Det där med att äta...

Ja, jag är ju inte så jätteduktig på det just nu. Efter helgens trip till Göteborg och Trollhättan insåg jag att jag gått ned i vikt, något jag inte förstår alls. För det första så ser jag det inte, men andra hävdar att de har superögon och ser någon form av skillnad. Sedan förstår jag inte hur det gått till heller. Jag har levt på mackor, naturgodis, chips och lagad mat ibland under den senaste månaden. Dessutom har jag knappt rört på mig. Så nej, jag förstår inte hur det gått till.

Jag kan väl dock se att jag äter lite för sällan, för lite då jag äter och jag äter fel. Men nu har jag ju börjat äta vitamintabletter så jag hoppas på att få bukt på min trötthet, för trött har jag varit! Oj oj oj, trött som en åsna är jag ofta fastän jag sover, och inte ens sover för mycket. Sen finns det väl lite stress också som hjälper till med både det ena och andra.

Jaja, det som inte dödar det härdar och jag ska försöka ta mig ut och handla mat. Var meningen att det skulle ske igår men blev inte så, så ska vara duktig och göra det nu. Vi ser väl vad det blir.. mer pulvermos lär inhandlas i alla fall så att jag kan äta det till mina fiskpinnar ;)

Peace

Bättre land..?

Läste en artikel på aftonbladet nyss och insåg att det verkar finnas fler positiva saker med att flytta till Danmark utöver att komma närmare skolan.Jag har ont i ryggen

I ungefär ett års tid fick jag massage en gång i månaden. Det var inte mysmassage där man låg och njöt hela passet, nej nej, det var massage för att fixa till kroppen. Det fjantades runt med triggerpunkter, trycktes in fingrar i ryggen och lite överallt och ja.. det var väl endast en tredjedel av passet som egentligen var något att njuta av. Men det var bra, jag fungerade oftast även fast mitt jobb ibland kunde vara väldigt slitsamt för kroppen.

Nu är det nog två månader sedan jag fick massage sist (blev lite chockad nu för jag trodde det hade gått längre tid). Jag hade först en månads semster efter att jag slutade jobba, då jag i och för sig ägnade en vecka åt rustur, men det var ju ingen större påfrestning för kroppen (eller inte för musklerna i alla fall). Sen har jag ägnat en månad åt att börja skolan, stressa med bostad och kämpat för att kunna sälja min lägenhet utan problem. Inget av det nämnda är avslutat, så problemet jag vill prata om lär förvärras. Jag har ont i ryggen. Den är fucked, som jag brukar säga. Jag känner ett starkt behov av att den knäcks. Igår fick jag den knäckt lite grann, vilket var befriande för stunden men det hade gärna fåtts göra om flera gånger. Jag upplever att jag inte kan sänka ned mina axlar helt, och när jag försöker känner jag spänningar i hela övre ryggen. Jag har lite olika punkter i ryggen som titt som tätt gör direkt ont, och jag kan heller inte böja nacken hur jag vill för jag får ont i ryggen. Jag känner mig gammal.

Nu funderar jag på om jag ska investera i en massage. Hade jag varit i Trollhättan hade jag sett till att få en gratis. Eftersom jag inte riktigt känner att jag utvecklat samma typ av relationer till de människor jag känner här nere så kan jag inte göra samma sak här. Nu är det ju dock så att jag är snål, så jag kommer absolut inte lägga några pengar på en massage - jag är student ju! Så jag kommer sitta på föreläsningarna och massera mina axlar själv och jag kommer lägga mig ned över träbänkar med ryggen utanför och hoppas på att den knäcks. Det jag också kommer göra är att lyssna på Mariette - så underbar låt. Enjoy..!
~*~
Can't compare our connection with
Anything that I've experienced or felt
If we give each other time and space
We can land in what we call harmony

~*~
(Mariette Hanson - Lies beyond)


Hur går det i Danmark egentligen?

Ja, hur klarar jag mig i Danmark? Hur går det med danskan och hur är människorna? Är plugget svårt?

Jag klarar mig i Danmark - danskan går bättre för varje dag. Nej jag har inte fått gröt i halsen än, men jag byter ut orden när jag behöver. Jag tänker inte ta en dansk-kurs då det innebär en lektion på tre timmar, varje vecka i tio veckor. Den tiden kan jag använda till annat känner jag, som att umgås med danskar. Det enda jag har problem med är föreläsningarna om föreläsaren står och mumlar med samma tonläge i 45 minuter. Annars går det bra :)

Danskarna är som vilka andra människor som helst. Måste dock säga att nörd-kvoten är lägre än vad jag väntat mig, men det har nog inte med landet att göra. Det är väl bara en grej som är väldigt annorlunda, och det är de danska killarnas dans. Man snurras. Snurras, snurras och snurras. Jag har aldrig i mitt liv dansat med en kille som ens kommit i närheten av att snurra mig lika mycket som VARENDA dansk gör här. Alla snurrar en inte sjukligt mycket (men alla snurrar en), men det finns vissa som man inte kan ta ett steg med utan att det följs av en snurr. Det är SVÅRT att gå rakt efter 3 minuters dans med en dansk kille. Men vi säger väl att det är charmigt, eller något.

Danskarna har roligt och bjuder på sig själva. Under rusturen (insparksveckan), som mest liknade ett scoutläger med sprittillstånd, så fick jag lära mig att danskarna går in för festen och kör hela vägen ut. Nu pratar jag inte endast om alkoholkonsumtion utan om att helt gå in i temat. Varenda kväll på insparksveckan hade ett tema och vi skulle klä ut oss, vilket ALLA gjorde. Helt sinnesjukt och det ledde till en himla massa skratt. Pressen på att se bra ut under första veckan var ju inte så stor heller - alla såg förjävliga ut :D

Förra veckan hade vi semsterstartfest med tema Superhjelte/Superskurk. Jag var någon form av kvinnlig Superman - en jävlig snygg sådan. Har inte lyckats ladda in någon bra bild själv än, men har ett liiitet smakprov här nedan. Enjoy.

Kannan är fylld med öl - det var "all you can eat/drink". Vi var sex personer som tog med två kannor in på toaletten för att tragta (tratta), något jag kan berätta om mer en annan dag ;)


Oproportionell

Jag satt och kikade på några av bilderna från när jag och Shomi var i USA, närmare bestämt de från Madame Tussaud's. Jag fastnade framför nedanstående bild och kunde inte slita blicken från min vad. Den ser ju ärligt talat ut att tillhöra en anorektiker. Det är ju sjukt. Alltså, jag brukar alltid skämta om mina vader, visa upp dem och framhålla hur otroligt smala de är, speciellt i förhållande till min kropp, men på den här bilden ser det ju riktigt sjukt ut.

Jaja, det är väl bara att inse att min kropp saknar proportioner :P Varför samlar man inte fett på vaderna? :S


My Man

I'll marry you right now if you promise to sing for me everyday for the rest of my life.


(Gustav Peterson - Hallelujah)

Köpenhamn

Här skriver jag ofta nu för tiden ;)

Har inte tid att skriva något nu heller, men vill bara säga att skolan och Köpenhamn funkar bra och jag tror det kommer bli riktigt bra framöver. Hade nog gärna flyttat över men det är inte att tänka på än pga vissa saker som måste avslutas i Sverige först. Men det kommer nog :)

Kanske är jag duktig och skriver ett givande inlägg ikväll, vem vet :P

Peace

RSS 2.0