Något av det vackraste du hört

Jag kan inte tvinga någon att lyssna. Jag kan inte heller tvinga någon att älska den. Men jag har lyssnat och jag älskar den. För din skull hoppas jag att du också kommer göra det. Helst ska det lyssnas på riktigt hög volym, gärna ensam utan någon som stör. Jag måste sjunga också, musik går inte att njuta av till fullo om man inte kan sjunga samtidigt.. Fast i detta fallet behövs det nästan inte.. men bara nästan. Varsågod

Bitch?

Idag lärde jag mig att jag faktiskt inte vet vem som sjunger denna låt - Alanis Morisette or Meredith Brooks? I don't know.. spelar ingen roll. Låten är jävligt bra, texten.. musiken. Skit bra är det. Gud vad vi sjungit den. <3

I hate the world today
You're so good to me
I know but I can't change
Tried to tell you but you look at me like
maybe I'm an angel underneath
Innocent and sweet

Yesterday I cried
You must have been relieved to see the softer side
I can understand how you'd be so confused,
I don't envy you
I'm a little bit of everything all rolled into one

I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
You know you wouldn't want it any other way

So take me as I am
This may mean you'll have to be a stronger man

Rest assured that when I start to make you nervous
And I'm going to extremes
Tomorrow I will change and today won't mean a thing

I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
You know you wouldn't want it any other way

Just when you think you've got me figured out
The season's already changing
I think it's cool you do what you do and don't try to save me

I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
You know you wouldn't want it any other way

I'm a bitch, I'm a tease
I'm a Goddess on my knees
When you hurt, when you suffer
I'm your angel undercover
I've been numb, I'm revived
Can't say I'm not alive
You know I wouldn't want it any other way(Alanis Morisette (?) - I'm a bitch, I'm a lover)

I'm going to Germany :D

Har ju velat åka till Maria skitlänge så häromdagen blev det bestämt. Vecka 47 åker jag till Tyskland :D Drygt 500kr fick jag betala för biljetten, det är ju verkligen ingenting. Synd det inte är lika billigt att flyga överallt. Ska iaf bli skitroligt :) :) :)
Hade ju velat åka ned till Ro med till Shamu men det får tyvärr vänta lite :/ Dock sågs vi ju för bara några veckor sen - vi märker ju inte ens när vi e borta från varann :D Haha!

Jag var och gymma förut, alltid lika angenämnt - hrmf! Blev dock inte lika mkt kondition som jag planerat, för mina knän var för veka. Konstigt tyckte jag men man får väl lyssna på kroppen ibland. Tar igen det på fredag.

Haha, upptäckte just jag har "99 Luftballons", det visste jag inte :D En tysklåt som antingen blivit översatt till engelska senare, eller vice versa, men jag tror faktiskt på det första. Vi lyssnade på den i USA iaf :D Nostalgi :P Ni får med höra förresten ^^


(Nena - 99 Luftballons)


Stay with me, don't fall asleep too soon.

I helgen träffade jag gamla kompisar. Eller gamla är fel att säga, men med det menar jag kompisar jag har haft väldigt länge. Hur som helst. Jag fick berättat för mig, av en slump, att en av dem i somras kört av vägen. Han hade svimmat vid ratten, i 90 km/h. Det är ingen liten sak i sig, risken att du ska dö är förbannat stor. Kör du dessutom utan bälte ökar risken som fan, inget man behöver vara en einstein för att fatta. Denna kille körde av vägen i 90 km/h utan bälte. Han  blev inte ens skadad. Han hade turen att köra ned i ett dike istället för in i en bergvägg. Han kvicknade till när bilen stannat och kunde själv kliva ur bilen för att larma polisen. Tur tyckte han, så han slapp betala böter för att ha kört utan bälte. Jag vet många som kör utan bälte, och ännu fler som kör med bälte endast för att inte riskera att slippa böter. Jag skiter i hur mycket folk suckar åt mig, hur onödig o löjlig vissa tycker jag är, jag åker inte utan bälte och kör inte en enda männska som inte tar på sig det. Jag tänker inte låta någon i min närhet utsätta sig för riskerna, även om de själva vill. Sorry.

Det är skitäckligt o höra när sånt här händer, för man tänker "om". OM det inte gått så bra, OM det hade gått åt helvete. Jag har en massa exempel på händelser där folk lika gärna hade kunnat dött i en smäll. Som tur är har ingen gjort det.. än. Jag hoppas att det inte händer.

Jag hade på MTV imorse, något jag aldrig brukar ha. Hörde den här låten. Fick för mig jag hört den förr, men vet inte. Fin är den iaf.


(DJ Ironik - Stay with me)

HSP

såå.. då var det pissprovet klart.. Var väl måttligt kul o skriva men det var kul o träffa folk man inte sett på länge. Provet gick bättre än innan, så det var inte förgäves iaf. Höjde mig nog inte JÄTTEMKT men lite iaf. Får se exakt hur mkt om några veckor.

Såg Never Back Down igår, har velat se den sen ja va i USA. Den var bra ^^ Storyn var helt ok och att sen det fanns trevliga saker att titta på gjorde ju bara saken ännu bättre.

Idag blire nog skogshöjden för hela slanten o sen åker jag hem ikväll. Sen börjar tre jobbiga veckor då jag ska jobba mer än vanligt.. sånt e livet.

Är i skogshöjden

Är hos mamma :P Ska vara ledig i tre dagar, helt sjukt känns det. Så nu ska jag va i thn, t o m i skogshöjden. Snacka om nostalgi :P

Ska till Överby idag. Helt patetiskt åker jag till Thn o shoppar.. fast det är ju inte hela sanningen men ändå.. får se vad vi hittar. Imorn blire hsp.. helt i onödan ja lovar, men va fan...

inget mer vettigt o säga :P

Det var ju det där med "I were"...

Vi upptäckte det när vi kollade OTH, att dom säger "I were". Det är väl ändå inte grammatiskt korrekt, så kan man väl inte säga? Uppenbarligen kan man det.. på samma sätt som man kan säg "I didn't do nothing wrong". Vem vet.. hittade iaf nyss den här låten.. insåg inte grammatiken förrän jag skulle skriva ned titeln.. haha, hur som helst. Den är riktigt bra, och ännu bättre om man verkligen lyssnar igenom hela.


(Beyonce - If I were a boy)

Jag är ganska värdelös på att höra av mig

Jag fick ett brev i juli, jag svarade på det igår. Via mejl. Det är ganska uselt, men det är inte så att jag inte velat svara. Jag har verkligen tänkt på att jag ska svara i princip varje dag, men det har inte blivit så. Jag menar, man vill sitta ner, inte vara stressad och svara på allt, men det känns alltid som att "imorn kommer jag ha mer tid". Samma sak gäller mejl, men där är jag nog liiite snabbare iaf. Usch, det är illa jag vet, men det bara blir så.

Har iaf varit duktig med träningen denna veckan, kanske kan ja fortsätta gå ner lite nu då? ^^

En såå härlig känsla...

... när man hör en låt som man tycker om jättemycket men som man helt glömt bort. Man blir helt lyrisk för man kommer ihåg att "just det ja, den här ä rju bara sååå bra" och sen undrar man varför man inte lyssnar på den längre.

En sån känsla fick jag just. Igår la jag nämligen in den största delen av min musik jag har på datorn i winamp, och sen satte jag winamp på shuffel. Det är ju sånt man brukar göra, men jag har inte gjort det sen jag åkte till USA. Blir ju inte så när man inte har en egen dator, och någon musik har jag ju inte laddat ned sedan dess, utan det började jag med nu, när jag fick upp min dator här. Hur som helst hittade denna låt, som jag helt glömt bort. Enjoy :)


(Travis - The Cage)

Livet flyter på....

... händer inte mycket. Jag var duktig igår och gymmad fullt. Ikväll blir det body pump, på fredag fullt gym igen.. Det blir nog bra - komma ur slöheten.

Har inte mycket mer och säga. Kommer inte hända något spännade dom kommande dagarna och jag har inga djupa tankar att dela med mig av heller. Vad ska man göra? Bjuda på ett gott skratt :D Varsegod: So happy together


(The Turtles - Happy together)

Shamu har åkt

Städade i Shomis lägenhet igår. Förutom att vi höll på att bränna ned lägenheten gick det bra ^^

Hur som helst åkte hon till Ro idag, lilla nerd. Men fan, vi ses ju snart igen nu, o då kmr d kännas som om d va igår, som vanligt ^^

<3

Tjockis på heltid :D

Kan erkänna att jag varit jävligt slapp de senaste veckorna. Mkt lite träning, väldigt dålig mat :D men vad ska man göra, det blir ändring nästa vecka... Träna mer, kanske tänka mer på maten ^^ Hur som helst ser ja inte ut som ja gjorde när ja kom hem från USA o d e d som räknas ^^ Så e d.

Jobb nu, jobb imorn. Sen till Thn - köra bil för första ggn på länge, det ska nog gå bra, tror ja? Vi ser..

Sen åker Shomi =/

Rensa hemma hos Shomi

Ett aventyr maste jag saga, att lotsa shomi genom rensning. Haha!

Vi ser hur d gar :D

You make it easier to be

Den här ligger inte inne pga OTH, låten e skitfin. Fanns dock inga andra o lägga in, så OTH e en bonus :P


(Lifehouse - Easier to be)

Tingsrätten 2 december? öh...

Jag är kallad till rättegång i Tingsrätten den andra december angående "iakttagelser beträffande ifrågasatt olaga hot den 22 augusti 2006 invid Nils Ericssonskolan i Trollhättan".

Är det inte patetiskt?

Vi ska dit för att berätta vad som hände för över två år sedan. Tror dom på allvar det är relevant längre, och att vi ens kommer ihåg något? Okej, det ska medges, det var meningen rättegången skulle ske för ett år sedan, i mitten av september, men även det? -ETT ÅR- efter händelsen, vad uppnår man då? Sen gick det ju inte att genomföra då, varken jag eller Shomi skulle vara i Sve så dom hade alltså inga vittnen. Jag sa till dom att jag kommer hem om ett år men trodde ju inte på fullaste allvar att dom skulle välja att ta upp det då, men jo då. Så vad händer nu då? Jo vi ska behöva släpa oss till Vbg för att snacka om en sak vi glömt för länge sen. Eller aa, ja o Malek, för Shomi är i Ro.

Eftersom det inte är relevant längre tyckte vi att fine, lika bra o lägga ned. Men gissa vad? Det GÅR inte. Malek får inte dra tillbaka sin anmälan eftersom det gått till rättegång. Han, som alltså är den som blivit utsatt, kan själv inte bestämma om han vill genomföra eller ej. Vägra gå dit kan han ju inte heller, det ger ju konsekvenser att inte gå dit. Jag hade en tanke om att jag skulle kunna säga jag inte vill dit för jag inte minns ngt, men jag tror inte det går. Så ja... det känns ju jävligt löjligt, men vi får la gå dit o se va som händer. 

Softa med livet - det kanske blir roligt :P

^^

Cirkusen är över, men d va värt ett försök :D

Dagen har ägnats åt att slappa, shoppa lite kort och nu ska vi ut.

C u

Skrattanfall

Jag fick nyss ett av de största skrattanfallen jag någonsin fått. Jag kan inte säga så mycket om det, mer än att det handlar om efternamn.

Får se vad som händer ikväll då

:D

Music

Det finns få saker som är så nice som att bara gå omkring ute med musik i öronen.


(Fall Out Boy - Bang the Doldrums)

RSS 2.0