Dagens Idol-åsikter

Calle: Inte så dålig som juryn sa, men inte fenomenal. Det var intressant att höra Michael Jackson i rockig version, men ja, det blev tråkigt i slutet.

Camilla: Jag har helt ärligt aldrig hört låten förut. Hon hade sina stunder, men jag var enig med juryn angående hennes sätt att hacka upp sin sång, den delen gillades inte.

Reza: Jag tyckte helt ärligt att första halvan av hennes var framträdande var dåligt. Jag fick känslan av att hon inte hörde musiken, men antar, efter att ha hört juryn, att det var någon effekt hon ville få fram som jag inte alls gillade. Jag tyckte det lät som att hon var en millisekund efter musiken. Efter halva framträdandet hände dock något och hon var grym!

Mariette: Underbara kvinna! Det var bra, precis som vanligt. Finns inte mycket mer att säga.

Eddie: Bäst idag. Vissa ställen var det väl inte riktigt tillräckligt med power i, men helt klart bäst idag. Vissa stunder var magiska och ja, Eddie var nästan lite sexig.

Tove: Älskade vän, vad gör du? Visst, ibland kan hon verkligen få fram en speciell känsla med sitt sätt att sjunga, men i början av dagens framträdande blev det bara helt fel och det lät istället som hon inte alls kunde låten. Hon tappade text efter halva framträdandet och jag är övertygad om att sista delen var improviserad av blackout. Eller jag hoppas det för hennes skull i alla fall. I övrigt förstår jag inte hela grejen med att detta skulle vara en så svår låt. Jag anser ju att det finns andra låtar framförda idag som kräver mycket större teknik och skicklighet än "Will you be there".

Nicklas: Alltså, nej. Jag tycker inte han är särskilt intressant. Han passar absolut i något underground band som spelar någon form av punkrock, men inte här bland dessa begåvade människor. Tyvärr. Och håret gör det inte bättre.

Rabih: Jag är ledsen, men jag tycker inte om honom. Idag var bättre än annars, men början var fortfarande dålig, hans engelska är dålig och sättet han uttalade "there" på, och höll ut tonen på, lät bara skevt och fult.

Erika: Jag tyckte att Erika var grym idag. Vissa moves kan man diskutera om de var så snygga, men sången var nice och jag tycker faktiskt hon fick till attityden. Nice!

Erik: Bra som vanligt, men varför dessa röda byxor? Inte snyggt. Hur som helst, Erik är duktigt och även fast det kommer vara svårt för honom att toppa "Is it true" så är det alltid lika skönt att lyssna på hans framföranden.

Så, nu kickar vi ut Nicklas.

Kommentarer
Postat av: mormor

Du kanske skulle bli kritiker?????? Kram

2009-10-20 @ 15:24:52
Postat av: Skrika

Haha, ja - hobbykritiker ;)

2009-10-20 @ 15:56:45
Postat av: Mamma

Det var ju därför hon sa sig vilja bli advokat en gång i tiden...

2009-10-23 @ 05:35:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0