Ledig imorn ^^

Jupps, men gud vet vad jag ska göra. Ska nog försöka gå en liten promenix iaf, var ju på sportlife idag och det kan man ju säga vad man vill om men lite nytta gjorde det säkert. Dock behövs nog en promenad imorn med, så det lär la morgonen ägnas åt. Sen blire la singstar 0=) Sjöng en del idag och jag var riktigt nöjd med mig själv :P
Kanske springer iväg till Frölunda Torg och köper strumpor med, jävligt spännande men vet inte när annars... dock jävlarimej tråkigt att ja e så jävla mobbad här! :D Inte som att ja kan få Shomi till o hänga med direkt :P Men sånt är livet, jag klagar inte.

Jag var jävligt intelligent idag och glömde stämpla ut mig från jobbet, så jag får la sisådär 13h extra timmar.. smart :P Chefen får plocka bort det. Dock fick jag med mig jordgubbar hem från jobbet (som om jag inte hade fått nog av det redan) så det har jag mumsat på lite. Det är faktiskt nyttigt.

Måste säga jag undrar vem fan som läste min blogg idag? :S Rush från ingenstans, jaja, enjoy!

Om en vecka KAN jag veta, men det tror jag inte. Jag tror jag ska rikta in mig på my birthday som första chans till att veta om jag kommit in. Trevlig birthday gift kanske? Hade fixat den dagen iaf. Men allvarligt talat, jag skulle fått lite panik om jag kom in i Sthlm eller Umeå eller ngt, för det hade varit så jäääävla mkt o fixa o jag hade blivit så jääävla stressad.. men ja... klart det är bättre än inget... men Gbg hade varit perfekt (sånär som på en liten detalj men sånt får man stå ut med :D ). Softa på Åkeredshallen under hösten hade jag la kunnat göra om jag inte kom in nu, men då hade jag fan velat ha garanti på att komma in i Gbg till våren... :P Högskoleprov ska jag skriva till hösten iaf, om jag inte kommer in, och då ska jag nog se till att "träna" innan...Folk säger att det hjälper. Dock har jag svårt för att träna till prov när det inte e något specifikt man ska lära sig. Blä..

Ska sova nu, fastän att jag ska va ledig imorn, för jag ska vakna vid halv nio och ta vara på dagen (+ jag är himla trött). Kanske blir segt men vi får se... singstar 4life ^^


Det fanns en tid....

..... då jag vägde mindre :D Den kommer komma igen, men fram tills dess kan man la få minnas lite (inte bara mig då :P ) :D

 

Jag och Shomi på balen :)

  

Dagar i GBG, med mer eller mindre vackra syner :D

  

Gymnasiet! Vi var ju jävligt söta ^^

 

Aki på Ursand... Fast jag måste erkänna jag föredrar honom nu när han e stor o lydigare :)

  

Rumänien... (då en frisör förstörde mitt hår - Jag såg ut som en mupp :D :D :D )

 

Spanien, eller iaf Shomi och Kim. Älskar bilden för Shomi ser så lång ut :D

Fanns en himla massa mer (gick igenom cdskivorna jag brände innan jag åkte) men nej, det bjuder vi inte på här ^^

Piercinglös

Nu har mitt hål växt igen, iaf på ovansidan, så bye bye my beloved piercing. Lite sorgligt faktiskt, det var jävligt snyggt. Men men, växa upp kanske?

Btw, Stallbacka nästa. Jag har fått en knäpp i huvet o behöver någon som slår mig med en stekpanna :D

.....

Köpte ju Winnerbäcks samlingsalbum för att förbereda för impulskonserten, dock har jag försummat hans nya album, men jag får ordna det. Hur som helst, har hittat en himla massa bra låtar faktiskt. Dagens är dock inte ifrån samlingsalbumet utan från det nya, har hört den förr men Shomi skickade den idag så då lyssnade jag igen och den är faktiskt riktigt bra. Dock får man ju en viss sinnesstämning, det är sån här musik jag skulle kunna lyssna på samtidigt som jag skapar ett 100 meter långt inlägg med massa konstiga saker från mitt huvud. Jag ska dock inte göra det för just nu är det massa saker i mitt huvud som vissa personer inte ska ha en aning om. Så är det :P HUR SOM HELST ( :D ) så är det ju Miss Li som sjunger med Winnerbäck här och henne tyckte jag inte om först, när jag såg musikvideon till "Oh Boy!". Jag gillade inte hennes röst och stil, men efter att ha sett henne uppträda på Allsäng på Skansen ändrade jag uppfattning. Hon är faktiskt riktigt härlig och låten ( Oh Boy ) är faktiskt riktigt bra. "Oh boy, you make me feel like no boy, can make me feel like you" - de e ju skitsött. Så nu gillar jag henne och tycker faktiskt det ska bli kul och se även henne på Slottskogsvallen. Det är ju snart ju, fan va fort tiden går. 

Om cirkus 2 veckor (eller innan.. från sthlm säger dom v28-29, från VHS säger dom 10-15 juli.. vet inte om sthlm beskedet kmr från VHS, ngt nytt med i år tror jag) får jag antagningsbeskedet.. tror jag... Då är det spyvarning


(Lars Winnerbäck feat. Miss Li - Om du lämnade mig nu)

Ja....

Jobbar på för fullt.. luktar skinka efter att ha varit i charken i två dagar men d löser sig nog för nu e d kassa två dagar... sen en ledig dag o sen två dagar jobb till.. sen har jag ledigt fre-sön. Kan mkt väl bli en trip till Thn, dock blire ner till Jkpg på söndag för en liten nice middag.

Jag har ett uruselt minne, t o m Lennart på jobbet har tänkt på det. En kund kan säga till mig hur många hekto whatever den ska ha, och i 95% måste jag fråga en gång till, för att försäkra mig, för att kolla att jag inte glömt. Illa e det.

Vi plockade ju som sagt massa jordgubbar... har inte fått alla bilder men här är LITE av vad vi åstadkom. Likör och paj ^^

 

Det finns mycket jag vill just nu. Sen finns det en massa jag inte vill med. Sen finns det vissa små saker jag inte riktigt vet vad jag vill med. Enklare saker har man varit med om.

Jag är väldigt klok, lär andra att man inte kan mesa och måste risk'a lite. När det kommer till mig själv - no way!

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Hanna.

Fem saker som fanns på din Att-göra-lista idag?
* Vakna tidigt och gå ut på promenad. Check!
* Hjälpa Marie med vad hon nu skulle kunna tänkas behöva ha hjälp med i sitt städande. Check!
* Jobba. Check!
* Ta emot mobilen jag glömde i Daniels bil igår. Check!
* Lägga mig tidigt för en ny jobbdag imorn.

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Då skulle jag fylla tio år vilket betyder att jag precis hade gått ur trean. Jag lekte väl typ asmycket med Hanna Dahlgren hela tiden och hade någon huge crush on Hafstad :D

Ställen du bott på?
Först bodde jag på Södergatan i Vbg med mamma och pappa. Sen flyttade jag och mamma till Bokgatan, Vbg. Sen vart det restad gård (fortf Vbg) och sen när jag var nästan fyra flyttade vi till Ingemar i Skogshöjden (Thn) där jag växte upp. Flyttade därifrån när jag var tretton till lägenheten i Hjortmossen och där bodde jag till september förra året. Flyttade därefter till Carlisle, MA, USA och nu när jag kom hem i maj flyttade jag in hos min syster här i Västra Frölunda.

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
* Dela med mig till vissa specifika jag vet behöver.
* Åka till Maria i USA några veckor i sommar innan hon åker hem.
* Joina Erik och Malek till Ro.
* Muta någon på GU så jag kommer in till hösten?
* Välja att inte ta studielån och sedan vara glad åt att min ekonomi är säkrad och jag inte behöver oroa mig i framtiden.


Jag utmanar Mikkan.

Egentligen...

... skulle jag skriva ett långt inlägg om all jordgubbstortyr min syster utsatt mig för, lagt upp bilder och haft ett allmänt glatt inlägg. Skrivit om att jag fått lön och träffat Daniel, motionerat och massa sånt där som man egentligen blir himla glad över. Och det var nästan att jag gjorde det. Sen blev jag påmind av att det finns folk som just nu tycker att allting är jävligt fuckat.... och då kommer en såndär äcklig olustkänsla krypandes och man tänker bara, "men va fan, varför kan det inte bara ordna sig för allt och alla så folk slipper bekymra sig"... och då har man ingen lust o babbla på om jordgubbar längre... så... nej... fan då.


Och Hanna, jag SKA anta utmaningen, bara inte just idag.

Lite smått och gott

Ja... då är jag hemma från Norge. Det var en trevlig liten trip.. hände inte mkt men det var bra ändå :) Djuren var himla roande kan jag säga. Även om jag inte gillar valpar måste jag erkänna att Rossi (hunden) e riktigt söt. Fast min bebis (Mercan) e sötare.. o Tusse e lika ful som vanligt :P Dock är den satans valpen jävligt jobbig att ha med ut på promenad, eftersom man oftast antingen får dra honom efter sig eller bära honom.. tönt! Men men... Det var nice att vara i Norge, även om lite för mycket tid lades ned på datorn, men det fanns inte så mycket val heller så det känns ganska okej...
Tog lite söta bilder iaf.

Har softat ikväll med Allsång på Skansen. Imorn verkar det bli jävligt livat. Ska plocka jordgubbar, träffa Daniel, träffa Erik, hinna kolla in gymmet och egentligen skulle jag även hinna träna också, ringa tandläkaren, skulle vilja hinna bibloteket samt att jag gärna skulle vilja andas lite eftersom jag ska jobba i fem dagar nu :P Sen en dag ledigt, sen jobba i två dagar, sen har jag faktiskt en helg ledig. Frågan är vad man gör på den, besöker tandläkaren i Thn kanske? Jag gillar ju honom och jag är lite concerned about mina framtänder. Vi får väl se.

Dagens citat kommer från Shamu, alltid lika rolig:

Shomi!!=).. pluggar cellbio.. säger:

JA HATAR MEDICIN

Shomi!!=).. pluggar cellbio.. säger:

vrf sa ingen att man maste plugga for att bli lakare

Ja du... du får iaf utbildning :D Lycka till på tentan imorn ;)

Tänkte bjuda på lite bilder från senaste tiden, ni får stå ut me att det ligger lite hipp som happ. Först är det min och Maries midsommarlunch, med tillhörande idioti från mig. Sen är det Erik och Malek i full färd med att laga midsommar middag, först med en engångsgrill för att sen gå över till två stycken. Kan avslöja att köttet tillslut stektes i stekpanna :P Det regnade och blåste :P Sen har vi mina tänder, för den som är intresserad att i detalj studera mina två nedre framtänder, dom är lägre än de andra, och dom var från början högre. Sorgligt :P.. och äckligt kanske? :D Här är vi öppna!! Och sen e det lilla gullungen :P
           

Sen har jag ännu en låt på lager, så varsegod. Den finns med på singstar så det var där jag hittade den, den e riktigt bra och texten e fin.


~*~
Baby, I'm amazed by you
~*~


(Lonestar - Amazed)

Shomi utnämnde denna till den finaste låten någonsin...

.... vet inte om den är finast, men den ligger högt iaf.

~*~

If you wait for me then I'll come for you
Although I've traveled far
I always hold a place for you in my heart
If you think of me, If you miss me once in a while
Then I'll return to you
I'll return and fill that space in your heart

Remembering
Your touch
Your kiss
Your warm embrace
I'll find my way back to you
If you'll be waiting
If you dream of me like I dream of you
In a place that's warm and dark
In a place where I can feel the beating of your heart

Remembering
Your touch
Your kiss
Your warm embrace
I'll find my way back to you
If you'll be waiting
I've longed for you and I have desired
To see your face your smile
To be with you wherever you are

Remembering
Your touch
Your kiss
Your warm embrace
I'll find my way back to you
Please say you'll be waiting

Together again
It would feel so good to be
In your arms
Where all my journeys end
If you can make a promise If it's one that you can keep, I vow to come for you
If you wait for me and say you'll hold
A place for me in your heart.

~*~
(Tracy Chapman - The Promise)

Nu tog jag ut den

Vem vet, kanske plastpiercingen i munnen inte hade skadat mina tänder mer, men jag vågar inte chansa. Tog ut den nu... Sorgligt..men jag hade allt funderat på det i USA med.. men men..tyck jag är löjlig men jag har älskat att ha den där..

jaja... life's tough

Nu åker den ut - jag gråter!

Efter drygt 3,5 år kommer jag snart att ta ut min piercing. Det känns jävligt jobbigt....!!! Upptäckte nämligen idag att mina två nedre framtänder är lägre/kortare och slätare än dom varit innan. Vet inte när jag kan ha börjat att dra piercingen över tänderna men uppenbarligen har jag det och jag vågar inte riskera att jag fortsätter. Hade jag haft ett mer normalt förhållande till mina tänder kanske jag hade låtit den vara kvar men eftersom jag är livrädd för att tappa dom (drömmer ibland att jag tappar dem och det är väldigt verkligt och väldigt traumatiskt) eller att något annat hemskt ska hända så kommer jag att plocka ut den när jag kommer till Sverige, så fort jag samlat mod till det.

Sorgligt känns det, för den bara SKA vara där...FAN!

Jag är lite lost ibland

Här om dagen var jag på jobbet och gick fram ochh tillbaka med lite varor från lagret till butiken och så. Var tvungen att gå ut på kajen för att lämna en grej och då stod en lastbil där som lastade ur varor. Hörde värsta bra låten (som jag då trodde att jag aldrig hört) och ville knappt gå in.. Försökte höra texten så jag skulle kunna komma ihåg den så jag skulle kunna hitta låten senare, men det gjorde jag ju såklart inte.. Så låten hittade jag inte den dagen. Igår dock, när Marie körde mig till bussen, kom låten på radion igen och då hade jag ju mobilen till hans så då skrev jag ner några rader så jag kunde hitta den. Sen när jag kom hit till Mamma letade jag upp den, o tro fan då jag redan hört den :P Malek hade visat den en gång.. så smart e jag. Här är den iaf, den e bra :) (sen hade la texten och engelskan kunat vara djupare, men men)


(Takida - Curly Sue)

Köttlimpa


~*~

And I would do anything for love,
I'd run right into hell and back,
I would do anything for love,
I'll never lie to you and thats a fact.

~*~
(Meat Loaf - I would do anything for love)

Utlovat inlägg

Ja... det var ju såhär att i måndags slutade jag inte allt för sent så jag tänkte att jag kunde träffa Erik och göra ingenting. Den planen gick jättebra fram tills han skulle spela innebandy med lumpen. Skit då :P Men kvällen blev riktigt nice ändå för jag och Marie åkte in till Slottsskogen och spelade minigolf. Det var någon ny flashig äventyrsbana som var hutlöst dyr, men kul var den. Kan avslöja resultatet redan nu (om jag minns rätt): På 18 hål fick Erika: 60 slag, och Marie: ca.76 slag. Jag vann alltså! :D Mycket duktigt gjort av mig måste jag säga, och JÄVLIGT SNYGG var jag samtidigt som jag vann med :P Något som var rätt kul var att pappan i familjen som spelade före oss (som vi fick vänta på hela tiden) envisades med att "test-svinga" klubban typ 3 gånger innan han slog iväg bollen - hela tiden! Nödvänsigt i minigolf? Njae! Dock måste jag erkänna att det var ännu roligare när Marie misslyckades lite lätt på typ 11e hålet eller något. Vet inte vart hon fick sitt nya vackra svärord ifrån men helt plötsligt hörde jag henne utbryta "APFITTA!". Jag skrattade ihjäl mig :D Asså, hade det varit jag som sa det hade det varit en sak, men nu kom det ifrån min snart 40-åriga och väldigt vältaliga syrra. Det var kul!

Sen på tisdagen då visade det sig att Erik faktiskt hade lite tid från ingenstans, roligt nog slutade jag klockan åtta men vi klämde minsann in en liten date (haha) ändå. Cyklade till Frölunda Torg efter jobbet och mötte upp honom där. Satte oss ner utanför 7eleven och planerade inför midsommar medans vi käkade bilar. Sen gick vi hem hit så att Erik fick se vart jag bor och sen vandrade vi runt Frölunda i rask takt (iaf för mig) i cirkus 1,5 h. Duktigt tyckte jag! Visade Åkeredshallen (ICA) typ.. Det är allt jag vet något om här :P

Igår då var det ju matchen.. jag vill inte ens diskutera den för den gör mig deprimerad men hur som helst, Erik lurade in mig till en pub vid typ Grönsakstorget (PC hette den typ) och där kollade jag fotboll med han och hans lumparkompisar och drack cider. Kvällen var riktigt nice, nästan hela vägen. Tänker inte diskutera saken mer.

Imorgon är det midsommar och ja, planerna har gått fram och tillbaka. Nu blir det lugn kväll hos Erik med mat och troligtvis fotboll (fastän jag är en stark motståndare till detta men vet att jag kommer få ge mig då ingen annan kommer dela min åsikt). Det blir nog riktigt nice. Sover där sen och lallar runt lite på lördag, får se om jag kan ta mig in till stan och säga hej till någon, ska iaf förbi sylte innan jag åker på kvällen. Söndag blire till att gå upp tidigt för att åka till Norge, sen är jag där till på tisdag, tror inte det blir så mycket online aktivitet då.

Peace


Jag är snygg ju :D (jävligt snygg tröja :P)

... Skitliv

Okej det gick åt helvete igår, på fler än ett sätt. Jag har planerat att skriva i flera dagar, om hur jag spöade Marie i minigolf samtidigt som hon lärde mig nya svordommar, hur jag och Erik vandrade runt Frölunda samt efter igår hur vi kollade fotboll inne i stan. Jag kan inte än dock för jag har bilder jag ville lägga upp.. kommer kanske ikväll.

Jag ska jobba nu, men sen är jag ledig i sex dagar. Midsommar var planerat men efter gårdagen kanske vi får styra om planerna lite. Jag ska även upp till mamma i Norge... när jag kommer till Thn vet jag inte, kanske det sket sig nu med fastän jag lovat att komma upp för jag insåg att det var smidigare att göra på det här sättet. Vi får se senare ikväll..

KRAM

Hallelujah

Jag la in den här när jag var i USA, men då fanns inte studio versionen ute. Nu gör den det. Det är en av de finaste sånger som finns, och med henne blir den ännu bättre.


~*~

Well I've heard there was a secret chord
That David played, and he pleased the Lord
But you don't really care for music, do you?
Well, it goes like this, the fourth, the fifth
The minor fall and the major lift
The baffled king composing hallelujah
Hallelujah, hallelujah
Hallelujah, hallelujah

Well your faith was strong, but you needed proof
You saw her bathing on the roof
Her beauty in the moonlight overthrew you
And she tied you to her kitchen chair
And she broke your throne, and she cut your hair
And from your lips you drew the hallelujah
Hallelujah, hallelujah
Hallelujah, hallelujah

Well baby I've been here before
I've seen this room and I've walked this floor, you know,
I used to live alone before I knew you
And I've seen your flag on the marble arch
And love is not a victory march
It's a cold, it's a broken hallelujah
Hallelujah, hallelujah
Hallelujah, hallelujah

Well there was a time when you let me know
What's really going on below
But now you never show that to me, do you?
I remember when I moved in you
And the Holy Dove was moving too
And every breath we drew was hallelujah
Hallelujah, hallelujah
Hallelujah, hallelujah

Maybe there is a God above
But all I've ever learned from love
Was how to shoot somebody who outdrew you
And it's not a cry that you hear at night
It's not somebody who's seen the light
It's a cold and it's a broken hallelujah

Hallelujah, hallelujah
Hallelujah, hallelujah,
Hallelujah, hallelujah
Hallelujah, hallelujah
Hallelujah, hallelujah
Hallelujah, hallelujah
Hallelujah.

~*~


Kate Voegele - Hallelujah (Studio Version)

Jävla skit - men starkt jobbat

Jag sitter i mitten av den 91a minuten och svarar på Eriks (sms) "Nu måste vi bara hålla ut dom sista minutrarna" att "Det KAN gå". Då gör Spanien mål. Skit också. Grannarna fick höra fula ord. Skitliv.

Men Sverige spelade bra, grymt bra, och Elmander är Sveriges nya snygging. 

Nu vinner vi mot Ryssland på onsdag då. 

Härliga lediga torsdag

Jupps.. var ledig igår och dagen ägnades åt typ inte mycket alls :P Började kolla på Klass 9A (alla säger att den var så bra men eftersom jag var i USA som en nerd kunde jag inte se den då så jag får catcha up lite senare) vilket var nice... Vid lunch åkte vi till havet för att sola. Hade konstigt ont i magen hela dagen (eller rättare sagt, jag fick ont i magen när jag åt) men lyckades ändå pilla i mig lite jordgubbar och varmmacka till lunch... Det var riktigt nice att ligga och sola, jag läste ut boken (Vi som aldrig sa hora) och kan väl säga såhär att boken i sig, att läsa, tyckte jag inte var jättebra, men budskapet som författaren vill ha fram tycker jag är riktigt snyggt beskrivet med några få meningar:

"Vi som höll deras hår när de kräktes.
Vi som aldrig sa hora.
Vi är också de som aldrig blir deras
."

samt

"Ge mig en chans till, jag lovar att behandla dig som en hora."

Man undrar om det är så. Jag tror att vissa tjejer är sådana. Dom dras till the bad boys.. Man undrar varför. Sen finns det väl dom som inte är så extrema, men fortfarande inte tål dom snälla killarna, dom som gör allt för en, dom som inte har en egen stark åsikt för att inte riskera att sätta sig emot tjejen. Dom som krossar med sms och telefonsamtal och nästan kväver. Nej, det klarar inte vissa av, då tappar dom intresset direkt. Fast sen åt andra hållet kanske inte funkar heller, som ovan, det blir det jobbigt. En fin balansgång skall det vara. Stackars jävla killar.. och stackars jävla tjejer. Lätt är det nog fan inte. Men dom snälla, de genomsnälla killarna, vilka får dom då? Ja du... bra fråga :P

Hur som helst :D Jag ska jobba idag. Chark idag igen så ikväll kommer jag lukta rökt skinka.

Alla verkar sitta med tentor, och jag softar på Ica. Man ska väl vara glad så länge man är fri.. men gud vet vad jag gör i mitten av juli, jag lär ju kräkas :P

Peace

Jag är snygg

Jag och syster var ute och vandrade kring Gunneboslott igår. Det var trevligt.. och roligt :P

Jag bjuder på den här ;)


Jag förblir för tung

Ja... efter att ha undersökt de möjligheter till gym som finns häromkring kan jag konstatera att dom suger och är alldeles för dyra + att dom är svinlängt bort. Jag kommer inte gymma om jag måste ta spårvagnen i en halvtimma. Och jag kommer inte hellet gymma om jag måste binda upp mig i ett halvår, då jag inte har en aning om vart jag bor om två månader, och jag kommer inte heller gymma om det kostar mig 500kr+ i månaden. Så... nu vet jag inte. Turkosgatans träningslokal nästa? Fy fan.... SKITLIV!

Jag är i alla fall ledig idag och imorn, på fredag ska jag jobba från ett till åtta.

Läste ut min tjocka bok, The Other Boleyn girl, idag.. så nu blire Vi som aldrig sa hora. Den ska va bra har jag hört. Efter det lär det bli till att läsa på engelska igen.

Peace

Ledig helg :)

Så... först kan jag ju säga att nu ändras typsnittet på allmän (mormors) begäran. Jag visste redan att det var lite svårt att läsa, och jag vet ju att man skiter gärna i att läsa något som inte är lättläst. Så här har vi ett annat rätt nice typsnitt som kanske kan funka :P

Igår var jag ledig men ändå gick jag upp klockan 6.20. Låter sinnessjukt och jag kan säga att det var det också. Men jag, Marie och Mormor skulle åka ner till Falkenberg (till min morbrors och hans familjsstuga för att fira Linnéa lite, hon fyllde ju år) och innan det skulle vi svänga in på Ullared så då var det bara till att ge sig iväg tidigt. Mormor sov över för henne hämtade Maria kvällen innan. Då åt vi Tacos och satt och sjöng psalmer i köket :D Väldigt normalt. Vi kom iag iväg vid sju på lördag morgon och var vid Ullared kvart över åtta. Spenderade bara en timma där men jag fick tag i lite strumpor, två CDskivor (En av Sofia Karlsson och sen Winnerbäcks samlingsalbum - måste ju börja ladda upp!) + lite annat smått och gott. Sen åkte vi till Skrea och vi lyckades faktiskt få parkeringsplats (något Lars var jätte nojig om). Nästan direkt fick jag och Lars ge oss ut på promenad till Ica, något som var himla trevligt + skönt att veta att man rörde på sig lite. Senare käkade vi lunch och sen gick ner o bada. Först hade jag ingen lust alls att bada, det var ju saltvatten (jag hatar saltvatten!) och kallt som fan + att det blåste en himla massa... dock gick jag i när Lars gick i och då kom även Marie. Anledningen till att Lars (stor badkruka) gick i var att en kompis till honom hade en surfingbräda (med segel) och den var ju Lars tvungen att testa. Kan säga att jag och Marie höll på att skratta ihjäl oss för det tog ett bra tag innan Lars inte ramlade ned i samma sekund som han kom upp på brädan :P Efter ett tag lyckades han dock, Agneta också. Och sen till slut testade även jag och efter många om och men surfade jag la en 15 meter. Duktigt! :D Sen fick det vara nog och då gick vi hem och käka middag.. Sen vid nio åkte vi hem ^^

Idag var jag först i stan med Malek för han skulle köpa solglasögon, sen åkte vi ut till Saltholmen och bada. Fast jag bada inte, jag solade bara. Var ganska nice faktiskt, fast ja gillar inte värme ^^

Kan säga att jag känner att detta inlägg blev JÄVLIGT tråkigt då det endast är upprabbling av vad jag gjort.. men va fan.. va ska jag skriva då? Känner inte att jag har några djupa tankar att dela med mig av... Har fått schemat fram till Augusti och det ser ut att vara rätt fullt ^^ Är ledig över midsommar dock och det ska vi försöka göra till något ordentligt. På Fallens tror jag att jag slutar tidigt på lördag så jag kan nog få en kväll i Trollhättan där, så länge jag hittar någonstans att sova. Kan ju inte vara vart som helst med tanke på att man inte direkt kommer hem tidigt ^^

Vet inte riktigt när jag åker till Thn nästa gång heller... Kanske stannar kvar där efter midsommar eller något. Är ledig nu onsdag, torsdag, fredag (tror jag!) och har la lite options men jag vet inte riktigt än.. vi får se ;)

Jag lever iaf ;)

Inte allt för mkt aktivitet här :P

Jag jobbar, pretty much every day. Dock ska jag vara ledig i helgen men kan inte göra bågot stort utav det ändå. Jobbar ju imorn (röd dag) och sen på lördag ska vi kanske åka ner till Falkenberg till min morbror. Så då är det bara söndag kvar, kanske åker ut och badar eller något sådant :P Vi får väl se.

Nästa vecka är det än så länge inte så mycket jobb, måndag tisdag, lördag söndag tror jag. Kanske borde ta mig till Thn däremellan om jag inte jobbar? Vi får väl se..

Känner att det inte skrivs mycket av värde här längre, inga spc tankar eller något. Kanske kommer.. jag har inte tid och tänka... :P

Jobbet kallar!

Gullungar

Värmen fortsätter - det är inte roligt längre.

Igår var jag i delikatessen (charken) och lärde mig massa nya grejer. Det gick bra men efter 7 h där luktade mina händer rökt kött även fast jag tvättade dom 3 gånger. Jaja :P Det var kul iaf :) Kom hem vid halv fem och checkade läget med Erik och så. Han skulle ut till Saltholmen och bada med sina lumpenkompisar. Asså jag blev avis, jag menar va fan har jag att göra en hel eftermiddag här? Jag är ju mobbad! :D Så det slutade med att jag åkte dit ut jag med (dock inte för att bada - måste inhandla en bikiniöverdel som passar först). Var faktiskt rätt soft. Tjöta med Erik, kolla in hans lumparkompisar och kika på havet. Nice. Sen skulle dom dra och käka pizza men det ville inte jag så jag drog hem. Åt lite omelett hemma istället. :)

Idag började jag jobba tre men jag vart uppe vid halv nio ändå. Startade morgonen med att göra köttbullar till min och systers lunchlåda för imorn (hon gör jättegoda lunchlådor :) ). Sen körde jag singstar lite med :P Vid 11.30 mötte jag Kim på Frölunda Torg. Vi gick och hämtade ut Winnerbäck biljetterna och köpte en kalender till mig (som jag måste byta, rätt korkad e jag). Kim köpte med sig McD mat med och sen gick vi hem. Satt och käka lunch och tjöta (diskuterade gemensamma kompisar och deras egenskaper, haha!) sen körde vi singstar :D Fan vad jag garva :D Spela lite gitarr med.. ^^

Vid tre började jag jobba och fan va segt det var idag, och varmt! Jag doooooog! Och imorn skulle jag egentligen jobbat från 13.00-19.00 men snäll som jag är bytte jag med Willy (som kommer vara bakfull imorn) så jag börjar 10.00 och slutar 20.00. Härligt! Men det är pengar.

Nu är jag iaf svintrött... så natti natti


Erik vid havet


Winnerbäck

11 juli ska vi faktiskt se hnm i gbg. Förvånad att dom ens sa ja, trodde jag och erik skulle köra duo bara. Jaja, kan nog bli trevligt ^^ Inte lika stort som GT 04 dock.

Jobba jobba jobba

Idag jobbade jag igen. 3 pers i butiken en solig söndag då alla åker och badar = stress stress stress. Det gick bra dock, man e ju grym + det var goa folk som jobba :) Imorgon ska ja pröva på i delikatessen, sen tisdag onsdag fredag tror jag det blir kassa. Fredag är en bra dag och jobba också för den e röd :P

Erik frågade om jag ville med och se Coldplay den 18 september. Jag dör inte för Coldplay, det var lite dyrt, det var i Stockholm + går jag i skola kan det bli probs så ja vart änna tvungen och passa. Dock började vi fundra på om vi inte ska dra och se Winnerbäck 11 juli i gbg. Hade ju varit ett nice sätt att fira att ja fyller 20 (något jag som bekant skiter fullständigt i men ändå, kul o ha något att skylla på + slippa tjat från folk som säger att man måste fira :D ). Iaf.. vi får väl se.. är nog mest jag och Erik som gillar hans musik men kanske ngn annan e på.. vet inte exakt hur det är med biljetter och så men det går ju att klura ut :P Jag hade ju dock gärna sett Winnerbäck samtidigt som Sofia Karlsson, men näramste var Huskvarna i augusti och jag har ingen lust att åka så långt, då kan det kvitta, så det här kanske kan bli trevligt. Vi får se.

Jag var i Hammarkullen igår på karnevalen med Noelia från orientation. Det var roligt fast dödsvarmt. Jag har skitbruna armar nu :P

RSS 2.0