som lag dar ^^

....

Clustermeetinget var ok. Counslern ar faktiskt snall, tror hon ar mkt battre an de foregaende. Tjejerna i clustret e sakert ok. Hade huvudvark dock sa roligare hade man ju kunnat haft d.

E lite trott pa USA just nu, hade garna kommit hem. Men men, de gar nog over ^^


( Jewel - Break me )

Allt jag inte skrev om

Det hande faktiskt en hel del i helgen som jag inte skrev om.. eller iaf lite grand.. Sa jag tankte namna det nu.

Forst och framst sa var jag ju med Alex och Patrick i Lowell och lyssnade pa en spelning. Det var tre olika band, eller vad man ska saga, och allt som gjordes filmades och visades pa tv, antagligen ngn B-kanal som ingen kanner till, men anda. Iaf. forst var det ett vanligt band som spelade och vissa av deras latar var faktiskt bra, dock hade sangaren kunnat vara battre. Sen var det en weird kille i varsta stora farfarsbyxorna och gra hatt som sjong med endast sin gitarr som komp. Vissa delar var verkligen skitbra, men sen fucka han en del genom att growla och allt ja vet inte vad.. Men det var ok. Sen kom det som hela grejen handla om (showen hette 21 drums) och da var det typ 7 killar med varsitt trumset som spelade samtidigt, helt improviserat. Det var faktiskt javligt coolt att hora, ja menar, hur ofta ser du sa manga trummor i samma rum? Sa Alex fick faktiskt lite cred for att han lyckats dra med oss till ett stalle med BRA musik :P
Efter showen strosa vi runt i Lowell for Alex visa mig lite grejs som jag kunde ta kort pa, darav den konstiga gula gubben med solglasogon. Den var iaf lite rolig ^^

Pa lordagen vakna jag vid 9.30 for Nicole skulle ha sin forsta confession i kyrkan (fa andra sakramentet... bla bla bla). Var val ingen stor cermoni, men jag ville vara med for jag kommer missa hennes forsta comunion, som ar valdigt stort for dom sma barnen.. for jag kommer vara i kanada.. trakigt men sa e d. Sa jag foljde med familjen till kyrkan, darav en liten bild pa den inifran. Den var val fin, men det ar ju inte som vara kyrkor. Nar vi akte hem akte jag med Leon (Michelle skulle handla) och han korde en omvag genom Concord for att visa mig dom absolut vackraste husen haromkring. Kan saga att jag nu vet precis vart jag ska ga for att leta reda pa min fastman (om det nu skulle skita sig med Chad).

Lordagskvallen planerade vi att spendera hos Sanja med vin, ol och nachos hos Sanja men innan dess var jag tvungen att fixa min ansokan till OTH-tavlingen, sa det var vad jag och Maria agnade cirkus tva timmar at pa lordagen. Kan val saga att det blev cirkus 25-30 kortfilmer dar jag klantade till alla utom tva ^^. Skickade iaf in det efter manga om och men och sen drog vi till Sanja. Dar startade vi med att kolla film, ata nachos och dricka ol, sen gick vi over till vin och muffins, som bilden visar :P Efter det gick det val bara utfor. Som tidigare namnt spelade jag Wii; boxades i 45 minuter vilket gjort att min rygg har varit fucked up i tre dagar, men det ar bra. Maria och Sanja blev helt galna och brottades pa golvet.. Vi ringde folk och lamnade voicemessages, vilket var riktigt kul. Sanja och Maria bakade brownies mitt i natten med medans jag satt pa msn.. dock var inte en javel inne vilket var mkt konstigt, vafan, klockan va ju nio hemma! Men men. Efter ett tag somnade Maria pa soffan (efter att hon Sanja gatt loss galet mycket till hamsterdance, jag har videoklipp fran det) och da agnade jag och Sanja oss at till att lyssna pa gamla barnlatar pa youtube. Vi somnade 4.45.

Pa lordagen hade jag fatt den briljanta ideen att jag skulle gora blonda slingor sa Sanja hade kopt ett paket till mig. Detta agnade vi oss at pa sondagen, sa nu ar jag blond igen. Kan val saga att fargen ar valdigt fin, dock mer gyllenblond, sa jag ska nog gora nagra annu blondare slingor om ett tag, for att fa en farg som passar mig battre. Dock e de helt ok. Maste dock saga att ja inte riktigt vet vad jag  haller pa med. Tror jag forsoker dampa min sorg over att jag blivit tjock genom att fippla med mitt har.. gar val mattligt bra :P Dock ska vi till Lowells gym imorn tror jag. Da javlar.

Pa sondagskvallen var det ju Superbowl och Patriots, laget fran New England, har gatt obesegrade genom hela sasongen sa meningen var ju att dom skulle vinna.. Problemet var bara att New York Giants, pa nagot oforstaeligt satt lyckades gora en touchdown nar det vad tva minuter kvar av spelet. Det var hemskt. Sen nar dom krossa Brady var Patriots ute ur leken. Det var sorgligt. Jag som nastan gick och kopte en ny Patriots sweater..

Igar var val inte varldens basta dag, var ratt pissed off ibland av vissa anledningar. Blev irriterad pa mina hostparents. Dock lyckades jag iaf flytta min sanglektion sa den hade jag igar, vilket gor att jag kan ga pa varat clustermeeting idag. Igar var aven jag, Maria och Sanja pa TJMaxx vilket resulterade i att jag spendera $75 pa klader. Det var ocksa for att dampa min tjock-sorg. Funkade mattligt bra. Bara for det gar jag och tar kort sa ni kan se vad jag kopte, brb......... Here we go.. Tog kort sa ni kan kika. Jag tyckte iaf det var ratt bra kop :) Kopte lite kort med som jag skickade ivag till Sve.

Sen e det mitt har ocksa. Det funkar, behover inte kommenteras ^^

Clustermeeting var det ja. Kan ju saga att jag skrivit ratt bitchig mail till min CC sa jag vet inte hur glad hon e till a se mig, men det ar omsesidigt. Tror jag e for aggressiv just nu for att vara trevligt. Hoppas dom inte tar illa upp. Drar nog en halvtimma tidigare idag med, for det ar OTH.

Dessutom bprjade jag 7.30 idag. Det betyder att jag skall vara off 4.30. Klockan 4.54 ringde Michelle och sa att bade hon och Leon fortf var i mote, och att dom forhoppningsvis skulle vara hemma innan sex. Michelle kom hem 5.40. Det betyder att jag jobbade mer an en timma for mycket idag. Tack? Nej inte an. Extra pengar? Skulle inte tro det.

Mitt kna ar fortfarande daligt med forresten. Det ar himla trevligt.

Jag maste aka till Sears snart for att hitta ett billigt armband. Om det ar nagon som av nagon anledning tanker skicka mig ett paket snart kan ni ju forsoka skicka mig ett simpelt armband som jag kan anvanda till vardags, silver ar fint. Haha.

Hoppas ni ar trevligare an jag just nu ;)




SOMMAR

Som ni forstar hade vi roligt igar, haha. Lagger nog upp bilder imorgon eller senare eller nagot.

Idag e d superbowl som galler, stort e d. Patriots lar ju vinna ;)

Sanja ska gora mitt har blondt idag.. fan va ja virrar med mitt har, det lar ju falla av snart.

Goding:


( Dj Mummy vs Sean Paul - Nuttin No Go So )

Yoda

Ol och vin kvall hos Sanja med nachos & Salsa, muffins samt brownie bak kl 12.40 am. Spelade Wii for (nastan) forsta gangen och maste erkanna att jag ar in love med boxningsspelet, fan va roligt!! Sa javla grym jag var efter en stund ocksa.. enda tills Maria snubblade over sladden och rev ned spelet i golvet mitt i en match. DUKTIGT :D

 Slokollade pa tva filmer, var aldrig riktigt inne i dom heller... Spelade Wii som sagt, inte bara boxning, tennis, baseball och bowling kordes en stund med. Inget var roligare an boxningen dock. :) Vi skramde aven odlan i huset samt lamnade tre voicemail pa tre olika nummer, haha!

Maria sag aven en mus i huset, en svart sadan. Det var lite creepy.

Just nu haller Sanja och Maria pa att forsoka gora brownies, och dom tror inte dom e klara fast ja vet att dom e d. Dumma tyskar :P

Well..... ses imorn. PUSS


Javligt roligt klipp fran tyska idol. Hojdpunkten ar 01.48. Diplomet han lamnar over en stund innan for att visa sina singing skills ar ett diplom fran en kareokebar, ett daligt sadant :D




Weekend

Antligen helg.. snart iaf. Dock maste jag saga att det borjar riktigt illa, spc for Maria. Det var meningen att hon skulle vara barnvakt ikvall, hon trodde till 21 ungefar. Imorse visade det sig att det lar bli hela kvallen. Dar rok planerna pa att hon skulle mota upp mig i Lowell senare. Inte nog med det, av nagon skitanledning (is-regn-storm) har hennes ungar inte skola idag. Det betyder att hon missar college. Det betyder aven att hon kommer jobba i princip 16 h idag. Man far inte lov att jobba mer an 10 pa en dag. Maste ju saga att hennes hostparents inte ar mina favoriter just nu pga det. Sa det suger lite.

Jag skall dock in till Lowell ikvall. Ska med Alex och Patrick till ngn show, trumskit tror jag.. Lar la inte vara allt for bra eftersom det var Alex som hittade den, men det kan bli kul iaf.

Forresten har jag kopt nya jeans, som passar ^^ Fan va synd om mig. Vi var namligen pa Marshalls i forrgar och sjalvklart finns det alltid ngt att kopa, Maria var varst. Jag letade efter jeans som sagt, men fick aven med mig en troja hem som jag aldrig ens hade tagit med mig in till provrummet i vanliga fall. Dock var det sa att Maria tog med den in for att testa, och hon gillade den inte, den var nog lite for gangsta for henne sa da testa ja den istallet och tanka sig, jag gillade den faktiskt ^^ Haha. Sa jag spenderade $40 pa Marshalls den kvallen.

Igar vart det meningen att jag skulle ha streetfunkdanceskit. Mitt kna gjorde ont och jag blev lite sen sa jag gick inte, dock korde jag hela vagen till cambridge, parkerade och gick till stallet. riktigt illa, sloseri med bensin. men men ;)

En gammal goding som jag hade glomt bort:



( Solid Harmonie - I want you to want me )

RSS 2.0