Home :)

Imorgon åker jag hem till Göteborg :) Skall fira syster på lördag, lär bli mycket trevligt. Sen är planen att åka upp till Trollhättan för att förhoppningsvis kunna hämta hem lite saker från förrådet som jag behöver i Köpenhamn.

Nu ska jag snart springa till skolan för att ha lektion och föreläsningar som dessvärre inte slutar förrän 18.00 i kväll. Irriterande. Sen ska jag mysa hemma hos Anna, det var alldeles för länge sen :)

Peace :)

Isn't this world a crazy place

Jag stod i cafeterian i skolan och skulle köpa mat igår så hörde jag en låt som spelades på radion som var på i köket. Jag fick ett lyckorus för det var en låt jag glömt fanns men som jag egentligen älskar. Det lite roliga är att samma sak hände, med samma låt, för något år sedan på IKEA. Den är nice.~*~
All of the nights you came to me
When some silly girl had set you free
You wondered how you'd make it through
I wondered what was wrong with you
~*~
(Vanessa Williams - Save the best for last)

En sak

I det här valet var jag inte särskilt insatt. Inte för att jag var det sist heller, men verkligen inte nu. Jag bor inte ens i det land jag röstar och min röst har inte räknats än. Den är dock intressant ändå, eftersom alla griper efter de få halmstrån som finns för att få väck SD ur riksdagen.

Jag är uppvuxen röd och det kommer nog vara svårt för mig att rösta annorlunda i framtida val. Jag tvivlar dock inte på att det kommer ske någon gång. Det finns blå saker jag håller med om mer än motsvarande röda saker. Förtillfället är det bästa exemplet jag kan ge skolpolitiken. Jag tycker FP har flera bra tankar. Men en röst på FP var en röst på Fredrik Reinfeldt och en röst på MP var en röst på Mona Sahlin. Jag kan inte påstå att jag har några större åsikter om någon av dem. Sahlin verkar menlös och Reinfeldt torr. Jag kan inte ens nämna något som någon av dem står för som jag håller med om. Det finns säkert något, men jag är inte tillräckligt upplyst.

Det fanns bara en sak i det här valet som jag visste att jag inte ville stödja. Därför röstade jag som jag gjorde.

Den här texten sammanfattar vad det var.Jag kan inte sjunga längre

Jag har inte sjungit på typ 1½ år. Det märks. Jag kan inte längre. Och det värsta med det är att jag flyttat in i en korridor där folk är musikaliska och som då kan påpeka till mig att jag byter tonart mitt i en låt. Vilket jag fortfarande hävdar att jag inte gjorde - det är MIN nationalsång, jag kan den. Men... jag litar inte på min egen bedömning längre. DET är hårt.

Hade jag haft tid hade jag engagerat mig mer. Men jag har inte mer tid. Därför var det ändå trevligt när korridoren var i sommarhus och det blev allsång med duktiga människor på piano och som sjöng. Det var nice.

För övrigt firade vi Johanna och Kaspers födelsedag i fredags, samt Johannas inflyttning i sin lägenhet och min på Egmont. Det var riktigt, riktigt nice :) Jag hade gjort en supertårta med sex bottnar. Den blev mycket uppskattad :)So leave yourself intact....

... 'cause I'll be coming back


(Coheed and Cambria - Wake up)

Idol 2010

Jag måste säga att jag är positivt överraskad över årets omgång av idol. Jag tror att tv4 valt att visa lite fler bra auditons och lite färre dåliga i år. Det tackar vi för, det gör att det blir lite roligare att titta. Dock vet jag inte vad som hände med dagens avsnitt. Det är ju hemskt. På riktigt. Dom låter förjävligt. VARFÖR går man dit när man är så dåligt? Varför? En ostämd gitarr? Stanna hemma.. Eller be någon stämma den. Knacklig engelska? Gå en språkkurs. FÖRSÖK i alla fall läsa texten innan.. jag blir så trött.

MEN, överlag har jag varit glatt överraskad över auditionturnén. Ska bli intressant att se slutaudition :)

Imorgon ska jag ha sovmorgon. Ha!

Ta mitt samhällsansvar

Det är mina planer för imorgon så därför ska jag cykla iväg till Svenska Ambassaden och rösta. Blir säkert trevligt. Hoppas det gå fort så jag kan cykla tillbaka till skolan och pilla på lik i alkohol tillsammans med Anna.

Det börjar bli tråkigt att läsa, som vanligt.. men det ska nog gå ändå. Det går alltid :) Dessvärre börjar vädret bli tråkigt så man är alltid superblöt när man kommer till skolan. Det är tråkigare. Faktiskt. Får lust att gå ut o köpa tusen par mjukisbyxor.

Nu ska jag se film har jag tänkt.

Peace

Maskeradbal

Lördagen innebar maskeradbal hos två tjejer i klassen. Det var roligt och här är resultatet :)

 


Vi läser

Okej. Så det tog en vecka innan jag började känna att "neej nu vill jag inte läsa mer" och på allvar började tänka att "jo men det ska nog gå och vi tar det i examensläsningen". Jag vet att det inte kommer hålla i sig. Jag kommer bli döstressad flera gånger och vi kommer ligga efter om några dagar. Jaja, sånt är livet.

Jag körde Body Pump idag. Jag kommer inte kunna gå imorn ^^

Peace!

Dear John


(Joshua Radin - Paperweight)

SATS

Nu promenerar jag bort till SATS och signar mig. Sen ska jag få rutin i mitt liv och väck med alla onödiga kilon som smugit sig på det senaste halvåret. Vi får väl se hur det går, men det lär nog bli nyttigt. Varvat med det ska jag läsa. Jämt. Och till fredagsbar imorgon ;)

Boende i Köpenhamn

Nu är jag färdiginflyttad i mitt studentrum i Köpenhamn. Det tog sin lilla tid och det hade varit hemskt utan Johanna och hennes pappa så jag tackar så mycket för hjälpen! Vi blev klara med all flytt (både min och Johannas) vid tio igårkväll och idag har jag ägnat timmarna åt att packa upp mitt rum. Vaknade runt åtta då vi hade födelsedagsväckning för en kille som inte bor i korridoren längre men ändå sov här. Var bra att se vilka det är jag egentligen bor med, även om jag nog fortfarande inte har hälsat på alla än.

Nu ska jag sätta mig och börja läsa för dagen. Hade egentligen behövt börja redan klockan nio men insåg att jag inte skulle kunna koncentrera mig om jag inte packade upp alla mina saker först. Jag hoppas också att jag inte fått med mig några levande larver över hit, men jag har köpt insektsspray just in case och den sprutar jag med lite här och var.

Jag börjar tredje semstern nu = förvänta er ingen uppmärksamhet av mig förrän januari.

<3

RSS 2.0